Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές

Return

από epitropos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

αδερφέ λίγο χαλαρά , όλοι το καλό της ομάδας κοιτάμε. Και όσο σημαντίκο είναι ο σχεδιασμός να ολοκληρώνεται το συντομότερο ΔΥΝΑΤΟΝ , άλλο τοσο σημαντικο είναι το να καταλάβουμε ότι οι παικτεσ αξίας 10+εκ που υποτιθεται τέτοιους θέλουμε για την αναβάθμιση του ρόστερ σορρυ κιόλας αλλά δε σφαζονται για ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Το σύνδρομο τον άνω των 30 κολλητέ είναι ότι ζήσαμε ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη, ΠΑΟΚ μονίμως 4ο στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι (από την εγχώρια πίκρα), ΠΑΟΚ να χρωστάει σε παίκτες και προπονητές και δημόσιο, ΠΑΟΚ να κανει ο κόσμος τηλεμαραθώνιο για να πληρωθεί και να μην φύγει ο αρχηγός του, ΠΑΟΚ με ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Έγινε makispaspartou ο δικός μου ο γιατρός σε περιπτώσεις σαν την δική σου μου έχει πει να λέω πάντα ΝΑΙ. Αλλά όχι αδερφέ δε θα βγεις και από πάνω λέγοντας ότι εγώ κουνάω το δάχτυλο όταν όλη η ιστορία ξεκίνησε από ανάρτηση σου για σύνδρομο Στοκχόλμης των άνω τον τριάντα και στην δεύτερη θεώρησες εξ ...
από epitropos
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Αν ξεκινήσει πάντως αύριο απόγευμα 12:35-12-40 τα μεσάνυχτα μπορεί να είναι εδώ, περνάει εργομετρικα υπογράφει δηλώνεται...αν όχι στο ίδιο αεροπλάνο καλό θα είναι να μπει άλλος και προλαβαίνει :opaokara: :opaokara:
από epitropos
Τρί 19 Αύγ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

JohnDag John , ναι ρε φιλε ολα καλα και ωραια και κατανοώ στο 100% το "οποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι". Aλλα βλέπεις ότι ακομα και στο κάψιμο είμαστε επιλεκτικοί στο που θα καούμε. Μία φορα έχουμε έστω σε επίπεδο μεταγραφολογίας καλά ονόματα και καλά ποσά και από τη μία έχουμε ως ...
από epitropos
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι επαρκές το ρόστερ για τα πρώτα παιχνίδια ; Ποια ακριβώς είναι τα πρώτα παιχνίδια ; Γιατί ήδη ξεκινάει το πέμπτη-Κυριακή.

Είναι επαρκές το ρόστερ με τρία χαφ, δύο στόπερ και από πίσω τον Λοβρεν και τον Μπαταούλα; Ο ένας παλαίμαχος , ο άλλος χωρίς εμπειρία στην Α εθνική;

Είναι επαρκές το ...
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:38 Blackzone σε χασα τι εννοείς??
εννοει να μην πας ήδη να πιασεις θέση αεροδρομιο, άλλα εχει σαφως πανω απο 10% πιθανοτητες ακομα και τώρα γτ η συμφωνια με παικτη είναι τελειωμενη απλως ο πρόεδρος της σλαβια είναι κλοουν
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

παλι τα ιδια και τα ιδια.. αυτό μπορουμε βαση οπτικης να το δουμε και να το παρουσιασουμε οπως θελουμε αλλα ειναι ΜΙΡΛΑ. Λοβρεν (που τραυματιστηκε) Κολλευ (βγηκε εκτος ομαδας εξωαγωνιστικα) Μπακαγιοκο (δεν επιασε τι να κάνουμε).. ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, όλα τα τσουβαλιάζω. ΝΑΙ ΤΑ ...
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

@Nassos

Δεν υπάρχει πουθενά στα γραφόμενα μου αναφορά σε μέλη που γράφουν ότι "όλα είναι καλά". Διάβασε ξανά καλά τι γράφω, είμαι πολύ συγκεκριμένος.

Αυτό και ας λήξει εδώ το θέμα, παρακαλώ όχι άλλες παραθέσεις. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ας σεβαστούμε τους mod και την ...
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

21:45

4 quotes άρα ο Ζαφ παίρνει το 4; :lol: :nairepaok: :shock:

Όχι απλά κόλλησε το σύστημα :lol:

Μάλλον στη 01:00 όμως αδερφέ. Εκτός αν υπολογίζεις την ώρα που θέλουμε να κάνουμε συμβόλαιο να στείλουμε ΕΠΟ και πίσω κτλ. Στην ΟΥΕΦΑ πάντως είναι 00:00 CET της προηγούμενης για 2 ...
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Μην χαρείτε ούτε με αυτό... ΦΕΡΕ ΡΕ ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΜΑΛ ΔΑΝΕΙΚΟ να ακούσουμε ότι ομάδα με δανεικούς δε φτιάχνεται και με πορδες δε φτιάχνουμε αυγά... Σας είπε ρε κανείς ότι ΑΝ τον κλείσαμε για Γενάρη ΔΕΝ θα πάρουμε άλλον τώρα; Μνησθητι μου Κυριε
Ένα τεράστιο μπράβο προς το παρόν , και αναμονή για να ...
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 18:09 Η ΠΑΕ ανέβασε στορι με το νούμερο 20.

Νούμερο φανέλας;
save the date μηπως?
από epitropos
Τετ 20 Αύγ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Γίνεται χαμός στο Instagram του.
Τον λένε ποντικό, ότι είναι ντροπή να φοράς την φανέλα της ομάδας μας, πως θα αντέξουμε να σε βλέπουμε μέχρι τον Ιανουάριο, δεν χρειαζόμαστε παίκτες για 4 μήνες και άλλα τέτοια.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνεχιστεί αυτό μέχρι τον Ιανουάριο.

ρε μηπως εχουν ...