Η αναζήτηση βρήκε 73 εγγραφές

Return

από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι επειδή ...
από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Van Roy έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:08 Αφήστε τον φορ κ πείτε σκέψεις για τον χαφ έκπληξη που παίζει κ 6 κ 8 κ δεν είναι ο Βετλεσεν
Miliknovic ή και Nevez ,για τους ίδιους λογους :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περιμένω τον ενοικιαστή μου να μου πει αν θέλω να βάλω το σπίτι στο εξοικονομώ...μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ακόμα και τα 3 χρόνια νεκρική σιγή που λες το καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο πλευρές έτσι? Πόσο μάλλον όταν η μία ήταν αυτή που ...
από epitropos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντως βγαίνει ότι είναι πολύ κοντά κάτι καλό. Απλώς επειδή έχουμε κάνει στο χυλό , φυσάμε και το γιαουρτι. Εγώ θεωρώ πολύ θετικό το ότι δεν ακούγεται κάτι πάντως ή και το ότι αν ακουστεί κάτι καλό δε θα το πάρει κανείς στα σοβαρά :opaokara: :opaokara: έχω κρατήσει ...
από epitropos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω πλέον για τόσο ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους και σ εμενα αναφερόμενος να γίνει κανα ξαφνικό και να χαζεψουμε όλοι, να δω και μια φορά για ΚΑΛΟ τις αντιδράσεις και τα παραμιλητά του κόσμου, όπως και το τί θα επινοησουμε μετά :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...

Εκεί είναι όλη η καύλα

Θυμάμαι ακόμα κάποιο ποστ κάποιου φίλου εδω μέσα που είχε πει (πριν κανα μήνα τότε με την ιστορία τγς στουτγκαρδης) ότι παρακαλάνε να φύγει ο ...
από epitropos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

2-3 μεταγραφες ανακοινωση την ωρα που αυριο θα ζητανε (?) proof of funds είναι μία καλή ιδέα :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Δευ 11 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι 13:00-14:00 θα ανακοινωθεί και θα βαρανε τα κινητά μέσα στην αίθουσα τύπου του PAOK sports arena :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

παιδες έχουμε ολοκληρο τοπικ που γινεται χαμος, πατηστε κι εκει f5 για τα σημερινα εδω ειμαστε για Ζαφ Γιακουμ κοκ :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Vasmpat έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:29 Ζαφειρης με κλειστα ματια δυαδα με καμαρα και ενα στοπερ θεριο και ταχυ
Μάλλον με Μειτε, με καμαρά δε θα παίρνουμε κεφαλια στο κέντρο ούτε κατα λαθος :P
από epitropos
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις, τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό κι όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία είναι στημένος, βαλτός, πράκτορας της CIA, κουμπάρος του Καρυπίδη κλπ κλπ. Οκ, κάποιοι άνθρωποι έχουν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε ή ακόμα τις βρίσκουμε παράλογες, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ζαφείρης είναι η ...
από epitropos
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Με Μύθου και Τσοπουρογλου θα τους πατήσουμε την Πέμπτη ρε αν είναι κλεισμένοι... Από το να βλέπουμε αδιάφορους τουρίστες 1000 παθιασμένα 20χρονα. Δε χρειαζόμαστε ούτε υπέρ παίκτες ούτε βάθος για 1 ματς. Πάθος χρειαζόμαστε σοβαρότητα και λίγο τύχη που ευνοεί τους τολμηρούς και καλούς! Προσωπικά εμένα ...
από epitropos
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

δηλαδή αν επαναλαμβανόμαστε συνέχεια τι ωφελεί? θα έρθει πιο γρήγορα ή θα παίξει μεθαύριο? αν η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει να δώσει λιγο χρόνο στη σλάβια για αντικαταστάτη ή για να το πουλήσει στον κόσμο δεν θα έπρεπε και σωστά να διαψεύσει? Συμφέρει σε κανέναν να κρατηθεί ο παικτης και την κυριακή να μην ...
από epitropos
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά ωρες ωρες απορώ και εντυπωσιαζομαι με το τι διαβαζετε καποιοι και πως το ερμηνευετε.. εν μερει θα το αποδοσω στο αγχος και εν μερει στην ζέστη για να το δω μόνο θετικά. Χαλαρωστε λίγο 1 (ΜΙΑ) φορά που επιτέλους βλέπουμε ότι υπαρχεί πλάνο και ανοιχτοχεριά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που να ψαχναμε και ...
από epitropos
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν υπάρχει συγκεκριμμένο καθορισμένο ποσοστό εγγυήσεων επί του προυπολογισμού.
Στα δημόσια έργα πχ σε διαφορες εποχές κυμάνθηκε από 5% εως και 35%, σε περίπτωση μεγάλης εκπτωσης(Δεν ισχύει τώρα).
Σ ενα ιδιωτικό, όμως, εργο δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στις εγγυήσεις που θα ζητηθούν.
Νομίζω ενα ...