Η αναζήτηση βρήκε 845 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 05 Σεπ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ετσι πληροφοριακα, γραφτηκε εδω μεσα οτι η πρωτη
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.

Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι ...
από aivas19
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
από Мир
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι ανεχθήκαμε τον Κατσαρή με τα πραξικοπήματα του, βλέπε 4ανδρια που τελείωσε το μπάσκετ που αγαπήσαμε αλλά το ξεχάσανε υπόλοιποι μπασκετικοί, αλλά και τις κλειστές λέσχες για να ελέγχει τα πάντα.

ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν ...
από navigator11
Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
από Maklaz
Σάβ 06 Σεπ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Guitarman έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 23:56 Είστε προσωπολατρες :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Όλοι οι Πόντιοι μαζί ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί

Εικόνα
από Maklaz
Σάβ 06 Σεπ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Είστε οφ τοπικ κύριε :mrgreen:
από PAOK DreXleR
Σάβ 06 Σεπ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Guitarman έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 23:56 Είστε προσωπολατρες :mrgreen:
Να έριξα τον καφέ ρε συ :lol: ...δεν πειράζει
Καλημέρα
από Maklaz
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Την πρώτη παράγραφο για πιο λόγο ακριβώς την έγραψες;

Επειδή κάποια παιδιά ανέφεραν ότι στο τοπικ της ΚΑΕ είναι άκυρο να μιλάμε για Κούγια Ιβάν και Μαρινάκη; Και ότι ειναι άκυρο που μεταφέρθηκαν κόντρες απ' αυτό το τοπικ στο τοπικ της ΚΑΕ;

Χρειάζεται αυτή η ειρωνεία;

Ο Κούγιας ήταν άκυρο ...
από Мир
Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Άρα οργάνωσαν τεχνική επιτροπή για να μελέτη αλλά αντ αυτού η επιτροπή μιλά για τη βιωσιμότητα του έργου; Γιατί χρειάζεται τεχνική επιτροπή για αυτό; Δεν φτάνει μια τράπεζα ή έστω λογιστής για να αποφασισει κάτι τέτοιο;

Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα βρήκαμε με τον Τέλη και ανταποδοτικά θα ...
από eorptol1
Σάβ 06 Σεπ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Άρα οργάνωσαν τεχνική επιτροπή για να μελέτη αλλά αντ αυτού η επιτροπή μιλά για τη βιωσιμότητα του έργου; Γιατί χρειάζεται τεχνική επιτροπή για αυτό; Δεν φτάνει μια τράπεζα ή έστω λογιστής για να αποφασισει κάτι τέτοιο;

Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα βρήκαμε με τον Τέλη και ανταποδοτικά θα ...
από leomatos88
Σάβ 06 Σεπ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Για ποια βιωσιμότητα μιλάει ο κύριος; Ποιο είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό της βιωσιμότητας για το οποίο του ανατέθηκε να συμβουλεύει τον ΑΣ; Και από που κι ως που κάνει επισημάνσεις στην ΠΑΕ ανεπίσημα και μη θεσμικά, όπως και επιβάλλεται από τον ρόλο του;
από leomatos88
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Το καταστατικό όλα καλά; Τουλάχιστον το ξαραχνιάζει στο συρτάρι κανένας;

Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Εμφανίστηκε ο Κωνσταντινίδης να μας μιλήσει για ηθική και βιωσιμότητα ( κάτι μου θυμίζουν ) και να μας τονίσει με κεφαλαία και όλας ότι η Ν. Τούμπα ( Νέα Τούμπα Α.Ε ?) ανήκει μόνο στον λαό του.

Τι ζούμε ρε π@@στη μου

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Η λέξη "βιωσιμότητα" είναι στην ...
από Kabamaru11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Να στειλουμε τον κυρ Κωνσταντινιδη που γνωριζει καλα τα γεωπολιτικα,ειδικα των αμερικανων.Ειμαι σιγουρος πως θα τους πεισει με τις γνωσεις του.