Αν ο κ. Μυστακιδης ειναι πραγματικος ΠΑΟΚταης πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να τα πληρωσειSpecial 4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 02:02 Και κάτι τελευταίο.
Ο Ιβάν Σαββίδης αφού είπε ότι το δάνειο στην ΚΑΕ είναι μη απαιτητό, πιστεύω ότι θα κρατήσει το λόγο του.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 02:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι πότε ο Σαββίδης να είπε ότι το δάνειο είναι μη απαιτητό. Σε παρακαλώ να παραθέσεις το λινκ.
Οταν πλήρωνε 10Μ μόνο στην εφορία ο Ιβαν ήταν καλός ε;
Τώρα ο κύριος Τελης να μην πληρώσει αυτά που χρωστάει η ΚΑΕ.
Οταν πλήρωνε 10Μ μόνο στην εφορία ο Ιβαν ήταν καλός ε;
Τώρα ο κύριος Τελης να μην πληρώσει αυτά που χρωστάει η ΚΑΕ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 02:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 2.2 δεν ήταν απαιτητά, όπως είναι λογικό, από μια διοίκηση πρωτοδικείου. Αν βρεθεί επενδυτής και δη δισεκατομμυριούχος προφανώς και θα πρέπει να τα πληρώσει. Και δεν τίθεται ζήτημα αν θα τα ζητήσει ο Σαββιδης, υποχρέωση του επενδυτή είναι να βρει την λύση με τα δάνεια.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα προσπάθησε να την πάρει και όταν εφαγε πόρτα ήρθε η ώρα για το τρύπημα με ασ , μετροπολις και ομάδα αλήθειας.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς μπιζνεσμαν για να το δει.
Ας ελπίσουμε η διάθεση για προσφορά στην ΚΑΕ να είναι ειλικρινής και χωρίς ίντριγκες. Όλος αυτός ο βούρκος που βγήκε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.
Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το τρένο που ΘΑ χάσουμε οριστικά, άσχετο αν το έχουμε χάσει εδώ και 25 χρόνια, θα ζητήσει κανείς ευθύνες από τον ΑΣ που βρέθηκαν επενδυτές παντού τόσες δεκαετίες κι εμείς δεν είχαμε ούτε για τη ΔΕΗ, ή εντάξει στα παπάρια μας ;
Αλλά ναι ξέχασα, βρήκαν τώρα επενδυτή μετά από σκληρή έρευνα και ...
Αλλά ναι ξέχασα, βρήκαν τώρα επενδυτή μετά από σκληρή έρευνα και ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω, χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνίας, ότι ακόμα και στη σκέψη ότι αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι απλά παιχνίδι εντυπώσεων χωρίς ουσία, φανερώνεται τόσο πόσο εξοργιστικο είναι να σε εμπαιζει κάποιος χαλώντας σου τα σχέδια και όνειρα, προς εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
Όχι;
Φαντάσου και να ...
Όχι;
Φαντάσου και να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν μερικά (όχι ένα και δύο) συγκεκριμένα μέλη που σήμερα καρφώθηκαν άσχημα
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...