Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές

Return

από Guitarman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή

καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 02:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 02:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ειρωνία μερικών συνεχίζεται.

Ρε παιδιά, αν χαλιεστε με την ιδέα του Μυστακιδη στο μπάσκετ, δε χρειάζεται να μας λέτε τα ίδια και τα ίδια

Έχει δημιουργήσει μια σκιά γύρω του; ΝΑΙ

Θα βγάλει από την αφανια το μπάσκετ; ΝΑΙ

με νοιάζει αν ασχοληθεί ενεργά ή αν βάλει παρατρεχαμενους; Εφόσον ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Πες μου σε παρακαλώ τι ανακρίβειες που γράφω στα ποστ μου.

Αλλά αν τα λέω απλοποιημένα, άλλο αν γράφω ανακρίβειες

Jim 3 απλά ερωτήματα φιλε:

1) Από ηθικής πλευράς, πώς σου φαίνεται ο τρόπος που πάει να καθαιρεθει από τα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν? Σου ταιριάζει?

2) Από πρακτικής πλευρας: Θεωρείς ότι με ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

@Γερασίμου είναι διαμάντι για 2 λόγους: Πρώτον, παραθέτεις ιστορικά γεγονότα και λεπτομέρειες που εμείς οι "νεότεροι" δεν γνωρίζουμε. Δεύτερον, έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις τα λάθη που έκαναν όλοι. Και αυτό σε τιμά
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Πες μου σε παρακαλώ τι ανακρίβειες που γράφω στα ποστ μου.

Αλλά αν τα λέω απλοποιημένα, άλλο αν γράφω ανακρίβειες

Jim 3 απλά ερωτήματα φιλε:

1) Από ηθικής πλευράς, πώς σου φαίνεται ο τρόπος που πάει να καθαιρεθει από τα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν? Σου ταιριάζει?

2) Από πρακτικής πλευρας: Θεωρείς ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αυτό που διάβασα σε άρθρα είναι ότι είχε option αγοράς που ενεργοποιηθηκε από Μπεσικτας. Τέτοιους παίκτες δανεικούς στα 31 δεν τους θέλω στον ΠΑΟΚ γιατί έχουν λίγες πιθανότητες να σου βγουν. Χίλιες φορές οι 25ρηδες που ήταν promising και χάσανε το δρόμο τους κάπου.... αυτοί έχουν περισσότερες ...
από Guitarman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Μην είστε ξενερωτοι. Έχουμε πάρτυ. Οι δισεκατομμυριουχοι θα φέρουν τον Λεμπρον. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κανονικό ΝΒΑ, η Τούμπα θα γίνει Wembley και η νέα προεδρική σουιτα θα είναι συνεχώς με αναμενα φώτα.
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Όπως έλεγα και για το ματς με Τουρκία, αν δεν τραβήξουν οι περιφερειακοι μας, δεν θα δούμε χαιρι. Σήμερα Ντορσει και Τολιοπουλος ήταν ζεστοί και δώσανε λύσεις όταν οι Φινλανδοι μπλοκαρανε τον Γιάννη. Γενικά με εξαίρεση Σαμοντουροφ που ήταν εκτός κλίματος η ομάδα έπιασε ταβάνι.

Σπανουλης έδειξε ότι ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

gpap5 έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:48 θέλουμε προπονητή και όχι δημοσιοσχετίστα,
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ομάδα είναι μια χαρά. Είναι σαφές ότι άλλοι θα βάζουν και φέτος τα γκολ κ όχι οι φορ αλλά μικρό το κακό για τον τρόπο παιχνιδιού του Ραζβαν. Αν είμαστε καλά άμυνα-κέντρο (που είμαστε και με ανοδική ταση) δεν έχουμε να φοβόμαστε τπτ

Με μια δόση υπερβολής, Αρχιζω να πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί μόνο στο πρώτο σκέλος? Φοβάσαι για το dna σου?

Εντιτ:

Ακροαριστερές απόψεις επαναλαμβάνεις αλλά στον πραγματικό κόσμο ο κάθε νορμάλ άνθρωπος όταν ακούει Κινέζος αυτόματα έχει συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό του, το ίδιο και όταν ακούει Κενυάτης, Σουηδός, Έλληνας κλπ.

Επίσης δεν θέλω να ...