Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Φίλε έκλαψα με την ατάκα σου και επειδή η φάση είναι τελείως σουρεαλ, την ώρα που το διάβαζα πέρασε αυτοκίνητο από κάτω με τέρμα το εν λόγω άσμα :D
Προσωπικά δεν ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:
1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του
2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το χαλαρώσω λιγο:
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...
:opaokara:
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και ...
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...
:opaokara:
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.
Η σημερινή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ σου λέω @Guitarman το ακριβως αντίθετο. Ότι το αυριο ειναι αυτο που προβληματίζει πρωτίστως αυτούς που δεν στέκονται εξ αρχής απέναντι στον Τέλη.
Ρε συ Joshua οι περισσότεροι που εκφράζουν προβληματισμούς δεν λένε να μην αναλάβει αλλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί οι κινήσεις του ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman Το θα κάνω ότι μπορώ για να μην χάσω τον πόλεμο γιατί θα βλάψει την ομάδα όταν αυτο μεταφράζεται σε όσα ήδη βλέπουμε; Μετα από 3 χρονια είδαμε τα σχέδια της populus,είδαμε συνάντηση για το Καυτατζογλειο,είδαμε μεταγραφη 12 μυριων,είδαμε εμφανιση και συνεχή παρουσία στο γήπεδο. Γιατί ο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το μπάσκετ, βοηθούν το βόλεϊ, το χάντμπολ, κανά γυναικείο, σχετικά εύκολα παίρνεις πρωταθλήματα κι εκεί.
Με 2-3 ομάδες ανταγωνίζεσαι ακόμα και τώρα, αμαρτία δεν ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είστε προσωπολατρες 

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν και το τι θα κάνει ο Χατζόπουλος αφορά άλλο τοπικ (εκεί ομως δεν "επιτρέπεται" να γράφει κανείς άλλος εκτός των "μόνο ΠΑΟΚ" πανηγυρτζηδων με συνεχη παρουσια στο παλατακι τα τελευταία 15 χρόνια) το γράφω εδω:
Ο Χατζόπουλος είχε περιπέτειες με την υγεία του αν θυμάμαι καλά. Καλό θα είναι αν ...
Ο Χατζόπουλος είχε περιπέτειες με την υγεία του αν θυμάμαι καλά. Καλό θα είναι αν ...