Πώς πήγαμε από εδώ
https://i.postimg.cc/4x5rn7G9/Screenshot-2026-04-27-212603.png
στο να μη δίνουν το χέρι μπροστά σε όλη την Ελλάδα;
Το 24 επικαλείται δικό του ρεπορτάζ (......) και λέει ότι απλά ο Razvan ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και δεν έβλεπε ποιος ήταν μπροστά του.
Προσωπικά ...
Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Εμπρός Ανδρέα για ΠΑΟΚάρα νέα!
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Έχει περάσει ένας χρόνος και ο Andre δεν ανακοινώθηκε.
Ένας άνθρωπος, ένας μ@λ@κ@ς στην ΠΑΕ δεν βρέθηκε να πει “Ρε παιδιά, μήπως να ανακοινώσουμε τον Παπαμιμίκο σε κανέναν μήνα ή αν κάνουμε καναδυό νίκες, να ηρεμήσει λίγο ο κόσμος;”;;
Μηδέν μυαλό πια εκεί;
Ένας άνθρωπος, ένας μ@λ@κ@ς στην ΠΑΕ δεν βρέθηκε να πει “Ρε παιδιά, μήπως να ανακοινώσουμε τον Παπαμιμίκο σε κανέναν μήνα ή αν κάνουμε καναδυό νίκες, να ηρεμήσει λίγο ο κόσμος;”;;
Μηδέν μυαλό πια εκεί;
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Τολιόπουλος δεν αναστήθηκε σε εμάς, στο λήκι αναστήθηκε.
Ευχαριστούμε, Αριστείδη!
Το βρωμόχερό του, από τα 7, 8, 9 μέτρα, δεν ξέρω αν το έχει άλλος Έλληνας.
Και ενώ φαίνεται χέστης, έχει ψυχή και τσαμπουκά. Που όταν καίει η μπάλα, τα θέλεις. Δεν θα ηγηθεί της ομάδας, αλλά αν κρίνεται η ζωή μου ...
Ευχαριστούμε, Αριστείδη!
Το βρωμόχερό του, από τα 7, 8, 9 μέτρα, δεν ξέρω αν το έχει άλλος Έλληνας.
Και ενώ φαίνεται χέστης, έχει ψυχή και τσαμπουκά. Που όταν καίει η μπάλα, τα θέλεις. Δεν θα ηγηθεί της ομάδας, αλλά αν κρίνεται η ζωή μου ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
O φρουρος στους μπεταραδες
Έβλεπα φουλ την εκπομπή του Μπογρίνιο και Ραγκάτση μια στο τόσο. Όταν είδα πώς αντιμετώπισαν τη δολοφονία του Κλεομένη, συγκρίνοντας τη στάση του καναλιού (ακόμα και του Ραγκάτση που είναι πετσί!) απέναντι στον Κλεομένη, με τη στάση απέναντι στον Άλκη, τότε έκανα ...
Έβλεπα φουλ την εκπομπή του Μπογρίνιο και Ραγκάτση μια στο τόσο. Όταν είδα πώς αντιμετώπισαν τη δολοφονία του Κλεομένη, συγκρίνοντας τη στάση του καναλιού (ακόμα και του Ραγκάτση που είναι πετσί!) απέναντι στον Κλεομένη, με τη στάση απέναντι στον Άλκη, τότε έκανα ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Να μη ξαναγελάσει από 'δώ και πέρα το χειλάκι σας μέχρι να πεθάνετε. Να μη βγάλει γέλιο το χειλάκι σας.
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε, μ@λ@κ@ς είναι ο Μπούτσκος. Στους προηγούμενους αγώνες εγώ ήμουν προπονητής, ήρθε ο Μπούτσκος και τα γάμησε.Mirko έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:34 Το οτι λετε για Μπουτσκο ενω τρωμε τη σφαγη της χρονιας δειχνει ποσο αμπασκετοι ειστε καποιοι
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, πάμε στο EuroCup με τις διαιτητάρεςKabamaru11 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:39 Ανεξαρτητα απο το τελικο αποτελεσμα,μπουλο απο την Φιμπα,αντε γιατι αντε....
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, φοβερή λογική.George Best4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:47 Με Χατζόπουλο το παλεψαμε, με Τέλη χάνουμε με +20 στο Μιλκο καπ του μπάσκετ.
"Και με Χατζόπουλο έχανα στον τελικό."
Πες και ένα "ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ" να δέσει το γλυκό...
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ ΠΑΟΚάρα μου για τη δεύτερη σερί ευρωπαϊκή ταξιδάρα! Πέρσι με πήγες Βέλγιο και Γαλλία, φέτος Θεσσαλονίκη για τελικό πρώτη φορά στη ζωή μου!
Διαιτητές, εύχομαι να μη ξαναδείτε το φως του ήλιου στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
Χαλαρώστε λίγο. Γαμώ το Μυστακίδη και γαμώ και το Σαββίδη ...
Διαιτητές, εύχομαι να μη ξαναδείτε το φως του ήλιου στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
Χαλαρώστε λίγο. Γαμώ το Μυστακίδη και γαμώ και το Σαββίδη ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 02:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μωρή πουτάνα ΚΑΕ, δεν με αφήνεις να κάτσω στην ησυχία μου, να απομακρυνθώ εντελώς από εδώ μέσα.
Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη ...
Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εντάξει κύριε Yesman; Που μιλούσες και με έντονο ύφος στη συνέντευξη τύπου για να πεις τι να μη ρωτούν οι αρδ, για να πεις στη ΓΣ των μετόχων ότι δεν θα συζητηθεί το θέμα των χρεών.
Άντε τράβα τώρα κρύψου στην ίδια σπηλιά με τον Κατσαρή, μη σε βρει κανείς και σε πει να δώσεις συνέντευξη πουθενά να ...
Άντε τράβα τώρα κρύψου στην ίδια σπηλιά με τον Κατσαρή, μη σε βρει κανείς και σε πει να δώσεις συνέντευξη πουθενά να ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕNeiros4 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 14:42Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη από τους Θανάση Χατζόπουλο, Αντώνη Τσαλόπουλο, Βασίλη Τριλυράκη, εμπλακούν και να αναλάβουν τις τύχες του τμήματος βόλεϊ του Δικεφάλου.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Και τα χρέη και τα χρέη.
4 μήνες συμπληρώνουμε σήμερα.
4 μήνες συμπληρώνουμε σήμερα.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Θέλω συνέντευξη από τον πρώτο πρόεδρο παγκοσμίως, που η ΑΕ της οποίας είναι πρόεδρος, ξεχρέωσε, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος δεν βγήκε ποτέ να το πει δημόσια και πανηγυρικά, αλλά μάλιστα απαγόρευε να συζητηθεί το θέμα οπουδήποτε :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολύ χαίρομαι που σε πέταξε σαν στυμμένη ...
Πολύ χαίρομαι που σε πέταξε σαν στυμμένη ...