Η αναζήτηση βρήκε 101 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλησπέρα! Θετε ανάλυση ΑΙ για το Μπιανκο μπακαλιάρο?
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Ιταλοι γραφουν για ιδια συμφωνια 1+3 και με τον Μπιανκο. Αν μας κανει εχουμε συμφωνησει για τριετες.
Αυτό το +3 εμένα μου δείχνει ότι τους πιστεύουν.
Για να μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν με τους παίκτες τους όρους της επόμενης 3ετιας. Μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν απλά ένας ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.
Υπαρχει βέβαια ο αντιλογος ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μπιανκο και ο Βολιακο θα κριθούν στο τέλος για το τι μπορουν να δωσουν ....
Τσιγγαρας, χατζηστραβος κοκ έχουν παίξει και έχουν αποδείξει τι είναι και καλώς δεν είναι στην ομάδα...
Το ίδιο και ο Σερα θα κριθεί στο τέλος από τις επιλογές....
Ο Σέρα φίλε μου, έχει κριθεί , έχει ζυγισθεί και ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μικρός Ιταλός θεωρώ ότι σύντομα θα είναι βασικός στο πλάι του Μειτέ.
Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
Πρέπει να κόψει το λαιμό του και να μάθει και να δημοσιεύσει πληροφορίες για να ενημερώσει τον Ριαν ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
Μου ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά να γράψετε το όνομα του έγκριτου δημοσιογράφου, θα ξεράσω.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους σαμπρακους αυτού του κόσμου , ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ένας " Κωνσταντελιας" που θα τους προσγειώνει στην πραγματικότητα...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...