Απίστευτη, statement εμφάνιση , σε ένα σημείο που τα σύννεφα είχαν πυκνώσει πάνω από την ομάδα.
Πολύ δυνατή η ομάδα σήμερα.
Πάμε και στα υπόλοιπα.
Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Συμφωνώ.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαράδεκτος ο τύπος.
Θελω να δω την αντίδραση των αντμιν.
Για να δούμε
Θελω να δω την αντίδραση των αντμιν.
Για να δούμε
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μεγάλη βραδιά χτες για όλες τις ομάδες μας.
Πανάθα από ατσάλι άντεξε στο σφυροκόπημα των μεμέτηδων , στιγμές συγκίνησης στο τέλος όπου χαιρέτησε και ο Φώτης. Φυσικά έστειλα ευχές και συγχαρητήρια σε όλο το τιμ μιας και δε μπόρεσα να βρεθώ κοντά τους.
Στο ματς που πήγα, μαγική ατμόσφαιρα στην Οπαπ ...
Πανάθα από ατσάλι άντεξε στο σφυροκόπημα των μεμέτηδων , στιγμές συγκίνησης στο τέλος όπου χαιρέτησε και ο Φώτης. Φυσικά έστειλα ευχές και συγχαρητήρια σε όλο το τιμ μιας και δε μπόρεσα να βρεθώ κοντά τους.
Στο ματς που πήγα, μαγική ατμόσφαιρα στην Οπαπ ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και ο Οζντόεφ έδωσε πολλή ορμή στα χαφ.
Πολύ καλός.
Πολύ καλός.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βολιακο ειναι 27 με 40 συμμετοχες σερι Α, ο Πιρολα ειχε 50 στα 21...Παικτες με συμμετοχες στις μικρες εθνικες ,απλα ελπιζουμε οτι κατι πηγε λαθος στη καριερα του ''δικου'' μας.
Δημήτρη σαφώς ο Πιρόλα είχε καλύτερο βιογραφικό και μάλλον καλύτερη πρώτη ύλη.
Αν αναλογιστούμε όμως ότι είναι ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αυτό είναι το job description ,να καθησυχάσουν το ποίμνιο!gika έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:56Ναι γιατί ότι είπαν βγήκε. Εχουν μπει καμιά 20αρια γρίφοι τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχει έρθει κανείς.MagdiTolba έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:41 Είναι τόση η μυστικότητα που σιγήσαν και οι priest, blackzone, porky!!!
Μόνο πόρκυ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε συμφωνώ να πω την αλήθεια με όλη αυτή την ανησυχία "ποιος θα ξεκουράζει το Μειτε".
Με Ζαφείρη έχουμε 4 παίκτες υψηλού επιπέδου, οφείλει ο προπονητής ανάλογα ποιοι παίζουν να κάνει μικροποσαρμογες. Και θα τις κάνει, όπως τις κάνουν οι περισσότεροι προπονητές του κόσμου. Η εικόνα σαφώς δε θα είναι ...
Με Ζαφείρη έχουμε 4 παίκτες υψηλού επιπέδου, οφείλει ο προπονητής ανάλογα ποιοι παίζουν να κάνει μικροποσαρμογες. Και θα τις κάνει, όπως τις κάνουν οι περισσότεροι προπονητές του κόσμου. Η εικόνα σαφώς δε θα είναι ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Διάβαζα ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει σχεδόν 4.5 χαρτιά παραπάνω από το λαγό εξαιτίας της καλής κατάταξης που έχει όλα αυτά τα χρόνια.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης δεν έχει καμία σημασία ο διαχωρισμός σε δανεικούς και μη. Είναι στοιχείο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πληρώνονται για να παίξουν δεν έρχονται τσάμπα και με κανέναν λογικό τρόπο δε μπορεί να υποστηριχθεί κάτι αρνητικό αν έχεις κάποιος τέτοιους στην ομάδα σου.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
30 Αυγούστου τακτοποιημενο ΠΑΟΚ με μια μονη μικρή ανορθογραφία στο φορ ,δε θυμάμαι πότε.
Άσχετα αν οι παικτες αποδειχθούν παλτά για το χειμώνα ή κάτι καλύτερο, φέτος φάνηκε κάτι να δουλεύει καλύτερα.
Η μπάλα στη μεριά σου τώρα Λουτσε.
Άσχετα αν οι παικτες αποδειχθούν παλτά για το χειμώνα ή κάτι καλύτερο, φέτος φάνηκε κάτι να δουλεύει καλύτερα.
Η μπάλα στη μεριά σου τώρα Λουτσε.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα βγάλουμε σπαθιά για το Λουτσεσκου.joshua έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:49 Ρε αν πάρουμε και φορ μέχρι τη Τρίτη τι θα κάνουμε μετά άλλες 10 μερες;
Μυστακιδη -ΑΣ παίξαμε, μεταγραφές παίξαμε, με ενδεχόμενο χιναρι αύριο με τους φενταγιν αρχίζει μια δυνατή ανάλυση για Λουτσεσκου
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Α νομίζα εννοουσες σε κάποια μεταγραφή μας ,λάθος καταλαβα.
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα
Όσο για τον Κολκα είμαι σίγουρος οτι γενικά ξέρει αρκετά όμως είναι παλιά τατιανα και βγάζει προς τα έξω ότι "συμφέρει " την ομάδα