Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Και κάτι άλλο που δεν σχολιάστηκε εδώ.

Τι δουλειά έχει ο Λιολιος μέσα στα αποδυτήρια να πανηγυρίζει? Ως τι πανηγυρίζει? Ούτε πρόεδροι ομάδων που έχουν ρίξει χρήμα δεν μπαίνουν στα αποδυτήρια να πανηγυρίσουν. Αυτή η στιγμή ανήκει στους αθλητές. Όχι στον κάθε καρεκλοκενταυρο διορισμένο...

Στο ...
από Guitarman
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχω κατηγορήσει πολλάκις τις πρακτικές του ΑΣ και του Τέλη από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Η πληροφορία που βγηκε ότι η πρόταση της επιτροπής είναι να μην υπάρξει τελεσίγραφο για εγγυητική μέχρι τα Χριστούγεννα αφήνει μια χαραμαδα αισιοδοξίας ότι δεν θα προτείνουν στην ΠΑΕ κάτι το ανεδαφικο που θα ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Σαββίδη πήρες τον ΠΑΟΚ για να βγάλεις λεφτά! Πήρες γωνία μαγαζί και μας έχεις φέρει μόλις 2 πρωταθλήματα και κάτι κυπελλάκια. Τι είναι αυτά ρε? Εμείς έχουμε μάθει σε τελικούς ΤΣ Λ. Να έχουμε.προεδρους να βάζουν φράγκα για την καβλα τους για τον ΠΑΟΚ και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς μεγαλώσαμε ...
από Guitarman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Guitarman
Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά ...
από Guitarman
Σάβ 27 Σεπ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο ...
από Guitarman
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στο Σεπτέμβριο η ομάδα ποδοσφαίρου έκανε περισσότερες μαλακιες από όσες μπορούσε να καταναλώσει ο ΑΣ κ μείνανε μερικές ανεκμετάλλευτες :mrgreen:
από Guitarman
Τρί 30 Σεπ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Το γυναικειο βολλει του ΠΑΟΚ το πηρε ο Αμοιριδης, οταν βολοδερνε στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ και το εκανε την ομαδα που ειναι σημερα.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο ...