Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Η αναζήτηση βρήκε 291 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πρακτικά που ειναι? Έτσι να δούμε και το τελεσίγραφο της γκοντσαρεβα ρε παιδι μου και να αποδειχθεί ψεύτης ο υπάλληλος της παε, ο άγγελος.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
@Billpaok666 Διαφωνω σχεδον σε ολα αλλα σεβαστες οι αποψεις σου, αυτο περι προβατων δεν το κοβουμε λιγο? δεν κατλααβαινεις δηλαδη ποσο προσβλητικο ειναι να αποκαλεις προβατα συνοπαδους? μπορω με αλλα γεγονοτα να κανω κ γω το ιδιο αλλα δεν βγαζει καπου, χαλαρωστε λιγο
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, δεν τα γράφω πολύ αθώα, ούτε παριστάνω τον ηλίθιο.
Θα σου πω ειλικρινά τι πιστεύω. Ελπίζω να γίνει κατανοητό.
Θα βάλω τα καλά μου ρε σκύλε :D
Σέβομαι την άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις, να σταθώ σε μερικά σημεία της λογικής σου που θεωρώ ότι χρήζουν διαφορετικής προσέγγισης, για να ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;
Ας το δούμε λίγο την μεγάλη εικόνα, γιατί εδώ βρίσκεται μια ωραία παγίδα.
Το να λες ότι μια ομάδα "μπαίνει μέσα ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι πληροφοριακα, γραφτηκε εδω μεσα οτι η πρωτη
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.
Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι ...
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.
Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ότι ανεχθήκαμε τον Κατσαρή με τα πραξικοπήματα του, βλέπε 4ανδρια που τελείωσε το μπάσκετ που αγαπήσαμε αλλά το ξεχάσανε υπόλοιποι μπασκετικοί, αλλά και τις κλειστές λέσχες για να ελέγχει τα πάντα.
ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν ...
ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όλοι οι Πόντιοι μαζί ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είστε οφ τοπικ κύριε 

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:39
- Jump to forum