Η αναζήτηση βρήκε 75 εγγραφές

Return

από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η οικονομική πολιτική που ακολουθει πιστά από το 2020 ο μεγαλομέτοχος,ειναι το χειροφρενο που ονομάζεται αυτάρκεια.Δεν αλλάζεις πίστα με μια συμμετοχή στο ch l.Μόνο με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.Μόνο με ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

Πριν το 20 πόσο διαφορετική ήταν η πολιτική ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Το ισοζύγιο το πωλήσεων δεν είναι ούτε τα μισά λειτουργικά έξοδα της σεζόν γενικά...δε θα ψάξεις στο transfermarkt θα ψάξεις αν θέλεις στο ΓΕΜΗ οικονομικές καταστάσεις ετών αν θέλεις να δεις και για άλλες ομάδες γίνεται με τον ίδιο τροπο
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο όρος της ανωτέρας βίας και να μην υπήρχε ισχύει εκ του νόμου και είναι τυπικός. Προφανώς και η ανωτέρα βία αποκλείει την ευθυνη
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια το εμπορικο σημα της ομάδος ποιος το έχει? Η παε η ο ασ?https://www.google.com/amp/s/www.protothema.gr/sports/article/216092/enas-iban-tromeros-gia-ton-paok/AMP/

Μια νέα περίοδος ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ από τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.

κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.

Για ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?

Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν

Καλό ε;

υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας

αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Όπως λέει ο αμπαλαε απλά μαθηματικά... 158 εκ το ΜΚ τώρα, το βρήκε 8.. σύνολο 150 από την τσέπη του για αύξηση της αξίας της εταιρίας, αλλά 50 εκ ο Ντελιας σύνολο 200 εκ. Ο κος. Μυστακίδης, δισεκατομμυριούχος, φέρεται ότι κωλοσε στο παραπάνω ποσό παρότι κατά το proof of funds τα είχε.. δλδ πόσο να ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν ειναι ότι δεν κάναμε και τπτ. Κρατήσαμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος όταν ο γαύρος πούλησε τον Κωστούλα. Πήρες 2 Μπακ το ένα στη θέση του οτο και το άλλο ακόμα και βασικό να κοντραρει τον Μπαμπά, πήρες τον μειτε από νωρίς και έκανε προετοιμασία. ΔΕΝ πήρες ακόμα τον αντικαταστάτη ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο κατηγορώ ...
από epitropos
Δευ 04 Αύγ 2025, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...