Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από giapas
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
από giapas
Πέμ 07 Αύγ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

theo-drama έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:08 Γιαπα θα πας ΟΑΚΑ;

Να απολαύσεις υπερομαδα.
Θα πάω στη ΓΙΟΡΤΗ .
από giapas
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αν μετά από χρόνια τον πετυχαινα κάπου χαλαρά και είχα δικαίωμα για μια ειλικρινή απάντηση, θα τον ρώταγα πως γίνεται να είναι τόσο καλός ( ή αποτελεσματικος) προπονητής σε τόσους τομείς του παιχνιδιού, αλλά να μη κατάφερε ποτέ να εμφανίσει σε προκριματικά μια έστω decent ομάδα.

Τον εκτιμώ για ...
από giapas
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
Το μεγαλύτερο παράσημο του paokmania , να προσπαθούν να προπαγανδισουν εναντίον του οι γυμνοσαλιαγκες του τουιτερ
από giapas
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
από giapas
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
από giapas
Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πάμε Ένωση μου γλυκεία σήμερα !
Θα είμαι στην Αγιά Σοφιά να γιορτάσω την (αυριανή) μέρα της Παναγίας και τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚάρας !

Πριν ξεκινήσει το ματς θα βλέπω ΠΑΟΚ από το κινητό και αφού ξεκινήσιε η ματσάρα θα το γυρίσω σε τρανζιστοράκι ταυτόχρονα με Πανάθα - ΠΑΟΚ και live την ΑΕΚαρα ...
από giapas
Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Τα σημάδια δείχνουν αποκλεισμό, δυστυχώς. Όπως τότε με τους Σουηδούς που από τη μια είχαμε μεταγραφές κι ανακοινωσεις και μετά είχαμε αποκλεισμό.

Ρε ξεκόλλα τι είναι αυτά που γράφεις;

Ρεε αυτός πάει ΟΑΚΑ, δεν το ξες :mrgreen:

Σήμερα θα είμαι στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να χορτάσω μπαλίτσα και ...