Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν μας ρωτουσε καποιος πριν ενα χρονο πως θα φανταζομασταν το καλοκαιρι της σεζον των 100 χρονων και του λεγαμε οτι δεν θα ξερουμε για καμια εβδομαδα ποιον εχουμε προπονητη, ο ΑΣ θα βρει ανθρωπο μεσα σε τρεις μερες να χτισει γηπεδο, μετα θα σκοτωνοντουσαν με την ΠΑΕ και στο τελος θα καναμε την πιο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ υποτίμηση για τον Μιχαηλίδη. Ναι δεν είναι Φαν Νταικ αλλά με την μπαλα στα πόδια είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, καμία υποτίμηση.
Ίσα ίσα τον θεωρώ πολύ καλό στόπερ και μάλιστα βελτιώνει σταθερά από πέρσι τα ελαττώματα του.
Τα προτερήματα του τα ξέρουμε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μετά σου λένε ότι δεν παθαίνεις κατάθλιψη αν ζεις στο εξωτερικό.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο για τις μεταγραφές, λάβετε υπόψη ότι η προθεσμία σε μεγάλα πρωταθλήματα λήγει 31/08/25.
Στο δικό μας πρωτάθλημα 12/09/25.
Η προθεσμία δήλωσης Ευρωπαϊκής λίστας 02/09/25.
Ενώ υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικών.
Συμπέρασμα δικό μου:
Το 3ημερο 31/08/25 με 02/09/25 θα είναι καυτό. Για να δουμε
Στο δικό μας πρωτάθλημα 12/09/25.
Η προθεσμία δήλωσης Ευρωπαϊκής λίστας 02/09/25.
Ενώ υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικών.
Συμπέρασμα δικό μου:
Το 3ημερο 31/08/25 με 02/09/25 θα είναι καυτό. Για να δουμε
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο sport24 λένε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, επιβεβαιώνεται η πρόταση για τον Βολιάκο και ότι έχουμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Τζένοα εδώ και μέρες, για δανεισμό με οψιον αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ότι από την ΠΑΕ κρατάνε μικρό καλάθι, γιατί δύσκολα οι Ιταλοί αφήνουν την πατρίδα ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω οτι η ήσυχία και το χαμήλωμα των τόνων στο μεταγραφικό έχει να κάνει με τις σφήνες ειδικά πράσινων αποχρώσεων. Φαίνεται οτι οι κάτω έχουν κάποια λεφτά για να χτυπήσουν κάτι καλό (μιλάμε για 5 με 10 εκ).
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν ...
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την σιγουρια οτι δεν θα ερθει κανεις μεσα σε λιγες ωρες πηγαμε στην σιγουρια οτι δεν κανουν.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε πιστευω κανεναν .Μονο ο Psaras μπορει να τον φερει αυτονα
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ρισκάρω να πω οτι είναι θετικό που δεν βγαίνει τίποτα σήμερα, εως τώρα δηλαδή
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα ζήτησε από τον Σέρα να έχει εναλλακτικές αν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές. Οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν και ενεργοποιούνται οι εισηγήσεις του Ιταλού. Το καλό είναι ότι τις είχε έτοιμες και προχωρημένες, θα τους δούμε στο γήπεδο.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...