Η αναζήτηση βρήκε 291 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....

Απ όσα κυκλοφορούν από κάποιους στα sm, μάλλον ετοιμάζουν ευθεία προσπάθεια αποδομησης του Ιβάν.
Δεν ξέρω τι θα πουν ...
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω ότι η προσπάθεια είναι επίμονη.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Σαν τη Λερναία Ύδρα φυτρώνουν φοβερό.
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από astral
Κυρ 03 Αύγ 2025, 06:27
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι να υπάρξει ψυχραιμία γιατί όλα αυτά θα συμπέσουν με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και με τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο ...

Δυστυχώς, οι ενέργειες του ΑΣ ως τώρα μου δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε το αγωνιστικό, ούτε ο κόσμος, ούτε καν το γήπεδο.

Special 4 δεν είναι ...
από Λεμεσος4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 07:51
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ο ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...

11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....

.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν ...
από aivas19
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Κουλάρετε ορισμένοι οταν μιλατε για " ήρα και στάρι" και μην ταυτίζετε τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Όποιος υποστήριξε τον Μυστακιδη ,δε σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από σένα.

Δηλαδή ο καλός ΠΑΟΚτσής είναι με τον Σαββίδη και ο κακός ΠΑΟΚτσής είναι οποιος δεν τον λιβανίζει όλη μέρα, ασκεί ...
από Мир
Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Σίγουρα οι ΓΣ του Α.Σ. θα θυμίζουν τη σκηνή στο νεκροταφείο από την ταινία "Ο Καλός, ο κακός και ο άσχημος" με τον Τουκο να τρέχει γύρο από τους τάφους για να ξεθαψει τον τάφο θαμμένο χρυσό υπό τη μελωδία 'Ecstasy of Gold" του Ένιο Μορικόνε.
Μόνο που στις ΓΣ έχει πολύ περισσότερους Τούκο, όχι μόνο ...
από danirifle
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
από Montrealiotis
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
από eorptol1
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο προβλέψιμοι αυτοί στον ΑΣ.... ξαφνικά μετά από καιρό σιωπής λόγω επιτυχιών τού ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ σήμερα εμφανίστηκαν τα τρόλ του ΑΣ ωχ λέω κάτι σχεδιάζουν ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ ΑΣ ΚΑΙ ΤΈΛΗΣ ΠΛΉΡΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΌΣ.....
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ, τουλάχιστον ακόμα, ούτε και να πετάω στα σύννεφα.
Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω για την δήλωση του με βρίσκει σύμφωνο, έτσι και αλλιώς θα βγει να μιλήσει κάποια στιγμή δεν το γλυτώνει αυτό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όχι απλά μικρό καλάθι ...