Η αναζήτηση βρήκε 132 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φυσιολογικός δρόμος για την μεταβίβαση μιας αθλητικής εταιρείας είναι κατ' αρχήν η αγορά των μετοχών, η δημιουργία νέας διοίκησης και στην συνέχεια η αποπληρωμή των χρεών η οποία ασφαλώς μπορεί να γίνει σταδιακά και όχι άμεσα με το καλημέρα. Τα χρέη άλλωστε βαραίνουν την ΚΑΕ η οποία αναγκαστικά θα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο
Θεωρούμε κι εγώ τρολ που είμαι τρέλα αγανακτισμένος με τον χατζοπουλο;; Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε με τρικλοποδιές με ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι όσο παράλογος και υποτιμητικός για τον Ιβάν μου φάνηκε ο τρόπος που προσπάθησε να μπει ο Μυστακιδης στην ΠΑΕ τον Ιούνιο, άλλο τόσο παράλογο μου φαίνεται και αυτό που γίνετε αυτή την στιγμή με την ΚΑΕ.
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρεμα ρε αδέλφια ...
Αφήστε να τελειώσει η ιστορία ... είμαστε κοντά να φτιαχτεί ένα στάτους στην ομάδα μας που δεν έχει ματαγίνει ποτέ ...
μην χαλιέστε για πράγματα που δεν μας αφορούν ... εμείς είμαστε οπαδοί ... και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μας και το να γουστάρουμε ...
Αφήστε να τελειώσει η ιστορία ... είμαστε κοντά να φτιαχτεί ένα στάτους στην ομάδα μας που δεν έχει ματαγίνει ποτέ ...
μην χαλιέστε για πράγματα που δεν μας αφορούν ... εμείς είμαστε οπαδοί ... και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μας και το να γουστάρουμε ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
φτάνει μόνο απ'τα χρέη να γλιτώσω.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Κύριε Χατζόπουλε, σε ευχαριστούμε, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει από την ημέρα που πήρες την ομάδα στα χέρια σου.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ίσως έχει χίλια δύο ελαττώματα, το μεγαλύτερο του όμως είναι ότι δεν ξεχνάει ποτέ. Και δεν θα ξεχάσει ποτέ το δικό σου αποτύπωμα πάνω σε αυτόν τον ...
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ίσως έχει χίλια δύο ελαττώματα, το μεγαλύτερο του όμως είναι ότι δεν ξεχνάει ποτέ. Και δεν θα ξεχάσει ποτέ το δικό σου αποτύπωμα πάνω σε αυτόν τον ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η σημερινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία ως ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
Είναι το πρώτο σπουδαίο γεγονός της 100χρονης επετείου μας.
Σε καλωσορίζουμε μεγάλε τιμονιέρη και είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μαζί σου,
στα πελάγη της ευτυχίας και να ανέβουμε μαζί σου ψηλά με τα κύματα της δόξας.
Προχώρα δυνατά ...
Είναι το πρώτο σπουδαίο γεγονός της 100χρονης επετείου μας.
Σε καλωσορίζουμε μεγάλε τιμονιέρη και είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μαζί σου,
στα πελάγη της ευτυχίας και να ανέβουμε μαζί σου ψηλά με τα κύματα της δόξας.
Προχώρα δυνατά ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Καιρός για επανεκκίνηση.
Δεκαετίες περίμενε και περίμενε και περίμενε ο ΠΑΟΚτσής αυτή τη μέρα.
Είναι στο χέρι σου να φανείς αντάξιος των περιστάσεων, οι πίκρες υπήρξαν ατέλειωτες, αναλαμβάνεις μια τεράστια ευθύνη, να γυρίσεις τον ήλιο ανάποδα.
Τίναξε από το χρυσοποίκιλτο μανίκι σου σαν τη σκόνη ...
Δεκαετίες περίμενε και περίμενε και περίμενε ο ΠΑΟΚτσής αυτή τη μέρα.
Είναι στο χέρι σου να φανείς αντάξιος των περιστάσεων, οι πίκρες υπήρξαν ατέλειωτες, αναλαμβάνεις μια τεράστια ευθύνη, να γυρίσεις τον ήλιο ανάποδα.
Τίναξε από το χρυσοποίκιλτο μανίκι σου σαν τη σκόνη ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ειπε παρα πολλα πραγματα που πρεπει να κορνιζοθουν.
Πρωτο και καλυτερο το μηνυμα/συμβουλη προς τον Μυστακιδη - ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ θελει παντα να βλεπει και να ακουει τον ηγετη του.
Και πολλα αλλα,
οπως, πχ,
"ο προπονητης πρεπει να εχει την επιλογη των παιχτων" (κ. Βεζυρτζη)
Πρωτο και καλυτερο το μηνυμα/συμβουλη προς τον Μυστακιδη - ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ θελει παντα να βλεπει και να ακουει τον ηγετη του.
Και πολλα αλλα,
οπως, πχ,
"ο προπονητης πρεπει να εχει την επιλογη των παιχτων" (κ. Βεζυρτζη)
- Τρί 02 Δεκ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
γαμιέται συμφωνώ
εγώ την έχω μποϊκοτάρει από την αρχή
ούτε βλέπω ούτε ασχολούμαι
και κατά την άποψη μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ
ειδικά αυτών που οι ομάδες δεν είναι στην Ευρωλίγκα
δηλ για μένα μου φαίνεται αδιανόητο να παρακολουθούν (άρα να στηρίζουν) την ...
εγώ την έχω μποϊκοτάρει από την αρχή
ούτε βλέπω ούτε ασχολούμαι
και κατά την άποψη μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ
ειδικά αυτών που οι ομάδες δεν είναι στην Ευρωλίγκα
δηλ για μένα μου φαίνεται αδιανόητο να παρακολουθούν (άρα να στηρίζουν) την ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Aριστοτέληηηηηηηηη, δεν ξεκινάμε ωραία. καθόλου ωραία. πάρε 2 εξτρα ξένους και μετά αρχίζουμε και συζητάμε για μεταγραφές.