Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο μικρός Ιταλός θεωρώ ότι σύντομα θα είναι βασικός στο πλάι του Μειτέ.
Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
Πρέπει να κόψει το λαιμό του και να μάθει και να δημοσιεύσει πληροφορίες για να ενημερώσει τον Ριαν ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Απορώ τι άλλο χρειάζεται να γράψει κάποιος για να διαγραφεί οριστικά απ αυτό το φόρουμ
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαλιγκάρια υπέστησαν ανεπανόρθωτον μετάλλαξη...
Δε βγαίνουν μόνο σε βροχή αλλά και με ήλιο. Συνέβη στο παρελθόν , σε περιοχές με πυρηνικά ατυχήματα. Το αποτέλεσμα; Άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και ο έλεγχος του πληθυσμού τους, τελικά, ρυθμίστηκε από μόνος του , λόγο διαταραχής της τροφικής ...
Δε βγαίνουν μόνο σε βροχή αλλά και με ήλιο. Συνέβη στο παρελθόν , σε περιοχές με πυρηνικά ατυχήματα. Το αποτέλεσμα; Άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και ο έλεγχος του πληθυσμού τους, τελικά, ρυθμίστηκε από μόνος του , λόγο διαταραχής της τροφικής ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
Μου ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά να γράψετε το όνομα του έγκριτου δημοσιογράφου, θα ξεράσω.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους σαμπρακους αυτού του κόσμου , ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ένας " Κωνσταντελιας" που θα τους προσγειώνει στην πραγματικότητα...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...