Χωρίς πλάκα, γεννάνε και τα κοκκόρια του εσχάτως του Ιβάν. Μέχρι και τα δάνεια της ΚΑΕ θα πάρει, τα πλέον ξεγραμμένα έσοδα στην ιστορία της γηςkormi έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:06 Με τα 3 ξεχασμένα της ΚΑΕ που θα πάρει ο Ιβάν είναι καλή ευκαιρία για διπλή βόμβα στο φινάλε!!!
Και Ζαφείρη και φορ!
Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε κοντέ
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπαν τετοιο πραγμα οι Γαλλοι?

- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ας πει πρωτα ενα "γεια" στο φορουμ που ξημεροβραδιάζεται ο Στεργιάδης, και μετα ας παρουσιασει το "ρεπορταζ" του
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι βολεύει καλύτερα να μην προλάβει την λίσταicue έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 15:10Η απαντηση μαλλον ειναι δεν καιγομαστε να την προλαβει. Οχι οτι δεν θελουμε.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 15:04 Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω οτι η φύση των δικών μας δημοσιογράφων είναι να ασχολούνται πιό πολύ με ανάλυση του παιχνιδιού (όσο μπορούν), παρά με το δικό τους ρεπορτάζ που θα ενδιέφερε τον κόσμο. Στο ρεπορτάζ κυρίως κάνουν αναδημοσιεύσεις ή ακολουθούν κάποια πράγματα που τους λένε από μέσα από τον ΠΑΟΚ. Είναι το πιό ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.
Εμένα πάλι δεν Μ αρέσει ούτε το ύφος σου ούτε αυτό που εννοείς ούτε το ψέμα πάνω στο οποίο έδραζεται
Μια χαρά παράδοση έχουμε εδώ και δέκα χρόνια εκεί μέσα
Άσε λοιπον τις θεωρίες ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω το σχόλιο του Πορκαρου COME TO PAOK THESSALONIKI, τελείωσε και το ντιλ
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα σοβαρα καθεστε απο χθες και αναλυετε πληροφορια του Πορκυ; Πιο ευκολα τετραγωνιζεις τον κυκλο
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατάλαβε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει σοβαρό (μηδαμινό θα έλεγα) έρεισμα στην πλατιά μάζα του κόσμου του ΠΑΟΚ και αυτό ανατρέπεται μόνο με "έργα". Μέσω του μπάσκετ θα θέλει ν' αποδείξει τη δυναμική του και ν' αποκτήσει το λαϊκό έρεισμα που του λείπει αυτή τη στιγμή.....
Όχι άσχημα θα έλεγα, μ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο με λογαριασμό μπορείς να μπεις εκει ρε γαμωτο; Και ειχα όρεξη να μπω να κλάψω λίγο στο γέλιοst4this έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:52https://www.emperor.gr/forums/viewtopic ... &start=960
Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι, οαση
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξυπνάδες…Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Κανένας ΠΑΟΚτσης δεν χαλάστηκε. Απλά λόγω της προϊστορίας του δεν τον εμπιστεύομαστε τυφλά.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημαMīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.