Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Θα πάω στη ΓΙΟΡΤΗ .
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αν μετά από χρόνια τον πετυχαινα κάπου χαλαρά και είχα δικαίωμα για μια ειλικρινή απάντηση, θα τον ρώταγα πως γίνεται να είναι τόσο καλός ( ή αποτελεσματικος) προπονητής σε τόσους τομείς του παιχνιδιού, αλλά να μη κατάφερε ποτέ να εμφανίσει σε προκριματικά μια έστω decent ομάδα.
Τον εκτιμώ για ...
Τον εκτιμώ για ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το μεγαλύτερο παράσημο του paokmania , να προσπαθούν να προπαγανδισουν εναντίον του οι γυμνοσαλιαγκες του τουιτερEqualizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;
1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.
2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Πάμε Ένωση μου γλυκεία σήμερα !
Θα είμαι στην Αγιά Σοφιά να γιορτάσω την (αυριανή) μέρα της Παναγίας και τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚάρας !
Πριν ξεκινήσει το ματς θα βλέπω ΠΑΟΚ από το κινητό και αφού ξεκινήσιε η ματσάρα θα το γυρίσω σε τρανζιστοράκι ταυτόχρονα με Πανάθα - ΠΑΟΚ και live την ΑΕΚαρα ...
Θα είμαι στην Αγιά Σοφιά να γιορτάσω την (αυριανή) μέρα της Παναγίας και τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚάρας !
Πριν ξεκινήσει το ματς θα βλέπω ΠΑΟΚ από το κινητό και αφού ξεκινήσιε η ματσάρα θα το γυρίσω σε τρανζιστοράκι ταυτόχρονα με Πανάθα - ΠΑΟΚ και live την ΑΕΚαρα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Τα σημάδια δείχνουν αποκλεισμό, δυστυχώς. Όπως τότε με τους Σουηδούς που από τη μια είχαμε μεταγραφές κι ανακοινωσεις και μετά είχαμε αποκλεισμό.
Ρε ξεκόλλα τι είναι αυτά που γράφεις;
Ρεε αυτός πάει ΟΑΚΑ, δεν το ξες :mrgreen:
Σήμερα θα είμαι στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να χορτάσω μπαλίτσα και ...