Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους δούμε ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως θα γινει ψιλοχαμουλης τελευταιες 2 μερες απο τους "Ευρωπαιους"
Εμεις ατυπα (η και οχι) παμε για φορ χωρις να εχει βγει ονομα προς τα εξω, ο βαζελος σιγουρα παει για αντιΦωτη (με μονο ονομα που εχει βγει του Ντεσερς), η αεκ και αυτη ατυπα παει για φορ (ιδανικα στην θεση του Πιερο) επισης με το ...
Εμεις ατυπα (η και οχι) παμε για φορ χωρις να εχει βγει ονομα προς τα εξω, ο βαζελος σιγουρα παει για αντιΦωτη (με μονο ονομα που εχει βγει του Ντεσερς), η αεκ και αυτη ατυπα παει για φορ (ιδανικα στην θεση του Πιερο) επισης με το ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Νεο μου πουλεν ο Βολιακιδης,φαινεται καλοφαγας!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κεντιρα πάντως ακόμα δε φαίνεται να έχει κλείσει κάπου. Δεν ξέρω αν όντως μας κάνει ο συγκεκριμένος, αλλά η ουσία είναι ότι δεν είναι ανάγκη να πάρουμε παίκτη αεροδρομίου, ας πάρουμε παίκτη γηπέδου.
Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πάρουμε καν άλλο παίκτη. Κι εγώ θα χαρώ το κερασάκι στην τούρτα, από ...
Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πάρουμε καν άλλο παίκτη. Κι εγώ θα χαρώ το κερασάκι στην τούρτα, από ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να παροπλιστεί ο Τσαλόφ δεν έχει λογική, δώσαμε 3 εκ. πέρσι για να τον αγοράσουμε και είναι 27 χρονών.
Το θέμα είναι να έρθει ένας φορ ακόμα και να μην εξαρτάται η ομάδα από τον Ρώσο. Ας πάει τρίτος στη ιεραρχία και ας προσπαθήσει από εκεί να ανέβει.
Σε άλλα νέα, από ονόματα που έχουν ακουστεί ...
Το θέμα είναι να έρθει ένας φορ ακόμα και να μην εξαρτάται η ομάδα από τον Ρώσο. Ας πάει τρίτος στη ιεραρχία και ας προσπαθήσει από εκεί να ανέβει.
Σε άλλα νέα, από ονόματα που έχουν ακουστεί ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω για Μίτροβιτς και Ιμπρα, αλλά προσωπικά με έναν πιο μπαλάτο Μπράντον θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν υποθέσουμε ότι ο βασικός μας θα είναι ο Γιακουμάκης, ένα γρήγορο σκυλί να πρεσάρει και να τρέχει την αντεπίθεση στο 70+ μπορεί να δώσει πολλά.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικώς ας επικρατήσει λίγη σοβαρότητα, δε βλάπτει.
Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.
Άμα ρθει επιθετικός των οικονομικών κυβικών και κυρίως της ποδοσφαιρικής ποιότητας του ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο GOAT

- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήραμε τον Τζορνταν;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ , ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ Φ5

- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Για φορ θα τον πάρουμε ή μπαίνει σφήνα ως 3ος "παίκτης" για την κατασκευή της Νέας Τούμπας;
Έχει στείλει εγγυητική;

Έχει στείλει εγγυητική;