Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από giapas
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Γιατί έτσι έκρινε.

Σαφώς αλλά θα ήταν ωραίο και σωστό να δείξει την ίδια ή έστω κάποια πυγμή όταν πάνε κλωτσοπατιναδα αντίστοιχα μέσα τον προπονητή σου και όχι μόνο όταν τα ακούει ο ιδιοκτήτης

Κοίτα θα μπορούσε να το κάνει κι έτσι όπως λες.
Δε το έκανε για κάποιους λόγους που είτε σωστοί ...
από giapas
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Με Μυθου - Χατσιδη - Μπαταουλα θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι ως εναλλακτικές στην άμυνα και την επίθεση για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι. Να περάσουμε με το καλό και να δούμε μετά τι ψάρια θα πιάσουμε αργότερα.

Στα χαφ όντως χρειάζεται κάτι ως κάλυψη.

Έτσι θα έκανα εγώ.
από giapas
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δε με νοιάζει ποιον εννοεί ο Ολλανδός.
Μου αρκεί το νόημα , το οποίο επιβεβαιώνει τις προτεραιότητας και τις προσπάθειες της ομάδας
από giapas
Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ε ρε κάτι πουλιά που κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα
από giapas
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
από giapas
Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις , δεδομένα από τη πλευρά μου

- Λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα χρήματα που έχει αποφασίσει η ομάδα να ξοδέψει φέτος δε γνωρίζω.
- Κανένας επίσημα απο τη ΠΑΕ δε μίλησε για αυξημένα διαθέσιμα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Αντιθέτως αυτό ήταν ευσεβής πόθος πολλών οπαδών με ...
από giapas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Συνήθως η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανή.

Αφού όλοι συμφωνούν ότι δεν έχει καμία λογική η διοίκηση να θέλει να βάλει το κόσμο απέναντί της, εγώ ως πιο απλη εξήγηση μπορώ να δεχτώ την προφανή που κανένας δε θέλει να παραδεχτεί.

Ότι είναι παρόμοια περίπτωση με το Κουλιε.

Αν είναι έτσι ...
από giapas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Γελάω με το Βασιλόπουλο. Δεν έχει καταλάβει ότι οποιον και να φέρει στην ομάδα, αυτό που έγινε με το ντελια είναι βαρύ ,δε θα ξεχαστεί και θα έχει επιπτώσεις.
από giapas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δε ξέρω τι να πω ,ούτε πως να αισθανθώ. Ένα μούδιασμα, ένα αίσθημα αποξενωσης. Δε ξέρω αν αδικώ τον Ιβάν αλλά από το σημερινό Δε μπορώ να κατασκευάσω έστω κι ενα πιστευτο, ευνοϊκό σενάριο.

Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
από giapas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προτείνω ο παπας , εκτός από γρίφους υποψηφίων μεταγραφών να βάζει και γρίφους υποψηφίων αποχωρήσεων.
από giapas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Miles έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21 Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
από giapas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Κάναμε μια μεταγραφή στη κ19 από το λαγο.
Έναν 17χρονο.

Κάτι είναι κι αυτό.
από giapas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Με βάση το ρεπορτάζ της σφίνας, γιατί οι υπόλοιποι είναι κόπι-παστέ.
Ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρουσιάσθηκε η κυρία Μαρία Γκοντζαρόβα, η οποία μίλησε και εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη που έγινε χθες Δευτέρα!

Η κυρία Γκοντζαρόβα, σε κάποια στιγμή και ...