Η αναζήτηση βρήκε 846 εγγραφές

Return

από st4this
Τετ 18 Φεβ 2026, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

GEOL έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:53 Υπάρχουν κάπου τα στατιστικά του αγώνα live?
SofaScore που μπηκα εγω.

https://www.sofascore.com/basketball/ma ... d:15387909
από Taseos
Δευ 08 Ιουν 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg

:D

-----------

Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......

Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.

Πραγματικά, αλήθεια ...