Η αναζήτηση βρήκε 42 εγγραφές
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Αυτά τα χρήματα δόθηκαν; Κατατέθηκαν; Πού είναι; Είδαμε καμιά αναβάθμιση στο Παλατάκι (πλην αυτής που έκανε ο Χατζόπουλος ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Όχι, ο Τέλαρος "Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής Των Έργων" Μυστακίδης δεν κάνει πουστιές και ψέματα. Έχει κακούς συμβούλους. Δεν κάνει ο Τέλαρος τέτοια πράγματα.
Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.
Να σας ...
Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.
Να σας ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Την οποία ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ, μέχρι τελη Νοεμβρίου την αποκαλουσατε κοροϊδευτικά ως ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
https://i.postimg.cc/9Fsw2RxG/photo-2026-02-07-20-48-24.jpg
Πώς το λέγατε?
https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared
Απλά-λυτά-Σαλονικιώτικα: Για ...
Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
https://i.postimg.cc/9Fsw2RxG/photo-2026-02-07-20-48-24.jpg
Πώς το λέγατε?
https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared
Απλά-λυτά-Σαλονικιώτικα: Για ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 02:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μα δεν διαπίστωσε κανείς αν είναι ασφαλές ή όχι.
Αυτό που διαπιστώθηκε, με αυτά που διαβάσαμε, είναι ότι τοποθετήθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί στατική μελέτη, οπότε ζητείται να αφαιρεθεί για λόγους που σχετίζονται με την ασφάλεια. Το αν θα μπει μέσα κόσμος ή όχι, το αποφασίζει η Γενική Γραμματεία ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 04:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026
Όλα καλά, γυρίσαμε κομπλέ και ασφαλείς. Όσοι πήγαμε, τόσοι γυρίσαμε.
@Ambiorix χάρηκα πάρα πολύ! Όσοι ανηφορίσετε προς τα μέρη μας, γυρέψτε τον!
- Δευ 16 Φεβ 2026, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ρώτησα στα σχόλια. Απάντησε αοριστολογίες, τίποτα επί του θέματος. Αλλά καταλαβαίνω ότι η θέση του είναι δύσκολη και δεν είναι δική του δουλειά να μιλήσει για αυτά.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας μήνας πέρασε. 
- Τρί 17 Φεβ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic

Το κείμενο το έβαλα εγώ, η εικόνα είναι από άνθρωπο που την έφτιαξε στα σοβαρά και την έβαλε σε σχόλια στο FB της ΚΑΕ.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βαρεθηκατε ρε σεις?αληθεια τωρα..και οι μεν και οι δε..
Προφανως χρειαζεται υπομονη και χρονος..
Προφανως και μπηκε σε κακο τρυπακι με τα εξωδικα και εβαλε πολλα αυτογκολ..δεν γινεται να μην τα λεμε..
Στο χερι του ειναι να τα διορθωσει και μην ακουω βλακειες αν το κανει και ανεβασει και ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Στο βωμό του να δείξουμε ότι έχουμε λεφτά. Λες και αμφέβαλε κανείς.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Σαββίδης
Και την ΚΑΕ και την ΚΑΕ.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 04:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω και εδώ και στα social πολύ χεσίδι (είδα μέχρι και πούλους για τον Μυστακίδη, στο FB), θέλω να πω λίγο τη γνώμη μου...
Δεν φταίει ο Μυστακίδης που φάγαμε 30 από το βάζελο με κατεβασμένα βρακιά. Δεν φταίει που οι παίχτες μπήκαν με "white faces" χεσμένοι. Δεν φταίει που δεν μπορούσαν ...
Δεν φταίει ο Μυστακίδης που φάγαμε 30 από το βάζελο με κατεβασμένα βρακιά. Δεν φταίει που οι παίχτες μπήκαν με "white faces" χεσμένοι. Δεν φταίει που δεν μπορούσαν ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 04:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά, εννοείται. Στους Flying Eagles παίζει ο Χατζόπουλος και ο γιος του, τζιζ κακά. Κακές παρέες, είναι πολύ κακοί άνθρωποι αυτοί γενικά, κάνουν και εξώδικα διχαστικά, όχι σαν τα δικά μας τα καλά.
Αυτά τα καριολίκια που η δουλειά σου θα σε λέει τι να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου...σε κάτι ...
Αυτά τα καριολίκια που η δουλειά σου θα σε λέει τι να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου...σε κάτι ...