Πω τι μαλακίες διαβάζω πάλι.
Θα επανέλθω (ελπίζω) ηρεμότερος με άλλο ποστ.
Μπορεί και να μην έχει καν νόημα, τώρα που το σκέφτομαι. Για μια υπόσχεση συμμετοχής στη Euroleague και 12,000,000€ μερικοί κάνουν σαν τα πεινασμένα σκυλιά και δεν το αντέχω. Δεν είναι παραδόπιστος ο ΠΑΟΚ.
Ο άλλος κατέβηκε ...
Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Εντάξει, μπορεί το μαχαίρι να βρέθηκε δίπλα του επειδή έπεσε από την τσέπη του.
- Τρί 17 Μαρ 2026, 05:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Να κάνετε μετάδοση από το σπίτι ρε, όπως τα ΠΑΟΚτσάκια του PAOK Today.
Εκπομπές επί εκπομπών και κατεβασμένα μούτρα για τον Άλκη (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ), αλλά για τον Κλέο στ'αρχίδια σας ρε;;;;
Κυριάκο, άλλαξες κάρτα SIM και έχασες το κινητό του Ceferin;; Βάλε τον πρεντάτορα να το πάρεις διά της πλαγίας ...
Εκπομπές επί εκπομπών και κατεβασμένα μούτρα για τον Άλκη (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ), αλλά για τον Κλέο στ'αρχίδια σας ρε;;;;
Κυριάκο, άλλαξες κάρτα SIM και έχασες το κινητό του Ceferin;; Βάλε τον πρεντάτορα να το πάρεις διά της πλαγίας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χαίρομαι που δεν είπαν συλλυπητήρια. Πρώτον γιατί θα ήταν ψέματα, προφανώς δεν λυπούνται, και δεύτερον διότι δείχνουν ξεκάθαρα το επίπεδο στο οποίο έρπονται.
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 07:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ας πούμε θεωρητικά, στη φανταστική σφαίρα του ιδεατού, υπήρχε κάποια φωτογραφία του καθʼομολογία δολοφόνου να ποζάρει με αιχμηρό αντικείμενο ικανό να κόψει ανθρώπινη σάρκα, τότε αυτή η φωτογραφία θα έπρεπε να δημοσιοποιείται σε κάθε χώρο δημοσίου διαλόγου στο διαδίκτυο.
Ο λόγος είναι ότι το ...
Ο λόγος είναι ότι το ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πρώτο καιρό μετά την δολοφονία του Άλκη από ανθρωπόμορφα τέρατα που επικαλούνταν ότι ανήκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα επικρατούσε μούδιασμα και ο πολύς κόσμος ένιωθε μια κάποιου είδους "ενοχή", παρά το ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε η απόλυτη καταδίκη του εγκλήματος...
Σήμερα ...
- Δευ 23 Μαρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο οι άλλοι χτίζουν το προφίλ του φονιά ΠΑΟΚτσή, ας ασχοληθούμε με το αν ο Despodov μας κάνει, ας βρίσουμε τους παίκτες και τον προπονητή, ας μιλήσουμε για πολλοστή φορά για πρωτάθλημα που χάθηκε ήδη.
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Προμηθεας Πάτρας Βίκος Cola, 28/03, 16:00, ΕΡΤ2
ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΣΟΥ
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Απλά οι απλοί φίλαθλοι δεν έχουμε κάποια μορφή συλλογικότητας, να πάμε και να πούμε κύριε Αρίστο θέλουμε να σε δούμε για τα θέματα της ομάδας που μας απασχολούν.
9500 μικρομετόχους έχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πάμε στη ΓΣ και να εκφράσουμε εκεί ό,τι θέλ...α όχι ξέχασα, υπήρχαν θέματα που ...
9500 μικρομετόχους έχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πάμε στη ΓΣ και να εκφράσουμε εκεί ό,τι θέλ...α όχι ξέχασα, υπήρχαν θέματα που ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ceferin με ποδήλατο έρχεται στην Αθήνα για τη συνάντηση κορυφής με τον Κούλη και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ;
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2
ΠΑΟΚ δεν είναι ο λαός του εδώ και πολλά χρόνια. Ποιος λαός; Να σας δείξω φωτογραφίες με άδειες κερκίδες, να τις πάρουν οι αλλόθρησκοι και να μας λένε μονοαθλητικούς και τέτοια;
Ένα μάτσο πανηγυρτζήδες.
Ένα μάτσο πανηγυρτζήδες.
- Τετ 01 Απρ 2026, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι ελάχιστοι ένιωσαν το μεγαλείο της στιγμής της βράβευσης του Οικονόμου.
Έχω ελάχιστη γνώση περί ρετρό και ασπρόμαυρων ιστοριών (καθόλου τυχαία αναφορά στο σχετικό blog ), αλλά αυτός ο άνθρωπος πήρε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ το 1959...!! Συγκινητικό!
Κατά τα άλλα, η ομάδα μπήκε ξύπνια, ο ...
Έχω ελάχιστη γνώση περί ρετρό και ασπρόμαυρων ιστοριών (καθόλου τυχαία αναφορά στο σχετικό blog ), αλλά αυτός ο άνθρωπος πήρε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ το 1959...!! Συγκινητικό!
Κατά τα άλλα, η ομάδα μπήκε ξύπνια, ο ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να λήξουν οι στημένοι, εδώ δεν το έληξαν στο 7-1...
- Τετ 01 Απρ 2026, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Pat έχει σουτάρει πολλά περισσότερα 3ποντα από όσα θα έπρεπε.
Νίκο Περσίδη, μαζί σου πάω στον πόλεμο.
Νίκο Περσίδη, μαζί σου πάω στον πόλεμο.
- Τετ 01 Απρ 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλύτερα στο eurocup. Θυμηθήκαμε και πάλι τα μαφιοζηλικια της φιμπα. Σιχαμενοι μασωνοι του μπάσκετ.διακυσατε ένα άθλημα και δεν ασχολείται κανείς μαζί σας πεταμένοι
Μην το λες. Μίλα με κανένα λήκι να σε πει τι παράπονα έχουν κι εκείνοι ανά τα χρόνια... Χάλια είναι κι εκεί!
Κάποιος να πει ...