Η αναζήτηση βρήκε 165 εγγραφές
- Τρί 10 Φεβ 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εντάσσεται κι αυτή στο πλαίσιο τήρησης στάσης ως τώρα από πλευράς Τέλαρου να μην προβαίνει σε κινήσεις που προξενούν καχυποψία ως προς τις προθέσεις του.
- Τρί 10 Φεβ 2026, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Εμένα δε μου είναι ξεκάθαρο τι θεωρεί ότι κερδίζει η πλευρά της ιδιοκτησίας ΚΑΕ. Χρόνο; Χρήμα; γιατί; έχει ανάγκη οικονομική;
Αν θες να βάλεις 5Μ για ανακαίνιση σε ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ακίνητο, γιατί να διεκδικείς σκοτωμένο ενοίκιο; πας να ισοσκελίσεις οικονομικά κόστος-κέρδος (μελλοντικής ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
CalamarJohn XYNNN 
- Τετ 11 Μαρ 2026, 06:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πανακας βέβαια το κεφάλι του στον ντορβά για να συνεχίσει να υπάρχει η ΚΑΕ το έβαλε όταν χρειάστηκε. Ο Πανακας δεν σφύριζε αδιάφορα όταν η ΚΑΕ βούλιαζε. Ο Πανακας δεν σφύριζε αδιάφορα όταν ο ας ΠΑΟΚ ήθελε λεφτά και κουβάλησε τον κουμπάρο του στον ΠΑΟΚ. Ο Πανακας, ο πιτσιρικάς Πανακας ήταν στο ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι το post του ΑΜΠΑΛΑΕΑ είναι το μεγαλύτερο off topic σεντόνι που θυμάμαι στην ιστορία του PAOKMANIA που γιόρτασε πρόσφατα τα 19 χρόνια.
Φίλε χαλάρωσε. Φιλικά στο λέω.
Καλή συνέχεια και να έχεις υγεία και ηρεμία. Αν κάτι σε χαλάει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φεύγεις.
Σε ...
Φίλε χαλάρωσε. Φιλικά στο λέω.
Καλή συνέχεια και να έχεις υγεία και ηρεμία. Αν κάτι σε χαλάει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φεύγεις.
Σε ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην το ξεχειλωνουμε πάλι
Ο κύριος Μυστακίδης καλύτερα να σταματήσει να διαρρέει μέσω αστείων καναλιών λαγούς με πετραχειλια για διαστημικό γήπεδο, ΠΡΩΤΑ να τα βρει με τον ΑΣ με ένα τίμημα δίκαιο, αναλογικό και εύλογο, και μετά με μεγάλη χαρά να δούμε το παλατάκι να μετατρέπεται και σε ...
Ο κύριος Μυστακίδης καλύτερα να σταματήσει να διαρρέει μέσω αστείων καναλιών λαγούς με πετραχειλια για διαστημικό γήπεδο, ΠΡΩΤΑ να τα βρει με τον ΑΣ με ένα τίμημα δίκαιο, αναλογικό και εύλογο, και μετά με μεγάλη χαρά να δούμε το παλατάκι να μετατρέπεται και σε ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καθε κακη κουβεντα για Χατζοπουλο ειναι λιγο αχαριστια. Ο ανθρωπος εχει ασπρομαυρο αιμα και παλεψε οσο μπορουσε να μας κρατησεις αξιοπρεπεστατους.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά στην ανακοίνωση κατασκευής αθλητικού προπονητικού κέντρου, σε χώρο κοντά στο “Παλατάκι”!
Οι πληροφορίες από μεσίτες της περιοχής, αναφέρουν ότι ο Μυστακίδης αγόρασε και το κτίριο του Mr KTEO, που είναι κοντά στο κλειστό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ...
Οι πληροφορίες από μεσίτες της περιοχής, αναφέρουν ότι ο Μυστακίδης αγόρασε και το κτίριο του Mr KTEO, που είναι κοντά στο κλειστό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος οικονομικα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μπάσκετ ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε νέας σεζόν. Το να θέλουν να το τελειώσουν μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου διεκδικείς είτε είσοδο στην Ευρωλίγκα είτε δημιουργείς αγωνιστικά και "υποδομικα" θέση μετόχου για να μπεις του παραχρονου, ε ναι, θα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
H KAE δεν πρέπει να αναφέρει το χρονοδιάγραμμα γιατί θα γίνουν συγκρίσεις με την ΠΑΕ. Μάλιστα

- Παρ 08 Μάιος 2026, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαίρομαι συγκλονιστικά που δεν έχω Χ και λοιπές αηδίες. Μαθαίνω βεβαίως τι αρλούμπες λέγονται, καταλαβαίνω σαφώς τη στόχευση, αλλά και την καταγωγή τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω στον υγιή ανταγωνισμό, άρρωστος είναι ο ανταγωνισμός από τη φύση του. Στην προκείμενη περίπτωση δεν υπάρχει καν ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δε την ξέρω. Ξέρω αυτά που προτάθηκαν το καλοκαίρι επίσημα όπως τα ξέρουμε όλοι μας.
Και;
Αν τελικά ειναι πχ ΜΗΔΕΝ τι νομίζεις θα πω μπράβο στον ΑΣ επειδή ο Σαββίδης πληρώνει καλοριφέρ;
Τέτοια καραγκιοζιλικια μόνο από συγκεκριμένες πηγές εκπορεύονται.
Ούτε είκοσι εκατομμύρια πρέπει να είναι ...
Και;
Αν τελικά ειναι πχ ΜΗΔΕΝ τι νομίζεις θα πω μπράβο στον ΑΣ επειδή ο Σαββίδης πληρώνει καλοριφέρ;
Τέτοια καραγκιοζιλικια μόνο από συγκεκριμένες πηγές εκπορεύονται.
Ούτε είκοσι εκατομμύρια πρέπει να είναι ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως έρχονται οι εξελίξεις, εγώ το διαβάζω κάπως έτσι:
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία ...
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία ...