Η αναζήτηση βρήκε 101 εγγραφές

Return

από Iggy Pop
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Καλησπέρα! Θετε ανάλυση ΑΙ για το Μπιανκο μπακαλιάρο?
από nunies4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Οι Ιταλοι γραφουν για ιδια συμφωνια 1+3 και με τον Μπιανκο. Αν μας κανει εχουμε συμφωνησει για τριετες.

Αυτό το +3 εμένα μου δείχνει ότι τους πιστεύουν.
Για να μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν με τους παίκτες τους όρους της επόμενης 3ετιας. Μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν απλά ένας ...
από hariskastoria
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.

Υπαρχει βέβαια ο αντιλογος ...
από Χωρικός
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο μπιανκο και ο Βολιακο θα κριθούν στο τέλος για το τι μπορουν να δωσουν ....

Τσιγγαρας, χατζηστραβος κοκ έχουν παίξει και έχουν αποδείξει τι είναι και καλώς δεν είναι στην ομάδα...

Το ίδιο και ο Σερα θα κριθεί στο τέλος από τις επιλογές....

Ο Σέρα φίλε μου, έχει κριθεί , έχει ζυγισθεί και ...
από Sera4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.

Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο μικρός Ιταλός θεωρώ ότι σύντομα θα είναι βασικός στο πλάι του Μειτέ.

Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
από Magpies4
Τετ 03 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?

Πρέπει να κόψει το λαιμό του και να μάθει και να δημοσιεύσει πληροφορίες για να ενημερώσει τον Ριαν ...
από Sera4
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
από Andrew R
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.

Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
από Miles
Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
από Miles
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια

Μου ...
από Miles
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Άλλη μια φορά να γράψετε το όνομα του έγκριτου δημοσιογράφου, θα ξεράσω.
από trouman
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Στους σαμπρακους αυτού του κόσμου , ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ένας " Κωνσταντελιας" που θα τους προσγειώνει στην πραγματικότητα...

Πολύς πόνος ρε παιδί μου...