Η αναζήτηση βρήκε 73 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Αν είμαστε σοβαροί με κοντά τις γραμμές θα είμαστε μια χαρά

- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καλώς ήρθες παιχταρα!! Υγεία και σιδεροκεφαλος!! Το βίντεο επιπέδου Champions League

- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απόψε θέλω πρόκριση χωρίς άγχος και στο καπάκι, "κλείδωσε η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σλάβια για την μεταγραφή του Ζαφείρη. Αύριο ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη"
"Κοντά και σε συμφωνία με στόπερ έκπληξη ο ΠΑΟΚ"
Παίζουμε μπάλα, προκρινόμαστε, τους περιμένει ο Ζαφ στο αεροδρόμιο του Κλαγκενφουρτ, 1 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι κάθεστε και λέτε τουλάχιστον εδω μέσα? ποιος πουλησε τι και σε ποιον? ο φιλος ή ο όποιος φιλος που ότι ήξερε το είπε, όταν ολοι οι υπλοιποι (και έγω) σπαγαμε μπαλες (σορρυ για την εκφραση) με 24/7 πες και πες και τι νεο εχουμε και να κοιμηθούμε ή όχι? Αυτές τις απόψεις κρατήστε τες για μέρη έκτος ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπομονή μόλις βρούνε τον αντικαταστάτη θα μας ειδοποιήσουν στο mail
Φτάνει ρε αδερφέ 15 Αυγούστου την τρέλα μου... Σώνει και ντε δηλαδή να ακούσεις για καμιά εορταζουσα και μετά να πρέπει να πάμε εμείς για μπάνιο που δε μπορούμε λόγω υποχρεώσεων να βγούμε καν από την πόλη... Φτάνει σε παρακαλώ ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν επειδή θέλεις να τα ακούσεις , σε ολόκληρη την σελίδα 169 τρολλαρεις και ειρωνεύεσαι, ο κλεισμένος που είναι, μήπως να σπρώξουμε εμείς τις μεταγραφές (αφού προφανώς οι υπεύθυνοι κοιμούνται), θα μας ειδοποιήσουν με mail κτλ κτλ κτλ οριακά όλες οι αναρτήσεις του τον τελευταίο μήνα έτσι είναι ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
δανεικός? και μετά ο εκλεκτός.. είπαμε ΠΑΟΚ καλοκαιρι μακαρι ολα καλα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως το ταιριαξε ομως κι αυτο με καληνυχτα παπα στα γαλλινα απευθυνομενος στον πριστ δλδ καπου ωπα ακομα και να μην γινει τπτ εχει τον χαβα τουUnpsofable78 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 23:54 O Black είπε όμως Bonne nuit Pape
Ότι μιλάνε για χαφ και μάλιστα τον ίδιο, είναι δεδομένο γιατί ο prist πάτησε like στον black
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
να πω κι εγω την μ@λ@κι@ μου που τοση ωρα ψαχνω. Ισμαηλ Μπενασερ, μιλαει γαλλικα, βιβλικοτατο ονομα, χαφακι θεση 6, φοραει το 4.. παίζει μιλαν 1 καλη κουβεντα θα ακουσε δε μπορει κατι μπορει να πει ο Σερτζιο ή και να τον προτεινει στον αντρε, έπαιξε μαρσείγ που απο οτι φαινεται κοιταμε αρκετα προς ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Την αποστολή της Σλάβια δεν την ξέρω , αλλά ο Vetlessen μια φορά στην Μπριζ δεν ξεκινάει.. πιθανόν βέβαια να μη σημαίνει τίποτα δαχαχχα
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το point ήταν ότι είχε ακουστεί (και μετά διαψεύστηκε) ότι θα το έκλεινε η Σλάβια για αντι-Ζαφ, για αυτό το ανέβασα όχι ότι θα τον πάρουμε κι αυτόν χαχαχ είναι ωραίος παίκτης βεβαια