Το προηγούμενο ήταν στις 428 σελίδες.. Έγιναν κάποιες διαγραφές ποστ (πολλαπλά ποστς) και ξαφνικά εξαφανίστηκε το topic.
Το ψάχνουμε κι εμείς.
Ας ανοίξουμε και να συνεχίσουμε εδώ.
Τα ποστ που υπήρχαν σε όλες εκείνες τις σελίδες, χάθηκαν.
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Απρ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Cars&Moto
Χθες έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μου δημοσιογράφος και εκδότης του Ειδικού Τύπου Κ. Καββαθάς. Το περιοδικό του 4ΤΡΟΧΟΙ ξεκίνησα να το διαβάζω το 1978 και έκτοτε μου κρατούσε συντροφιά κάθε μήνα. Ειδικά τα άρθρα του Κώστα ήταν όαση στον κόσμο της κομματικά φανατισμένης Ελλάδας.
Ο Θεός να τον ...
Ο Θεός να τον ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
φτάνει μόνο απ'τα χρέη να γλιτώσω.
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:
Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.
με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.
Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.
Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.
Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ξέχασα να αναφέρω, συμπληρώνω:
Το ότι ο Χατζόπουλος είναι αυτός που σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ενέκρινε την αγορά της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να στηρίξω τον Μυστακίδη. Εμπιστεύομαι το κριτήριό του, διότι οτιδήποτε έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή του, έχει γνώμονα το ...
Το ότι ο Χατζόπουλος είναι αυτός που σαν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ενέκρινε την αγορά της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να στηρίξω τον Μυστακίδη. Εμπιστεύομαι το κριτήριό του, διότι οτιδήποτε έκανε μέχρι σήμερα στη ζωή του, έχει γνώμονα το ...