Εγώ ακόμη αδυνατώ να βρω τη σύνδεση ανάμεσα σε ΚΑΕ , γήπεδο και ΠΑΕ.
Πώς μπορεί μέσω της ΚΑΕ να ασκήσει πίεση ο Μυστακίδης στον Ιβαν για την νέα τούμπα και την ΠΑΕ;
Αντε να χώσει πολύ χρήμα , να κάνει ομαδάρα (κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μάλλον χαλιούνται μ αυτό) και να αποθεώνεται από το λαό ...
Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Σε διοίκηση πρωτοδικειου εμφανίστηκε επενδυτής που θέλει να επενδύσει και εμείς το κάναμε netflix και game of thrones. Λες Και αυριο αν έρθει κάποιος άλλος επενδυτής εδώ μέσα όλοι θα ξέρουμε τις προθέσεις του. Η ο Ιβαν έχει να φοβάται κάτι από οποιονδήποτε με την αποδοχή που έχει. Και για τον Ιβαν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τις αντεγκλήσεις και μάλιστα για γελοίους λογους
Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέμα αντεγκλήσεων, αλλά θεωριών συνωμοσίας, ακατάσχετης μπουρδολογίας και τοξικότητας που σαφώς και δεν είναι πρέπον να μένει έτσι, σε "περίεργες" μάλιστα εποχές και σε μια συγκυρία που στο μπάσκετ, αρχίζουν δειλά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσένα οι κινήσεις του το τελευταίο τρίμηνο σε προϊδεάζουν ότι ξαφνικά αγάπησε το Μπάσκετ και θέλει να ξανακάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια;
Ο Ιβαν γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ; Αγάπησε ξαφνικά την μπάλα και είπε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή;
Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ είναι του ιβαν. Αν δεν θέλει δεν πουλάει.
Επίσης αν ο ιβαν ήθελε το Μπάσκετ , θα το είχε πάρει.
Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Χαρείτε λίγο.
Επίσης αν ο ιβαν ήθελε το Μπάσκετ , θα το είχε πάρει.
Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Χαρείτε λίγο.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το "γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ", στο "γιατί παίρνει το μπάσκετ", ένα τσιγάρο δρόμος.
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΑ και κάτι άλλο:
Σε ο,τι με αφορά, δεν θέλω ΟΥΤΕ να κρεμάσουμε όλο τον σύλλογο από τον Σαββίδη, ούτε να τον υποτάξουμε, ούτε να του δώσουμε όλα τα τμήματα. Αυτό θα ήταν καταστροφικό και ΕΠΙΣΗΣ αντιΠΑΟΚτσήδικο.
Δεν έχω λοιπόν κανένα νταλκά να πάρει το μπάσκετ. Τη μπάλα έχει, αυτή να δουλέψει, το ...
Σε ο,τι με αφορά, δεν θέλω ΟΥΤΕ να κρεμάσουμε όλο τον σύλλογο από τον Σαββίδη, ούτε να τον υποτάξουμε, ούτε να του δώσουμε όλα τα τμήματα. Αυτό θα ήταν καταστροφικό και ΕΠΙΣΗΣ αντιΠΑΟΚτσήδικο.
Δεν έχω λοιπόν κανένα νταλκά να πάρει το μπάσκετ. Τη μπάλα έχει, αυτή να δουλέψει, το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βαφτίζουμε εχθρούς του ΠΑΟΚ όσους διαφωνούμε μαζί τους είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρρώστιας. Την οποία αρρώστια φυτέψανε στα σωθικά του Συλλόγου όσοι τώρα περιμένουμε σαν μεσσίες.
[/size]
παρόλα αυτά, εγώ που είμαι νηστικός, καρβέλια ονειρεύομαι. Και θα το κατασπαράξω το καρβέλι, ακόμα ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κιθαριστα φιλε μου (εδω πρωην μπασιστας),δεν εχω ιδεα ποια ειναι αυτη η εταιρια.Κατι διαβαζω για συνεργατες της Warner Bros κτλ,ε θα το φανε το κραξιμο αν μας παρουν!Ειναι δυνατον να βγαζουν τετοιες ταινιες αηδιες; 

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί τέτοια πρεμούρα να βγει ο Μυστακίδης και να μιλήσει στον κόσμο , και αν ειναι καυλωμένος και αν ξέρει από μπάσκετ και αν σουτάρει και κανα τριποντάκι και δεν ξερω γω τι
Αν βάλει πχ 10 μύρια στο μπάσκετ έχει διαφορά αν τα βάλει καυλωμένος η ξεκαυλωτος;
Αν βάλει πχ 10 μύρια στο μπάσκετ έχει διαφορά αν τα βάλει καυλωμένος η ξεκαυλωτος;
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
@KalamarGiannis και εμενα με χαλαει που μας διαχωριζεις σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους (ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα δηλωνω),αλλα καταλαβαινω ποσο πετσι εισαι και δεν μπορω να σου κρατησω κακια.
Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
- Τρί 09 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πούμε και καμιά αλήθεια. Αν το μπάσκετ αναγεννηθεί είναι 3-4 εδώ μέσα που μπορεί να πεθάνουν από καυλα( συμπεριλαμβανομένου του αυτομπαναρισμενου μπαρκαρουτσου, και φυσικά του Κλειτου καρκανια.
- Τετ 10 Σεπ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν έτσι δεν θα απαντούσε την ίδια μέρα για τις μικροαλλαγές που ήθελε για το letter of intent.