Η αναζήτηση βρήκε 101 εγγραφές

Return

από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.

Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Το πρόβλημα το ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Όταν γράφεται εδώ μέσα ότι (λόγω μη πώλησης Ντέλια) ακυρώθηκε η συμφωνημένη αγορά του Kral, τι να ελπίζεις μετά;
Είναι δυνατόν να φτιάξουμε ομάδα, όταν δεν μπορούμε να διαθέσουμε 4-5Μ;
Μετά από τόσες πωλήσεις;
Και με Ντέλια μη ανανεωμένο επί 12 μήνες;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;

Αποστόλη θέλω ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως συνεχίζω να βλέπω ότι οι πληροφορίες που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι ερμηνεύονται κατά το δοκούν ανάλογα με τον αν εξυπηρετούν ή όχι το αφήγημα μας.

Ο ίδιος δημοσιογράφος μετατρέπεται από ΑΡΔ σε αξιόπιστο σε κλάσματα δευτερολέπτου αν μεταφέρει πληροφορία που μας ακούγεται "εύηχη".

Αυτή ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...

Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
από Blackgr4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Μην σκαλώνετε με το ποιος θα έρθει για φορ.
Είναι τεράστιο το προβλημα απο τη μέση και πισω.
Τον Χάαλαντ να φέρουν, θα πρέπει να βάζουμε 4, γιατί τα 3 πισω θα τα έχουμε σχεδόν σίγουρα.
Στοπερ βασικό, χαφ που να τρέχει και να παίρνει ψυχές ΧΘΕΣ.
από epitropos
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ...
από embuji
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο ημιτρελος απλά πουλάει παπατζες. Δεν υπάρχει καμία ΟΥΕΦΑ, όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, μπορούσε να κάνει την καταγγελία πριν την συμφωνία. Ας πάρει τηλέφωνο τον άλλον τον κατσαπλια από την Στουτγάρδη να κάνουνε παρέα.
Πάμε στα άλλα τώρα, επειδή δεν παρακολούθησα καθόλου από χθες ...
από joshua
Παρ 29 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Για να συμπληρώσω ότι είπα πριν με αφορμή τον Μαυροπανο,όχι δεν υπάρχει κανένας λόγος ελληνική ομάδα να δώσει αυτά τα λεφτά για στοπερ. Αν δίνεις 20 για στοπερ θα πρέπει να δώσεις 40 για επιθετικο.
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Να υπενθυμίσω ότι πέρσι στο 90% της σεζόν το βασικό δίδυμο στον άξονα ήταν το Μαντί - Οζντόεφ. Προφανώς και ήταν ένα δίδυμο που είχε προβλήματα και έλλειψη χαρακτηριστικών αλλά υπάρχει απόσταση από το δεν κάνει το Μαντί - Οζντόεφ σαν δίδυμο πρωταθλητισμού με το δεν μπορούν να παίξουν μαζί ούτε 3 ...
από Nassos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.

ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
από FreeWatcher
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!

Γιατί αυτούς έκρινε ...
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.

ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ ...
από marsantos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα @Σουριναμέζος
Από μη γηγενείς πως πάμε; Πόσο πάνω από τον αριθμό 17 είμαστε; Για να δούμε λίγο και τι θα γίνει με πιθανές μεταγραφές.

Αν βγουν εκτος λιστας ο Γεωργιανος και ο Σαστρε εχουμε χωρο για 2 προσθηκες.

Ευχαριστώ Joshua.
Νομίζω η σειρά με την οποία τους γράφεις είναι ...
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:29 ...Για το Θεό, πάρτε φορ.

Ο Μύθου όσο καλός και αν είναι (δεν έδειξε κάτι μέχρι τώρα), πρέπει πρώτα να πάρει παιχνίδια με την Β ομάδα
Ναι, αλλά τους Μύθου και Χατσίδη τους είδαμε σε αγώνες που τα πόδια ΟΛΩΝ των παικτών ήταν ακόμη πιασμένα, οπότε καλό είναι να μην βγάλουμε πορίσματα από τώρα.
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά

@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...