Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές

Return

από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Eurobasket 2025

Maurice_Escargot έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 15:29 1/25 τριποντα η Γερμανια, και 44-42 την Πορτογαλια στο 3ο δεκαλεπτο.
Με εμάς καποτε είχαν 24/25... Σρεντερ γτσσ....
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Την πρώτη παράγραφο για πιο λόγο ακριβώς την έγραψες;

Επειδή κάποια παιδιά ανέφεραν ότι στο τοπικ της ΚΑΕ είναι άκυρο να μιλάμε για Κούγια Ιβάν και Μαρινάκη; Και ότι ειναι άκυρο που μεταφέρθηκαν κόντρες απ' αυτό το τοπικ στο τοπικ της ΚΑΕ;

Χρειάζεται αυτή η ειρωνεία;

Φίλε psyko παρακολουθησες ...
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Ένα ακόμα μεγάλο θετικό στην πιθανή επένδυση εξ Αμερικής είναι η μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Χατζόπουλος. Όλοι θυμόμαστε ότι ο Χατζόπουλος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Σαββίδη στον προηγούμενο γύρο της σαπουνόπερας μπραντεφερ μεταξύ Ιβάν-Τέλη. Οπότε δεν δίνω ούτε μια στο ...
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Κιθαριστα φιλε μου (εδω πρωην μπασιστας),δεν εχω ιδεα ποια ειναι αυτη η εταιρια.Κατι διαβαζω για συνεργατες της Warner Bros κτλ,ε θα το φανε το κραξιμο αν μας παρουν!Ειναι δυνατον να βγαζουν τετοιες ταινιες αηδιες; :lol:

:lol: :lol:

Χόλιγουντιανες καταστάσεις στο Παλατάκι! Και στα ρεπό της ...
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος ανέβηκε πολύ ψηλά στη συνείδηση του Παοκτσή για τον τίμιο και δύσκολο αγώνα που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Στο χέρι του αποκλειστικά είναι να κρατηθεί εκεί, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τις προσφορές που υπάρχουν για την ΚΑΕ, που βρίσκεται ...
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Αλλα ακομα και αυτο να ισχύει ηθικό προβάδισμα εχει αυτός που έκανε την πρώτη πρόταση άρα ο Μυστακιδης. Γιατι το θεωρώ απίθανο να υπηρχε προταση και να μην διερρεε απευθείας μετα την προταση Μυστακιδη..

Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Αγαπητέ μου.
Πού τον ξέρουμε τον Τέλη - Χαλκό; Τον έχουμε ακούσει να μιλάει;
Τον έχουμε δει σε κανένα βίντεο;
Να φύγει να πάει αλλού άμα βιάζεται. Χρόνος...υπάρχει.
Εδώ έχουμε ενδιαφέρον από Αμέρικα.

Δεν ξέρουμε ποιοί είναι ή τι είναι οι αμερικλάνοι, αλλά αφού το λέει ο Χατζό, θα ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν εκδηλωθεί το αντίστοιχο από την πλευρά Μυστακίδη.

Άρθρο του Ιουλιου που μιλάει για αμερικανικό ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Ποιος μου λέει εμένα ότι οι κινήσεις του Τέλη αναθερμαναν τους ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πρόταση προς ΑΣ:

Μαζί με την ΚΑΕ, διερευνηστε το ενδεχόμενο να θέλουν οι Αμερικανοί να χτίσουν και τη Νέα Τούμπα. Είστε μανούλες σε κάτι τέτοια
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.

Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος θα πουλήσει έτσι και αλλιώς. Όποιος τον κράξει επειδή πουλήσει (είτε στους Αμερικανούς είτε στο Τέλη) δε θα είναι απλώς αχάριστος αλλά καραγκιόζης. Έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω και από την υγεία του και θα βγει τωρα το κάθε τσουτσεκι να του πει τι? Μη πουλάς στον Τέλη ή στον Χ Αμερικανό? Για να ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Special 4
Δε νομίζω ότι έχω μιλήσει μαζί σου. Έκανα μόνο μια παράθεση σε ποστ σου που προτείνεις αποχώρηση του Τέλη.

Γενικά το ύφος σου είναι εριστικό εδώ και μέρες και για αυτό δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου τελευταια. Παλαιοτερα εκανα κουβεντες και διαπιστωσα το χασμα αποψεων.

Αυτό που κανεις ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Φίλε @Maklaz μας γα...ς :lol:

Νιώθω ακόμα πιο μπούμερ μετά το ποστ σου :D

Κρατάω το claude γιατί σίγουρα θα φανεί χρήσιμο

Ευχαριστώ πολύ ειλικρινά. Να σαι σίγουρος θα σε ξαναενοχλήσω :)

:nairepaok:

Εντιτ: Τώρα είδα το ποστ σου @Nassos . Ευχαριστώ!
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Εσυ αν θες να τιμωρηθείς τιμωρήσου.

Εμένα και τα άλλα 2 παιδιά με ποια ακριβώς αιτία και αφορμή μας έκανες mentioned καλό μου παιδί?

Πετάς και μια γενικοτητα ότι γράψαμε στα @@ μας τους μοντς (επίκληση στο συναίσθημα?). Αν καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου θα δεις ότι τα 2 απογευματινά ποστς των ...