Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

..........................................
Γιατί στην Ρωσία, δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, όπως την γνωρίζουμε στη Δύση.

...................................

αλήθεια τωρα; ρε σεις διαχειριστες..δεν φτανει;

τι ζουμε ρε ...

δημοκρατια ....αλα καρτ... :lol: :lol:

giapas..... :opaokara:

σε ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.

Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από Dimitrisou
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Χασεκιδης «Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας, μεταξύ των οποίων και εγώ ο ίδιος.

Στη συνέχεια λόγω ενός προβλήματος ξαφνικής αδιαθεσίας ενός μέλους του ΔΣ ...
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.

2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και εξεγηρεστε ...
από Ιάσονας
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
από renegade
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορείς να είσαι ισαποστακιας και ταυτόχρονα να εκφράζεις και ευγνωμοσύνη.
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και ...
από trouman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι υπαρχουν περιεργοι εκει εξω που βλεπουν μονο τα στραβα δε σημαινει οτι μπορει να τσουβαλιαζονται οσοι δε παιρνουν θεση κατα του ενος η του αλλου.
Καποιοι σιχαθηκαμε πουμαστε ΠΑΟΚ απ ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται αλλα μερικοι δε το καταλαβαινουν.Θεωρουν οτι πρεπει να μαστε ολοι στην ...
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ρε man έχει ένα μήνα για να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος τα προλαβαίνει και τα δύο. Επείγει το πρώτο γιατί μέσα σε αυτόν τον μήνα, αν συνεχίσει να σε σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος, ίσα που χάνεις και το πρωτάθλημα με καμία διαφορά 10 βαθμών πριν τις γιορτές.
από Blackgr4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μακάρι να μην ισχύει του Άκπομ. Για αντί-Τσάλοφ, δηλαδή ως 2ος, προφανώς θα ήταν πολυτέλεια. Για πρώτο όμως προτιμώ κάποιον πολύ πιο σταθερό στο σκοράρισμα και ας κάνει λιγότερα πράγματα.
Θες έναν που να κατεβάζει μπάλες και να έχει επαφή με τα δίχτυα. Σταθερή. Αν όντως δίνουν μέχρι και 2m συμβόλαιο ...
από zissos
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα θα είναι τραγικό να λογίζεται ως βασικός, ο μεγαλύτερος γκαφέρ που έχει φορέσει την φανέλα μας, επειδή έβαλε κανά δυο γκολ στα πλέι οφ, που αυτά έσωσαν την (αμυντική) εικόνα του γιατί αμυντικά είναι ανεπαρκέστατος. Αν δεν πάρουμε βασικότατο σέντερ μπακ να κάνει δίδυμο με τον Κεντζιόρα, θα ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...