Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φυσιολογικός δρόμος για την μεταβίβαση μιας αθλητικής εταιρείας είναι κατ' αρχήν η αγορά των μετοχών, η δημιουργία νέας διοίκησης και στην συνέχεια η αποπληρωμή των χρεών η οποία ασφαλώς μπορεί να γίνει σταδιακά και όχι άμεσα με το καλημέρα. Τα χρέη άλλωστε βαραίνουν την ΚΑΕ η οποία αναγκαστικά θα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο
Θεωρούμε κι εγώ τρολ που είμαι τρέλα αγανακτισμένος με τον χατζοπουλο;; Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε με τρικλοποδιές με ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι όσο παράλογος και υποτιμητικός για τον Ιβάν μου φάνηκε ο τρόπος που προσπάθησε να μπει ο Μυστακιδης στην ΠΑΕ τον Ιούνιο, άλλο τόσο παράλογο μου φαίνεται και αυτό που γίνετε αυτή την στιγμή με την ΚΑΕ.
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Γιάννη λίγο μου σηκώθηκε. Είναι πληροφορία αυτό ;
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Ο κουρτινακιας σας το πα εχει μπασκετ μεσα του
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένουμε από τον νέο ιδιοκτήτη να σουτάρει την εοκ και την κεδ για όσο καιρό ο ΠΑΟΚ θα παίζει στην σαπιολογκα μέχρι να αποχωρήσουμε για το nba Europe
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύποπτη διαιτησία. Melvin κάνει εμφάνιση για λύση συμβολαίου.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
40+ βολες ρε μ@λ@κες και χάσατε;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη εμφανιση απο Κόνιαρη! Το παιδί εξαιτίας των φάουλ κλήθηκε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κατέβασμα, το μοίρασμα και δεν ψαρωσε ποτε. Και με τρομερή αμυνα. Ευγε Αντώνη! Να λεμε τα κακά αλλα να λεμε και τα καλα.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Oλα τα μπράβο στον Χατζ'όπουλο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα ειμαστε περηφανοι που τον εχουμε .Οτι και να πουμε ειναι λιγα μπροστα στο μεγαλειο του.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Περσίδης είναι η φετινή αποκάλυψη.,τρομερό στεπ απ...
Κόνιαρης ξέρει πολύ μπάσκετ απλά κάποιες λάθος επιλογές και λίγο ότι εμφανιζόταν φοβικός τον έχουν κρατήσει πίσω..
Τζάκσον αλαναρος όπως και ο Μουρ..
Κόνιαρης ξέρει πολύ μπάσκετ απλά κάποιες λάθος επιλογές και λίγο ότι εμφανιζόταν φοβικός τον έχουν κρατήσει πίσω..
Τζάκσον αλαναρος όπως και ο Μουρ..