Η αναζήτηση βρήκε 17 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
από astral
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Έχω πάθει πλάκα από τις λογικές ακροβασιες, τις ανακρίβειες , τα ψέματα ,την ίντριγκα και την επαγγελματική προπαγάνδα που διαβάζω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν από τον ΑΣ και τους παρατρεχαμενους στο παρασκήνιο.
Πάντα στα κρυφά και πάντα ύπουλα.

Μεγαλη ντροπή και δυστυχώς ...
από astral
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...

Όχι. Από ότι φαίνεται είστε ήδη σοφότεροι.

"Είμαστε" σαν δεν ντρέπεσαι που με βάζεις και ταμπέλα....Την ειρωνεία σου άλλου...

Φίλε το ποστ σου είναι στον πληθυντικό, το ίδιο και η απάντηση .
Όσο για τα ...
από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι;
Σε κάποιο σημείο, στο παράρτημα - οικονομικά στοιχεία, στην χθεσινή ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει το παρακάτω που παραθέτω.
Υπάρχουν χρωστούμενα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ στον Α.Σ.;
Έχει κανείς εικόνα πόσα είναι αυτά τα εκ του νόμου οφειλόμενα χρήματα που οφείλονται στον Α.Σ.;
Να ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή είμαι απλας, 20000 διαρκείας πέρυσι επί 400€ μέσω όρο 8.000.000€ , το 10% είναι 800.000.. η χρόνια ήταν ελλειμματική αν δεν κάνω λάθος γτ έκλεισε με μια μικρή ΑΜΚ οπότε τα έσοδα από την τελευταία χρήση δεν υπήρχαν, προφανώς βάση καταστατικού δε συμμετέχουν στα ελλείμματα οπότε η ΑΜΚ ...
από navigator11
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol:

Επειδή έχει καταστεί πλέον απόλυτα σαφές τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ πέρα (υπήρχαν δείγματα και παλιότερα βέβαια), όπως γράφτηκε κι από κάποιον άλλο μερικές σελίδες πριν, φαντάζει όντως η πλέον ενδεδειγμένη πρακτική να μην επιχειρείται στα σοβαρά διάλογος μαζί τους.
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι ακριβώς @fidel .

Κανένας διχασμός. Μόνο ΠΑΟΚ.

Προσωπικά, χωρίς ειρωνεία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον ρόλο σου , που υπηρετείς πιστά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υποστηρίζεις τους μεν ή τους δε. Εύγε.

μονο ΠΑΟΚ

Αυτήν την περίοδο εχει μετατραπεί στον φερεντζέ του ΥΠΟΚΡΙΤΗ

Το χιούμορ ...
από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα της παπαροαληθειας είναι ήδη εδώ έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία σε όλα τα θέματα και τους έχουν πάρει χαμπάρι, είτε γράφουν για το μισητό πουτιν για το καλό ισραηλ για την μισητή παλαιστινη για τους απλυτους..... Φτάνουν και μέχρι τον Σαββίδη είναι αλήθεια ότι άργησαν ...
από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Άσε ρε Γκίκα άσε τις εξυπνάδες

Τη δική ΜΟΥ νοημοσύνη προσέβαλε; Όλων των άλλων τη σεβάστηκε;

Πόση τρέλα νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πουλάει;

Ποιον κανόνα παραβίασε; Τον πρώτο και βασικότερο, του σεβασμού της ομάδας

Πιστωτής ο ΑΣ και οφειλέτης ο Χατζόπουλος

Ρε δεν είμαστε στα καλά μας ...
από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
από Unpsofable78
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....

Απ όσα κυκλοφορούν από κάποιους στα sm, μάλλον ετοιμάζουν ευθεία προσπάθεια αποδομησης του Ιβάν.
Δεν ξέρω τι θα πουν ...
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω ότι η προσπάθεια είναι επίμονη.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Σαν τη Λερναία Ύδρα φυτρώνουν φοβερό.
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από astral
Κυρ 03 Αύγ 2025, 06:27
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι να υπάρξει ψυχραιμία γιατί όλα αυτά θα συμπέσουν με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και με τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο ...

Δυστυχώς, οι ενέργειες του ΑΣ ως τώρα μου δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε το αγωνιστικό, ούτε ο κόσμος, ούτε καν το γήπεδο.

Special 4 δεν είναι ...