Η αναζήτηση βρήκε 208 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τρί 07 Οκτ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Guitarman έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:44 Εγώ περιμένω τις αντιδράσεις των "μόνο ΠΑΟΚ" ισαποστασακηδων να μας πούνε πώς βλέπουν την ανακοίνωση...

1-2 ψελλίζουν κάτι για το ταιμινγκ... για την ουσία κάνεις...
Το ξαναβάζω εδώ... Πάει η Κυριακή. Πάει η Δευτέρα. Πάει κ η Τρίτη και τα παιδιά δεν φάνηκαν...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ sn0ufel4 σοβαρά τώρα? Θα κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν κάνει τι ακριβώς? Τι σημαίνει πίεση δλδ? Να κρατήσει ο Ιβάν την αναπνοή του μέχρι να σκάσει ας πούμε? Πετάς μια γενικοτητα και κλείνεις τα μάτια στο προφανες: Ότι ο ΑΣ περιμένει τα στραβοπατηματα στην μπάλα για να μην έχει πολλές ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

palok έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 07:57 κύριε Αντώνη εμείς ψηφίζουμε τέλη, τώρα όμως που ακούσαμε την ιστορία σας με το γήπεδο, θα ψηφίζουμε (εξακολουθητικός μέλλοντας) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Ψήφισε η μάνα μου Νέα Δημοκρατία?????
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Άρθρο στον οικονομικό τυπο από το 2023 όπου αναφέρεται η υπόθεση πιθανής εμπλοκής στον αρη χαριλαου αλλά και στον ΠΑΟΚ. Αντιγράφω:

Λίγο αργότερα και ενώ στον ποδοσφαιρικό κόσμο «ακουγόταν» πως θα αγόραζε την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης (κάτι που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε), αργότερα ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Oση λασπη και αν προσπαθεις να ριξεις με γελοια site ολοι ξερουμε οτι ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης. Και ειχε επι σειρα ετων σουιτα στην τουμπα και προερχεται απο περιβαλλον ακρως ΠΑΟΚτσηδικο.
Ακομα και ο τσαλτιδης γελαει με αυτο καθοτι δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ.

Τι προσωπολατρεια είναι αυτή ρε μαν? Σου ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Ποια σαιτ αγορι μου
Το 1voice??
Εχεις βαλει την λασπη στον ανεμιστηρα και δουλευει
Δες τα αρθρα του 1voice για μυστακιδη σαββιδη και θα καταλαβεις.
Δεν υπαρχει ποτε και κανενα ενδιαφερον για αρη και ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης.
Πες οοοτττιιι αλλη λασπη θες.
Σου τελειωσαν τα επιχειρηματα? Τετοιο ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς ...
από Guitarman
Τετ 08 Οκτ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Και ναι, υπάρχουν κι αυτοί που έξυπνα σκεπτόμενοι λένε καλύτερη η δυαρχία απο τη μονοκρατία. Καλύτερα ΔΥΟ ζάμπλουτοι παρά ένας.
Και η κόντρα τους μπορεί να φέρει και πολλά καλά στο σύνολο του Κλαμπ.

Γιάννη αυτό περί κοντρας είναι που φοβόμαστε αρκετοί εδώ μέσα. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω να ...
από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Οποιος συνεχιζει να λεει τα δικα του εδω μεσα και αρνητε ταυτοχρονα επιδεικτικα να μη σχολιαζει τιποτα απο αυτα για τα οποια εχει κανει και κατηγορηθει το ΔΣ του ΑΣ και δεν απανταει σε κανεναν που του ζηταει να σχολιασει σαν να τους εχει σε ιγκνορ πρεπει να τρωει μπαν. Αντε να πουμε

Αυτο γιατι ...
από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι δυνατων ο αλλος να φτανει λεει "για την ταμπακιερα θα μας πεις τιποτα" οταν επιδεικτικα αγνωουνε οτι γινεται και πετανε αετο. Οταν ευθεως τους ρωτανε ξανα και ξανα να σχολιασουν και κανουν οτι δε καταλαβαινουν.

Το σχεδιο 5ΕΤΙΑΣ που ανακοινωσε ΕΠΙΣΗΜΑ η ΠΑΕ εβαλα.
Και μετα οι ...
από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο Τετει επρεπε να ειχε αποκτηθει οταν εγω και 2-3 αλλα παιδια φωναζαμε τελη Αυγουστουνα να ερχοταν για 3ο φορ με λιγα λεφτα που ανετα θα γινοταν 2ο μπροστα απο Τσαλοφ...
Τωρα ξεχαστε τον με τετοιες εμφανισεις,μπηκε μεσα το ολο το ΠΟΚ και φυσικα εμεις δεν μπαινουμε σε πληστιριασμο οχι οτι μπορουμε ...
από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψαν παιδιά παραπάνω το ιδανικό θα ήταν:
ΠΑΕ και Τούμπα Σαββίδης (μαθαίνω πως πάει καλά το θέμα να ξεμπλοκάρει φράγκα),
ΚΑΕ και παλάτι Τέλης (αυτό το θεωρώ τελειωμένο)
Αν ο Χατζόπουλος σκεφτεί τη θέση του ΑΣ ή ο Τσαλόπουλος θα μιλάμε για το τέλειο.

Μακαρι! Αυτό πραγματι θα είναι ...
από Guitarman
Δευ 13 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

κύκλους της κυβέρνησης

Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
από Guitarman
Τρί 14 Οκτ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε περί Ταμτακου.. Και παρά τα όσα λάθη μπορεί να έκανε, αν δεν υπήρχε ο Γαλατσοπουλος τη σεζόν 2008-09 που ο Πανελουδης τα είχε αφήσει όλα για όλα στην τύχη τους ο ΠΑΟΚ θα είχε πέσει κατηγορία (το λιγότερο). Έβαλε τα λεφτά του τότε ο Γαλατσοπουλος (που δεν τον λες και μεγιστανα ...
από Guitarman
Πέμ 16 Οκτ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Αν και οφφ τοπικ, παίρνω αφορμή από αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω:

Η φυγή Γκαγκάτση και η αποπομπή ΚΚ με όσα είπε και μισοείπε στην συνέντευξη καταδεικύουν δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ΠΑΟΚ:

1) Την ένδεια στελεχών στο μεγάλο χωριό που λέγεται Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι είναι είτε ...