Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές

Return

από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?

Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν

Καλό ε;

υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας

αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά

Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:

Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;

ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
από wickerman
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Πέτα την pokeball φίλε μπας και τον πιάσεις.
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Με απλή λογική και ψυχραιμία αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα χρήματα είναι το μοναδικό απαραίτητο συστατικό για την κατασκευή του σταδίου, χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Ωραία πρόταση. Ψέματα και λογική πλάνη δύο σε ένα.
από PAOKpanta
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικα μπραβο ρε φιλε που σκεφτηκες και μπηκες στη διαδικασια να εκμαιευσεις την απάντηση απο τη νεα αυτην εταιρια!

Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον ...
από ABOLEYTOI
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο @Psagmenos4.

Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
από george188
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια αλλα οπως ειπε και ο Equalizer και φωνάζω εξαρχής, το θέμα ειναι ο ΑΣ οχι ο μυστακιδης που κάνει την κινηση του με γνώμονα το τι θελει και τι τον συμφερει
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από zissos
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Η καινούρια (τι καινούρια 10ετία υπάρχει τώρα) φρασεολογία για το "δύο μέτρα- δύο σταθμά" είναι το "ίσες αποστάσεις"
από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περιμένω τον ενοικιαστή μου να μου πει αν θέλω να βάλω το σπίτι στο εξοικονομώ...μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ακόμα και τα 3 χρόνια νεκρική σιγή που λες το καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο πλευρές έτσι? Πόσο μάλλον όταν η μία ήταν αυτή που ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...