Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περιμένω τον ενοικιαστή μου να μου πει αν θέλω να βάλω το σπίτι στο εξοικονομώ...μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ακόμα και τα 3 χρόνια νεκρική σιγή που λες το καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο πλευρές έτσι? Πόσο μάλλον όταν η μία ήταν αυτή που ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
it is what it is, καμια εργολαβια, ειναι η πραγματικοτητα. τωρα αν ενοχλει, αλλη κουβεντα. υπαρχουν και φωνες οπως η δικη σου joshua που δεν εντασσεται σε καποιο απ τα δυο ρευματα προφανως. αυτο δεν αναιρει τα παραπανω.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 04:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
@astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 03:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιμένουν οι ''μόνοΠΑΟΚ'' να λένε συνέχεια ότι όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος στις 2 Ιουνίου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θέμα του γηπέδου δεν ήταν εντός της ημερήσιας διάταξης, ενώ η περιβόητη τοποθέτηση του Κυριάκου δεν ήταν απρόκλητη, αλλά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.
Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται
Μόνο μην πάθουν ...
Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.
Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται
Μόνο μην πάθουν ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τη σοβαρότητα που τους διακρίνει φαντάζομαι η συνέντευξη θα ανακοινωθει κανα 2ωρο πριν γίνει και αν γινει. Ομορφες ευχες σημερα απο την "ΜΑΝΑ" του συλλογου οπως αυτοαποκαλείται, εξαιρετικό το rebranding δε λεω
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπορουσαν να την κανουν στο ημιχρονο του αγωνα στην Αυστρια.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...