Ανουσιες συζητησεις ,ανουσιες αντιπαραθεσεις για μια υποθεση που κυλαει ταχιστα και ειναι θεμα χρονου να καταληξει θετικα και ο Τελης Μυστακιδης θα ειναι ο νεος ιδιοκτητης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!
Με αυτο τον τροπο το μπασκετ του ΠΑΟΚ θα εχει τον πιο πλουσιο μεγαλομετοχο στην Ευρωπη,η αισιοδοξια για καλυτερες ...
Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πες μου σε παρακαλώ τι ανακρίβειες που γράφω στα ποστ μου.
Αλλά αν τα λέω απλοποιημένα, άλλο αν γράφω ανακρίβειες
Jim 3 απλά ερωτήματα φιλε:
1) Από ηθικής πλευράς, πώς σου φαίνεται ο τρόπος που πάει να καθαιρεθει από τα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν? Σου ταιριάζει?
2) Από πρακτικής πλευρας: Θεωρείς ότι ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 02:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αν έχεις τα resources όλα γίνονται. Ετσι κι αλλιώς ψιλό τυπικό είναι το ζήτημα. Τα χρέη είναι γνωστά και δεν νομίζω ότι το πολύ 1 εκατομμύριο παραπάνω, θα είναι ζήτημα για τον Μυστακίδη. Ετσι κι αλλιώς δεν μιλάμε για επένδυση που σκοπό έχει το κέρδος.
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαρά
Ο Μ θα πάρει το μπάσκετ
Η πρώτη παράγραφος του Γ πράγματι απαξιωτική
Ο Μ δε νομίζω ότι θέλει να απαξιώσει τη νυν διοίκηση
Υπέρμετρη σπουδή του Γ
Στα δικά μου μάτια ο Χ έχει κάνει θαύματα
Ο Μ θα πάρει το μπάσκετ
Η πρώτη παράγραφος του Γ πράγματι απαξιωτική
Ο Μ δε νομίζω ότι θέλει να απαξιώσει τη νυν διοίκηση
Υπέρμετρη σπουδή του Γ
Στα δικά μου μάτια ο Χ έχει κάνει θαύματα
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΠΑΛΑΕΑ μη διαστρεβλώνεις λόγια.
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Δεν τον συνέκρινα με τον Σαββίδη.
Εσύ συγκρίνεις τον Μυστακίδη με κάτι Δρόσους...
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ανθρώπους ...
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Δεν τον συνέκρινα με τον Σαββίδη.
Εσύ συγκρίνεις τον Μυστακίδη με κάτι Δρόσους...
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ανθρώπους ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με πρωτο και καλύτερο εσένα που έχεις γράψει καμία 100η φορές ότι πρέπει να πάρει τη ΚΑΕ ο Ιβαν ενώ δεν έχει ενδιαφερθεί ΠΟΤΕ κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του. Ασχολείται ένα φόρουμ με τα σενάρια φαντασίας σου.
- Δευ 13 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεπίσημα έστω, σήμερα η ημέρα είναι ιστορική.
Η υπομονή τόσων ετών να υπάρξει πάλι κάποιος να κάνει την ομάδα να ονειρεύεται την κορυφή της Ευρώπης, έφτασε στο τέλος της.
Μεγάλη, πολύ μεγάλη η χαρά αλλά και η συγκίνηση.
Έρχονται στο μυαλό, αναμνήσεις... και η ελπίδα να ζήσουμε ξανά ό,τι ζήσαμε και ...
Η υπομονή τόσων ετών να υπάρξει πάλι κάποιος να κάνει την ομάδα να ονειρεύεται την κορυφή της Ευρώπης, έφτασε στο τέλος της.
Μεγάλη, πολύ μεγάλη η χαρά αλλά και η συγκίνηση.
Έρχονται στο μυαλό, αναμνήσεις... και η ελπίδα να ζήσουμε ξανά ό,τι ζήσαμε και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:
Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.
Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να ...
Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.
Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιστορική μέρα για το μπάσκετ.
Ξύδι ΤΟΠ!
Ξύδι ΤΟΠ!
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόσες και τόσες μέρες οι μόνοι που δείχνουν συνεχή συμπεριφορά πόλωσης και διχόνοιας είναι όσοι δε θέλουν να μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ.
Οι υπόλοιποι απλά χαίρονται για το μπάσκετ. Ούτε την ΠΑΕ εκραξε κανείς , ούτε τον Ιβάν.
Όπως πααααρα πολύ σωστά έχει γραφτεί ότι τις απαντήσεις τις δίνει ο κόσμος ...
Οι υπόλοιποι απλά χαίρονται για το μπάσκετ. Ούτε την ΠΑΕ εκραξε κανείς , ούτε τον Ιβάν.
Όπως πααααρα πολύ σωστά έχει γραφτεί ότι τις απαντήσεις τις δίνει ο κόσμος ...