Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από μένα.
Έσωσες το τμήμα όταν ήταν ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.
Ο χαρακτήρας σου είναι ότι πιο καθαρό έχω δει διοικητικά στον σύλλογο μετά την εποχή Βεζυρτζή.
Στεναχωριέμαι και απογοητεύομαι που λιδωρήθηκες από κομμάτι των οπαδών αλλά ...
Έσωσες το τμήμα όταν ήταν ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.
Ο χαρακτήρας σου είναι ότι πιο καθαρό έχω δει διοικητικά στον σύλλογο μετά την εποχή Βεζυρτζή.
Στεναχωριέμαι και απογοητεύομαι που λιδωρήθηκες από κομμάτι των οπαδών αλλά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η όλη ιστορία είναι ότι πλέον ΠΑΕ και ΚΑΕ θα έχουν στο τιμόνι τους η καθεμιά τον δικό της πανίσχυρο επιχειρηματία,όπως οι δύο των Αθηνών.
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη ...
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
έχω την αίσθηση ότι οι ανθρωποι του κ Μυστακίδη, δώσανε το ρεπορταζ ορθά εκεί που έπρεπε: στον Κλείτο.
Τα 2 τελευταία άρθρα του (προχθες και χθες νομίζω) που τα αναπαράξανε εδώ τα παιδιά, δίνουν τις απαντήσεις σε όλα όσα συζητάμε.
Διαβάστε τα πάλι και μετά να μιλήσουμε. Είναι 100% αξιόπιστα. Αν ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Θανασαρας το πάρει απόφαση, αντίπαλο δεν θα βρει κανέναν.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι αδερφέ Psaras συγγνώμη. Δεν το ανέφερα ως μομφή προς τον Χατζόπουλο. Ούτε κάν! Απλά το επισήμανα γιατί πλέον θα αρχίσουν κι αυτές οι φωνές, που θα λένε ότι κολλάει το πράγμα και γιατί δεν προχωράει. Εγώ ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ. Πραγματικά εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Αμφιβάλλω αν μπορεί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικα κ αμεσα μαλιστα.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Θαναση ο Τελης ο Μυστακιδης που ναι και ΠΑΟΚτσακι δραστηριοποιειται εντονα στην πολη τελευταια.
Κτίριο 3.800 τμ δωρεα στο Ανατολια εκανε ,δε κανεις καμια κρουση μπας και παρουμε καμια χορηγια πχ για την Αegean Baltic Bank που αγορασε προσφατα και λογικα θα θελει να διαφημισει? Τι καλυτερο και ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως μη θετικά διακείμενος προς το νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, οφείλω να πω τα εξής.
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα μας επιστρέψει η ιστορία και στο μπάσκετ αυτά που μας στέρησε θα ειμαστε η γενιά που παραδίδει στους νέους που μεγάλωσαν με μεγάλο ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ και έναν μεγάλο ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ. Αν κάτι είναι όνειρο αθλητικά για τον ΠΑΟΚ των προσφύγων των γηγενών των μεταναστών και των κατατρεγμένων είναι ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Αυτόν τον Άνθρωπο.....αυτό το κόσμημα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ....τον παίρνεις και τον βάζεις πρόεδρο στον ΑΣ.
Ούτε εκλογές ...ούτε τίποτα!!....
Πρόεδρος στον ΑΣ,ακόμα και με το ζόρι!....
Ούτε εκλογές ...ούτε τίποτα!!....
Πρόεδρος στον ΑΣ,ακόμα και με το ζόρι!....
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ε καλά το μετροπολις γενικά πάντα είναι κατά του ΠΑΟΚ
τέτοιο πόλεμο που κάνει εδώ και χρόνια ο "όμιλος" δεν το κάνούν ούτε οι του ΠΟΚ
τέτοιο πόλεμο που κάνει εδώ και χρόνια ο "όμιλος" δεν το κάνούν ούτε οι του ΠΟΚ
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ερχόοοοοοομαστεεεεεεεε μ#%&(*#%:α
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι που θα ειχαμε εστω μια μερα ηρεμιας..
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λογική σειρά των πραγμάτων είναι αγορά μετοχών και αποπληρωμή χρεών. Μπορούν να μπουν μέχρι και ρητρες πάνω σ αυτό. Αν είναι να κολλάμε σ αυτό τον όρο επενδυτή δεν θα βρούμε ποτέ. Οτι έδειξε ο έλεγχος πρέπει να πληρωθεί , είτε σε ιβαν είτε σε οποιονδήποτε. Το timing δεν μπορεί να είναι αιτία να ...