Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο μπιανκο και ο Βολιακο θα κριθούν στο τέλος για το τι μπορουν να δωσουν ....

Τσιγγαρας, χατζηστραβος κοκ έχουν παίξει και έχουν αποδείξει τι είναι και καλώς δεν είναι στην ομάδα...

Το ίδιο και ο Σερα θα κριθεί στο τέλος από τις επιλογές....

Ο Σέρα φίλε μου, έχει κριθεί , έχει ζυγισθεί και ...
από Sera4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.

Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο μικρός Ιταλός θεωρώ ότι σύντομα θα είναι βασικός στο πλάι του Μειτέ.

Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?
από Magpies4
Τετ 03 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα πάρει δηλαδή πληροφορίες? Αν ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ, και Μωπέ/μάνατζερ έχουν πει να κρατήσουν τις λεπτομέρειες κρυφές μέχρι να κλείσει το ντιλ, τι θα κάνει ένας ρεπόρτερ ακριβώς? Θα βάλει κοριό?

Πρέπει να κόψει το λαιμό του και να μάθει και να δημοσιεύσει πληροφορίες για να ενημερώσει τον Ριαν ...
από Sera4
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
από jibbie
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Michael Scott έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
και γω τα χω αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις
από nunies4
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κωστή παίζει σαν Μειτε δλδ;

Γιατί παίζει ο Καμαρά σαν τον Μειτέ?

Δεν έχω δει τον παίχτη για να ξέρω ποια θέση θα καλύψει αν τελικά κλείσει.
Αντί Μειτε ή αντί Οζντοεφ/καμαρα/ζαφειρη

Ο Κωστή φέτος πατάει όλο το γήπεδο. Ορισμός box to box.
Από τους κορυφαίους χαφ σε ανακτήσεις ...
από danirifle
Παρ 23 Ιαν 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

αυτό είχα πει και γω κάποτε σε μια πρώην μου, για μια φίλη της. ότι θα ήταν μία ακόμη λύση
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
από Michael Scott
Παρ 30 Ιαν 2026, 01:04
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω σημερα φανηκε αλλη μια φορα οτι ο τιμιος Κεντζιορα δεν μπορει το κατι παραπάνω σε αυτο το επίπεδο. Και στα δυο γκολ, ουτε σηκώνει το πόδι απο το έδαφος να βάλει κοντρα, απλα γυρίζει τον ποπό του.

Ενα σέντερ μπακ να εχουμε επιλογες!
από CCCP
Παρ 30 Ιαν 2026, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω σημερα φανηκε αλλη μια φορα οτι ο τιμιος Κεντζιορα δεν μπορει το κατι παραπάνω σε αυτο το επίπεδο. Και στα δυο γκολ, ουτε σηκώνει το πόδι απο το έδαφος να βάλει κοντρα, απλα γυρίζει τον ποπό του.

Οσο και να θελει κανεις να δικαιολογησει και να μηνει ...
από BWmystis
Παρ 30 Ιαν 2026, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβως. Ο Κετζιορα ειναι μια αξιοπιστη λυση αναγκης ...
από Mitsospaoki4
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Ποια εύκολη λύση λέτε ρε παλικάρια;

Εύκολη λύση είναι συνεχίζουμε ως έχουμε

Για την δικιά μας διοίκηση και για τα αντανακλαστικά που έχουν δείξει τόσα χρόνια , η αλλαγή προπονητή (και μάλιστα πολυνίκη και κορυφαίου στην ιστορία σου) πιθανότατα να τρομάζει και μόνο στην σκέψη.

Τεσπα μην το ...
από aivas19
Τρί 19 Μάιος 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

george188 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:16 O γερεμεγεφ μια χαρα την εκανε τη δουλεια του κ σε κακη περιοδο της ομαδας, δεν ξερω γιατι να απαξιωθει
Καμία απαξίωση από εμένα, απλά θέλω Μύθου 3ο και 2 άλλους φορ