Η αναζήτηση βρήκε 903 εγγραφές

Return

από st4this
Τετ 18 Φεβ 2026, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

GEOL έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:53 Υπάρχουν κάπου τα στατιστικά του αγώνα live?
SofaScore που μπηκα εγω.

https://www.sofascore.com/basketball/ma ... d:15387909
από Taseos
Δευ 08 Ιουν 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg

:D

-----------

Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......

Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.

Πραγματικά, αλήθεια ...
από leomatos88
Δευ 15 Ιουν 2026, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχουν λόγια...
Δε μου αρέσουν οι χαιρετούρες.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Αυτά που ήτανε να πούμε, τα είπαμε όλα στην ώρα τους.
Ούτως ή άλλως, τα λένε όλα τα ασυγκράτητα χαμόγελα του κάθε ποκίτη.
Όλων των εχθρών της ομάδας, έσωθεν κι έξωθεν.
Θέλει τεράστια προσπάθεια να το καταφέρεις αυτό.
ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, η ...
από tolis14
Δευ 15 Ιουν 2026, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Asimos_Reload έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:19 Σου ζήτησα να μην απαντήσεις. Και δεν το σεβάστηκες.
Συγγνώμη, μου ξέφυγε. Δεν θα το ξανακάνω
από hawklord
Δευ 15 Ιουν 2026, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Asimos_Reload έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 15:19 Σου ζήτησα να μην απαντήσεις. Και δεν το σεβάστηκες.
Νεο φρουτο. Βλεπει Τεληδες σε οτι δεν τον συμφερει. Πρεπει να παιρνουμε την αδεια του...
Εχουμε που εχουμε τα νευρα μας, μας ηρθε και ο τροχονομος.
από Γερασίμου
Δευ 15 Ιουν 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Respect Razvan. Άσχετα αν οι τελευταίοι μήνες σου στην ομάδα μας δεν ήταν αυτοί που θέλαμε όλοι στα 100 μας χρόνια και σίγουρα δεν ήταν αυτοί που ήθελες και 'συ, έφερες τίτλους και μεγάλες χαρές στους φίλους του ΠΑΟΚ. Έκανες ένα μεγάλο κύκλο, τον μεγαλύτερο από κάθε άλλο προπονητή στην ομάδα και αν ...
από Unpsofable78
Δευ 15 Ιουν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ότι ήταν να το γράψω για τον Ραζβάν το έγραψα χθες ανεξαρτήτως κατάληξης όπως τόνισα.

Κοίτα να δεις όμως... Όσο δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα, εδώ μέσα διάβαζες κυρίως κράξιμο και "αδυσωπητες πραγματικοτητες" για το ξεπερασμένο ποδόσφαιρο και τα κολλήματα του ...
από Equalizer
Δευ 15 Ιουν 2026, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέος προπονητής

Για να μην εστιάζουμε μόνο στα αρνητικά.

Εφόσον παρθεί ένας φυσιολογικός προπονητής, προβλέπω αυξημένες πιθανότητες να δούμε:

- Απελευθερωμένο και σαφέστατα βελτιωμένο Ντέλια
- Πολύ πιο λειτουργικό και ταιριαστό ρόλο στον Ζαφείρη
- Πιο γρήγορους παίκτες σε μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς σκάλωμα στην ...
από Γερασίμου
Τρί 16 Ιουν 2026, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Το gazzetta τον έχει σίγουρο και έβαλε το βιογραφικό του, χωρίς όμως να αναφέρει ότι τον έδιωξαν κακήν-κακώς από την Σαχτάρ όταν την έβγαλε 3η και από την Σ. Αραβία. Δεν ξέρω τί παριστάνουν μέσα στην ομάδα Μάτος και Βιερίνια όταν ο προπονητής επιλέγεται από την οικογένεια επειδή έτσι του είπε ο ...
από Equalizer
Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Μα την Παναγία τόσο Πρηξοπούσιτς που υποστήκαμε ένθεν κακείθεν, επιβάλλεται να ειναι η μεγαλύτερη προπονητική ανακάλυψη της ιστορίας μας

Οτιδήποτε λιγότερο ισοδυναμεί με προσβολή
από navigator11
Παρ 19 Ιουν 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:22 Sport24 : Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού πρώην τεχνικού της Οσασούνα, Αλέσιο Λίσι.
Έκαμες το γήπεδο να χύσει, Αλέσιο Λίσι, Αλέέσιοο Λίίίσι