Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές

Return

από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οταν ο Χατζοπουλος χοροπηδουσε στα τσιμεντα της Τουμπας διπλα μας, ο θεσσαλονικεας αραζε στα σαλε της των Ελβετικων Αλπεων.....

Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..

Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..

Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Παντως φίλε psykoman η πλατιά μάζα των απόψεων εδώ μέσα δεν αναφέρεται στα γεωπολιτικά αλλά στα ενδοοικογενειακα και τι πιθανές συγκρούσεις θα φέρουν οι οποίες βλέψεις του Τέλη για την κατασκευή του γηπεδου. Τα γεωπολιτικά βλέπω να παίζουν κυρίως όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κατά πόσο άργησε ή όχι ο ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

1) Ο διαχειριστής fund δεν είναι διαχειριστής πολυκατοικίας. Διαχειρίζεται μεγάλα κεφάλαια. Οπότε αν ισχύει η ιδιότητα του δεύτερου μνηστήρα, ας μην είμαστε τόσο αρνητικοί.

2) Το γιατί δεν βγαίνει το όνομα του στη φόρα είναι αστείο επιχείρημα. Εδώ κάποιοι αναφέρουν ότι εδώ και 3 χρόνια ο Τελης ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

@Guitarman , ξέχασα να σου αναφέρω και ένα νέο μοντέλο για δημιουργία εικόνων.

Μέσα από το Google studio επιλέγεις το νέο μοντέλο Nano Banana και μπορείς να φτιάχνεις εικόνες.

Το "μυστικό" είναι να δώσεις σωστό prompt, σε αυτό για να μην σπας το κεφάλι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gpt ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:42 καλαμαρια
new york
dubai
london
νικήτη
Λονδίνο Άμστερνταμ Ή Βερολίνο?
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Rexaris έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:04
Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:01
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:06 Τα περισσότερα...nikename....εδω μέσα που τελειώνουν σε....4....εχουν κάποιο ζήτημα η παρατηρώ λαθος;

Όχι κ όλα…
Το δικό μου θα πει κυριολεκτικά "Βασιλιάς Άρης" :D
Και εγώ πάντα νόμιζα ότι σχετίζεται με το Rexona :lol:

από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Μπουλο στους δολοφόνους

Δυστυχώς η ομάδα πάσχει χαμηλά. Δεν κατεβάζει εύκολα μπάλα, δεν έχει έναν αξιόπιστο 2-3 με φαρμάκι και χάνουμε το μυαλό μας ώρες ώρες. Εύχομαι στο επόμενο ματς να τραβήξουν οι κοντοί και να μπούμε στην τετράδα.

Για τον Γιάννη δεν υπάρχουν λόγια. Ο άνθρωπος έχει σκυλιασει ...
από Guitarman
Δευ 08 Σεπ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;

Θλιψη

Σιγά την ιερή αγελάδα

Δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν μέρα που θα συμφωνούσα με ένα τέτοιο ποστ...

Ο Μπαρκας έχει το ελεύθερο να γράφει τέτοιες "χοντράδες". Εξάλλου μόνος του είπε ότι το ποστ του είναι για μπαν. Αλλά ...
από Guitarman
Δευ 08 Σεπ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που οποιος εχει αντθετη αποψη τα παιρνει να το ψαξεις λιγο...

Με μεγαλη ευκολια χαρακτιριζονται ατομα ''πιανολες'' εδω μεσα και δεν τρεχει καστανο...

Μάλλον σε εμένα πήγαινε το σχόλιο. Γεγονός είναι ότι ήταν χοντροκομμενο. Καλώς και διεγράφη.

Ωστόσο τις γενικεύσεις σου να τις κρατήσεις ...
από Guitarman
Δευ 08 Σεπ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρεις μια ΑΕ. Είτε με ΑΜΚ που (κατ' ελαχιστο) θα διπλασιάσει το μετοχικο κεφάλαιο και θα καλύψεις τις νέες μετοχές εσύ που αγοράζεις (και κατά συνέπεια θα έχεις κατ'ελαχιστο το 50%+1 μετοχη) ή θα κάνεις σκούπα τις μετοχές που υπάρχουν ήδη σε τιμή που μπορεί να διαφέρει ...
από Guitarman
Τρί 09 Σεπ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Δύο τινά μπορεί να ισχυουν:

Είτε ο Καλπακης έχει ξεκουτιανει είτε ψάχνει στασιδι στις εξελίξεις και άρα όφελος...

ΕΝΤΙΤ: Βγαίνει ο κάθε ΠΟΥΘΕΝΆΣ λέει μια ασυναρτησία και τον παίρνουμε και στα σοβαρά... μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι όλοι οι "παλαίμαχοι" στη ζωή τους μάθανε ένα πράγμα: να κλωτσάνε ή να ...
από Guitarman
Τρί 09 Σεπ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOKheads&Metalheads

Cylon-4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 13:11
Μιας και έβαλες τους παππούδες μας, αυτή τη δισκαρα με διασκευές (tribute to Black Sabbath) την είχα ξεζούμισει κάποτε...

από Guitarman
Τρί 09 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Fawkes έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 10:38

Χάρτινος ΠΑΟΚαρχης στο Χ, τρομοκρατήθηκε σαν τα χανούμια και αυτός.
Εσυ κλειδαροτρυπα που ανέβασες αυτό στο Χ... να βρεις τις παντόφλες σου ζεστές