Του κλεισαν τη σουίτα οι αλητες. Ψάχνει κλειδαρά να ανοίξει, μποτιλιάρισμα. Κλείνουν το κανάλι 69navigator11 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:22 Ο ταχυδιανομεύς, που ενεχείρισε το proof of funds εξ Ελβετίας στον ΑΣ, είναι στο γήπεδο;;
Η αναζήτηση βρήκε 809 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
ΠΑΜΕ!!! Οπως ειχα πει δεν θα δω το ματς,απο επιλογη,μακαρι να ειμαι γουρλης!
Θα το ζω απο εδω μεσα.
Θα το ζω απο εδω μεσα.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Στην Αυστρία θα είναι πιο εύκολο ματς για εμάς.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακη εικόνα, σχετικά προβλέψιμη θα πω (δεν είδαμε και πολύ διαφορετικά πράγματα στα φιλικά).
Θα περάσουμε
Θα περάσουμε
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που κρατάω από σήμερα είναι το μηδέν στην άμυνα.
Ομάδα χωρίς ρυθμό που προσπαθούσε να μη φάει γκολ και δεν είχε έμπνευση μπροστά απέναντι σε μια καλοστημένη αντίπαλο.
Στον επαναληπτικό πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα.
Ομάδα χωρίς ρυθμό που προσπαθούσε να μη φάει γκολ και δεν είχε έμπνευση μπροστά απέναντι σε μια καλοστημένη αντίπαλο.
Στον επαναληπτικό πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Φοβόμουν αυτόν τον Ζούκιτς, το όνομα θύμιζε Βούκιτς και αυτοί συνήθως τα βάζουνε 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμενόμενο το θρίλερ. Όπως κάθε χρόνο τα πρώτα 4 ευρωπαϊκά και τα 2 πρώτα εγχώρια είναι καθοριστικά και δύσκολα. Και όπως πάντα με τον Στρατηγό η ομαδάρα στην αρχή χρειάζεται να πάρει τον χρόνο της. Πως τους κάρφωσε έτσι ο παιχταράς... ΠΑΟΚΑΡΑ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Η τυφλή θεά τύχη μας έβγαλε πάλι απέναντι σε ομάδα πρωταθλητισμού από τον ποδοσφαιρικό πυρήνα της Ευρώπης...
Πολύ δύσκολο ματς σε παραδοσιακά δύσκολες συνθήκες για τους γνωστούς λόγους.
Ευελπιστώ να δούμε έναν ΠΑΟΚ ένα κλικ καλύτερο και πιο φρέσκο απ΄οτι στα πρώτα δυο ματς μέχρι τώρα.
Με λίγο πιο ...
Πολύ δύσκολο ματς σε παραδοσιακά δύσκολες συνθήκες για τους γνωστούς λόγους.
Ευελπιστώ να δούμε έναν ΠΑΟΚ ένα κλικ καλύτερο και πιο φρέσκο απ΄οτι στα πρώτα δυο ματς μέχρι τώρα.
Με λίγο πιο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή για την πρόκριση. Έχουμε δει πως το καλοκαίρι τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Η ομάδα κατά τη γνώμη μου, έδειξα καλύτερα στοιχεία συγκριτικά με το πρώτο ματς. Περίμενα στην παράταση να παραδόσουν πνεύμα οι παίκτες μας, αλλά είχαν λίγη ακόμα η μπαταρία και η ...
Η ομάδα κατά τη γνώμη μου, έδειξα καλύτερα στοιχεία συγκριτικά με το πρώτο ματς. Περίμενα στην παράταση να παραδόσουν πνεύμα οι παίκτες μας, αλλά είχαν λίγη ακόμα η μπαταρία και η ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα μέχρι το γκολ (που προήλθε από μαϊμού φάουλ του ελεεινου Σλοβάκου) ήταν υποφερτή.
Είχε αρκετές προϋποθέσεις απλά οι μεσοεπιθετικοί για κάποιο λόγο κουτρουβαλουσαν μεταξύ τους και μπερδεύονταν.
Δεν είμαι της άποψης όμως ότι εδώ μέσα θα ρίξουμε τρία τέσσερα και πέντε. Όταν επί 3 συνεχόμενα ...
Είχε αρκετές προϋποθέσεις απλά οι μεσοεπιθετικοί για κάποιο λόγο κουτρουβαλουσαν μεταξύ τους και μπερδεύονταν.
Δεν είμαι της άποψης όμως ότι εδώ μέσα θα ρίξουμε τρία τέσσερα και πέντε. Όταν επί 3 συνεχόμενα ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μαλλον κακο θα εκανε ενα ματς λιγοτερο μεχρι την αλλη Πεμπτη. Δεν ειναι κουρασμενοι οι παικτες να θελουν ανασες. Μαγκωμενοι ειναι. Να ξεπιαστουν πρεπει.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Μεγαλο βήμα στην καριερα του η κοπεγχαγη λεει. 

- Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Μεγάλο βήμα για την καριέρα του λέει αυτός, ο μάνατζερ του από πέρυσι κάθε μέρα έλεγε ότι είναι έτοιμος να φύγει και να κάνει το βήμα ο Ντόμινικ, κατά τ άλλα φταίει η άχρηστη ΠΑΕ που τον έδωσε
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εγω αν ημουν Ντελιας για να μεινω θα απαιτουσα να ματσαρει ο Ιβαν την προταση των Γερμανων...
1,5εκ δεν του εδιναν καθαρα??τοσα θα απαιτουσα δικαια πραγματα...
2 μεικτά του έδιναν , με 45% εφορία στη Γερμανία 1,1 καθαρά.
Εσύ κάνεις και σκόντο δλδ.
Πιο λαρτζ το Μαράκι από σένα πάντως.
Όπως και ...