Η αναζήτηση βρήκε 209 εγγραφές

Return

από Guitarman
Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

1) Τον .... να τον κρατήσετε. Προσφέρει γέλιο χαρά και κάνει όλους μα όλους να νιώθουν καλύτερα γιατί "υπάρχουν και χειρότερα"

2) Μετά την μούγκα των ισαποστακηδων μετά την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών έχουμε και την μούγκα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Σύμπτωση θα είναι...

3) Και επί του ...
από Guitarman
Παρ 17 Οκτ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως περιμένουν το αποτέλεσμα με το ΑΕΚακι. Αλλά δε θα τους κάνει το χατήρι ο λουτσε..είναι ντροπή αυτό που γίνεται..κριμα.

Εν τω μεταξυ ο ΠΑΟΚ απο μεθαυριο μπαινει σε σειρά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ αγωνων σε Ελλαδα και Ευρωπη

Την αλλη εβδομαδα με ευρωπαικο παιχνιδι? Εγω λεω να μην παει η ΠΑΕ Γαλλια ...
από Guitarman
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.

Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η ...
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 06:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να ...
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από Guitarman
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???

Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

geobila έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 08:44
Ρεαλιστικα μαλλον ο γαυρος θα της μοιρασει 4 γιατι κατι παθαινει προς πειραια μερια η ξαδερφη
Το "ξαδερφη" μας τελείωσε το '18. Αποφάσισαν να γίνουν ίσα και χειρότερα με τον γαβρο τότε. Πιο μισητή και ύπουλη ομάδα αυτή τη στιγμή.
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Δευτέρα σήμερα. Περιμένουμε να στείλετε ειδοποίηση πότε θα μπορεί το ακριβοθωρητο και ιδιαίτερα πολυάσχολο δσ της πισπιριγγου του ΠΑΟΚ να συναντηθεί για το μνημόνιο. Τώρα βέβαια μετά από τέτοια εμφάνιση εχθες μπορεί να το λερωσατε λίγο το βρακάκι σας και να το αναβαλετε πάλι...
από Guitarman
Δευ 20 Οκτ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???

Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...

Είμαι 100% σίγουρος, πως αν το ματς δεν ήταν 0-2 αλλά στο γκολ, θα είχε σουτάρει...κ θα είχε γράψει. Ο ...
από Guitarman
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Έστω ότι τα πουλιά του ΑΣ έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό.

Ποιος μου λέει εμένα οτι ο Ιβάν δεν μπορεί να εμφανίσει proof of funds από Κύπρο μεριά? Δεν ξέρω αν έχει τόσα κεφάλαια εκεί αλλά μπορεί και να έχει. Τότε τι θα σκαρφιστουν στον ΑΣ για να μπλοκάρουν το έργο?

Και έστω το μπλοκάρουν. Μετά τι ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Γήπεδο χτισμένο από τον Μυστακιδη θα είναι ένας χώρος ντροπής. Ένας χώρος που θα θυμίζει πάντοτε το πώς εκδιώχθηκε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΑΟΚ από τους ίδιους ανθρώπους που λίγα χρόνια πριν φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Πριν λίγο καιρό ο εξαιρετικός κ. Γερασίμου είχε την καλοσύνη να μας ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που είμαι μιζερος, καχύποπτος, πρόσωπολάτρης και συνωμοσιολογος (όλα.αυτα γράφονται μέσα στο τοπικ Διοίκηση ΚΑΕ κατά κόρον και ειδικά εχθες - και επίσης εμείς εδώ είμαστε καμία 10αρια που δεν σταματάμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή είμαστε όλα τα παραπάνω...) σκέφτομαι λοιπόν το εξης ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Πότε έγιναν τα παραπάνω; Θέλω να μου βάλεις τις δηλώσεις.

Ποιες δηλώσεις; Ότι θέλει να φτιάξει το γήπεδο ποδοσφαίρου και μετά από
τρεις μήνες ότι θέλει να πάρει την ΚΑΕ; Αμφισβητείς τις προθέσεις του;
Έκανες μπολντ και μεγάλα αυτό που δήλωσε ο Μυστακίδης και είναι παντού,
ξεχνώντας τα άλλα ...