Τα λήκια ήταν ελάχιστα πιο εύστοχα από εμάς, με 30/65, ενώ εμείς 29/66.
Επίσης, σουτάραμε 32 δίποντα και 34 τρίποντα.
Τα λάθη; 17 εμείς, 14 το λήκι.
Κλεψίματα 8-11.
Πόντοι ζωγραφιστού: 24-32
Πόντοι αιφνιδιασμού: 8-20
Πώς διάολο κερδίσαμε;;
Πόντοι 2ης ευκαιρίας 16-9.
Ε βάλε και τις βολές (17/23 vs 5 ...
Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές
- Τετ 15 Απρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 15 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Είδα τον αγώνα με αρειανό, σπίτι μου.
Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"

Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"
- Πέμ 16 Απρ 2026, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Στα παπάρια μου αν πάμε στην ευρωλίγδα. Εγώ το ίδιο θα αγαπώ τον ΠΑΟΚ, είτε στο ΝΒΑ, είτε στην ΕΚΑΣΘ.
Στα μάτια μου, η ευρωλίγδα είναι το πρωτάθλημα με τις ακριβότερες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, τίποτα περισσότερο. Ούτε απαραίτητα η καλύτερη λίγκα, ΣΙΓΟΥΡΑ όχι η πιο αξιοκρατική. Έχουμε δει (ή έστω ...
Στα μάτια μου, η ευρωλίγδα είναι το πρωτάθλημα με τις ακριβότερες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, τίποτα περισσότερο. Ούτε απαραίτητα η καλύτερη λίγκα, ΣΙΓΟΥΡΑ όχι η πιο αξιοκρατική. Έχουμε δει (ή έστω ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Ρε παιδιά μπαίνω και δεν μαφήνει μου λεει η κάρτα που πληκτρολόγησα δεν μπορεί να ανανεωθεί, επειδή είναι απο σφ? Ξέρει κανείς;
Λέει ένας στα σχόλια στο FB, ότι αν το διαρκείας σου είναι ειδικό (ΑμεΑ, ανέργων, ΣΦίτικο κτλ), στέλνεις e-mail στο tickets@paokbc.gr με τα στοιχεία σου και τη θέση σου ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σχόλια ένας με λέει ότι με Murcia γινόταν. Τώρα όχι.
Περίεργο με φαίνεται, αλλά δεν μυρίζομαι δολιοφθορά ΚΑΕ. Λογικά ή πρόβλημα της ΚΑΕ, ή πρόβλημα της Ticketmaster.
Περίεργο με φαίνεται, αλλά δεν μυρίζομαι δολιοφθορά ΚΑΕ. Λογικά ή πρόβλημα της ΚΑΕ, ή πρόβλημα της Ticketmaster.
- Παρ 17 Απρ 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι πάμε, τεράστια προσοχή στον καρι(#*$* παλιοπ*!$(#& γαμ*$#*# τον Horozov τον διαιτητή-σφαγέα. Τα μάτια μας 1014 και στον διπλανό μας, δεν πρέπει να φύγει ούτε τριαντάφυλλο στο παρκέ.
ΗΧΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΥΥΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΗΧΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΥΥΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
- Σάβ 18 Απρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Refresh μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλά σου. Ακόμα βγαίνουν.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ηρακλης-ΠΑΟΚ, 18/04, 18:15, ΕΡΤ2
Απαράδεκτο να κάθεται ο Βεζυρτζής εκεί που κάθεται. Είναι γήπεδο αυτό; Ποιος εγγυάται την ασφάλειά του;;
- Σάβ 18 Απρ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
9-6 ήταν το σκορ μετά από 6.5 λεπτά μπάσκετ και πάει ο άλλος του Λαρισακλή και βαράει airball τρίποντο. Οριακά αλλάζω κανάλι
Ευτυχώς ισοφάρισε ο Dimsaρος.
Ευτυχώς ισοφάρισε ο Dimsaρος.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚάρα μου, τα λέμε από κοντά στο Παλατάκι μετά από 3 χρόνια!

- Κυρ 19 Απρ 2026, 03:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εδώ μαχαιρώθηκε και σκοτώθηκε ο Κλεομένης και κάποιοι έλεγαν για ποδόσφαιρο...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 04:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
https://i.postimg.cc/fR4fyrQb/image.png VS https://i.postimg.cc/C5XHjvZr/image.png
Ραντεβού με την ιστορία, 2η χρονιά σερί, με την ίδια ομάδα. Αυτήν τη φορά, ξεκινάμε από το Παλατάκι με την ελπίδα να το σηκώσουμε εκεί μέσα.
Fun facts:
1. Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαιά μας, δεν τα σηκώσαμε στο γήπεδό ...
Ραντεβού με την ιστορία, 2η χρονιά σερί, με την ίδια ομάδα. Αυτήν τη φορά, ξεκινάμε από το Παλατάκι με την ελπίδα να το σηκώσουμε εκεί μέσα.
Fun facts:
1. Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαιά μας, δεν τα σηκώσαμε στο γήπεδό ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚάρα μου, ΠΑΟΚάρα μας, χρόνια πολλά και καλά!
Μαζί στις χαρές, μαζί στις λύπες.
Κάθε φορά στην κερκίδα να φωνάζουμε και λίγο για τους απόντες...τους εν ζωή και όσους δεν είναι πια κοντά μας.
Όσο μιλάμε στα παιδιά μας για τον Μπάνε, τον Αντρέ και τους υπόλοιπους που αγάπησαν την ομάδα, τόσο θα ...
Μαζί στις χαρές, μαζί στις λύπες.
Κάθε φορά στην κερκίδα να φωνάζουμε και λίγο για τους απόντες...τους εν ζωή και όσους δεν είναι πια κοντά μας.
Όσο μιλάμε στα παιδιά μας για τον Μπάνε, τον Αντρέ και τους υπόλοιπους που αγάπησαν την ομάδα, τόσο θα ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΟΓίνανε τις επόμενες μέρες δυο συγκεντρώσεις του λαού του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, τον οποίο λαό του ΠΑΟΚ προσκάλεσαν οι Σύνδεσμοι, στις οποίες είχαν έρθει να μιλήσουν μέχρι και παλαίμαχοι, όπως ολόκληρος Κούλης Αποστολίδης. Ήμουν εκεί. Ξέρεις πόσοι ήμασταν; Το πολύ 1000 άτομα. Αυτή ήταν η πίεση που ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Μία λέξη: γεμάτος.
Τα υπόλοιπα άλλη στιγμή.
Άντε, πάρτε άλλη μία λέξη:
ΚΑΥΛΑ
Τα υπόλοιπα άλλη στιγμή.
Άντε, πάρτε άλλη μία λέξη:
ΚΑΥΛΑ