Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές

Return

από Psaras
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
από astral
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή δεν υπάρχει ή δεν πρέπει να το πει ?
από STRAFNIK
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έμεινα στο πάνω κάτω : ότι το μπάσκετ είναι για τους αρχοντους κι αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα είναι λινατσες κι αυγολέμονοι :lol:
Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες
:opaokara:
από Kabamaru11
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του :lol: :lol: :lol:
από Equalizer
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι μετά το σχόλιο Τσαλοπουλου περαιτέρω σχόλια για τον τραγελαφο που ζούμε, περιττεύουν
από icue
Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Το βολει το ξερει οτι το θελει;
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Μην ασχολειστε με τον τυπο μπηκε να πει τις βλακειες του να προκαλεσει για να τσιμπησετε..οσο ασχολεισται τοσο πιο σημαντικος νιωθει..τωρα το καινουργιο παραμυθι ειναι ο φορ..
από dragon
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...
από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Για να μην διαψεύδει η παε μέσω του κυρίου Κουβεντιδη,μάλλον το ρεπορτάζ του Σαμπρακου ισχύει.

Φυσικά και ισχύει. Ο πάντα αξιόπιστος κ. Σαμπράκος ήταν στο αεροδρόμιο και άκουσε με τα αυτιά του να φωνάζουν τον Κωνσταντελια. Και πιο συγκεκριμένα ήταν ένας Ολλανδός που έβριζε γιατί θα έχανε την ...
από george188
Δευ 08 Σεπ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Το τουιτερ μαζί με τις επικαλυμμένες ειρωνείες στα σοσιαλ γενικά αρχίζουν κ δείχνουν αρκετά για τον Νίκο και τον Αντώνη δυστυχώς. Δεν το κανουν φανερά οπως η μετρο αλλά τα re-tweet ειδικά λογαριασμών που εύχονται τα χειρότερα ή στη καλύτερη ειρωνεύονται ιβαν και Χατζόπουλο πλεον δείχνουν και τη θέση ...
από george188
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο ομιλος ειναι θλιβερος, το πρωτοσελιδο του χθες ουτε για χαρτι τουαλετας, η ντροπη εχει χασει το νοημα της με αυτους αλλα αυτοι ξερουμε τι ειναι. Βλεποντας ομως λιγο το ύφος (δημοσιεύσεων) των αλλων 2 και τα αστειακια και retweet χυδαιων λογαριασμων στο τουιτερ πραγματικα ενιωσα ντροπη για τους ...
από Black_Knight
Δευ 08 Σεπ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Το τουιτερ μαζί με τις επικαλυμμένες ειρωνείες στα σοσιαλ γενικά αρχίζουν κ δείχνουν αρκετά για τον Νίκο και τον Αντώνη δυστυχώς. Δεν το κανουν φανερά οπως η μετρο αλλά τα re-tweet ειδικά λογαριασμών που εύχονται τα χειρότερα ή στη καλύτερη ειρωνεύονται ιβαν και Χατζόπουλο πλεον δείχνουν και τη ...
από george188
Δευ 08 Σεπ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Oι "influencers" του ΠΑΟΚτσηδικου τουιτερ ειναι πολυ συγκεκριμένοι και με αρκετά μεγάλη τοξικότητα. Αυτοι ειναι που κραζουν μερα νυχτα ιβάν, μιλανε για καθεστώς απο το ροστοφ που εχει ομηρο τον ΠΑΟΚ και δεν αφηνει κανεναν να μπει καθως και δουλους μεσα στη πολη καθως και στρατευμένους απο τον ιβαν ...