Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τιποτα δεν είναι τυχαιο..Μακαρι αφανισμο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας το προσπερασουμε εντελως το θεμα μαγκες και πολυ καθησαμε σε αυτο. Και ασχημο ειναι και πολυ προσωπικο. Και εξηγει και πολλα σε σχεση με την ψυχοσυνθεση του περσι. Φτανει ομως.
Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ή ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.
Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Το ότι σε βρήκες είναι καλό, γτ σημαίνει οτι δεν τους άφησε καν να του κάνουν φάση οπότε ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα γενικό πάντως φαινόμενο που επηρεάζει και στην πρόσληψη των μεταγραφών από τον κόσμο είναι ότι βλέπουμε πχ 10 στατιστικά και 3 βίντεο και είμαστε και σίγουροι για τον κάθε παίκτη και δεν εμπιστευόμαστε τους έστω και κατά τα φαινόμενα ειδικούς. Δλδ ξέρουμε καλύτερα από τους σκάουτερ το τι θέλει ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που φέτος δλδ πάμε για υποβιβασμό και του χρόνου δε θα έχουμε ματς το καλοκαίριgika έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 18:30 Τι είναι χειρότερο; Ότι του χρόνου δεν θα έχουμε παίκτες για τα προκριματικα με τόσους δανεικούς ή ότι φέτος έχουμε γεμίσει με παίκτες που φαίνονται μέτριοι και ελπίζουμε να γίνουν η έκπληξη;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δεν καταλαβαίνω αυτος ο πουερτα πως θα ρθει αφου φετος τον αγορασε η χαλ. Και περσι ήταν βασικος.
The Tigers, as it stands, cannot pay transfer or loan fees to sign new players under the terms of the three-window transfer fee restriction the EFL imposed on them at the beginning of July. Any ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ειλικρινή ερώτηση για όσους περιμένουν να ενθουσιαστούν. Αν πέρναμε πρόπερσι Φορ τον Ελ Καμπί θα ενθουσιαζόμασταν? Τον Πινέδα όταν ήρθε Ελλάδα? Επειδή λοιπόν είναι όλα σχετικά μπορούμε να κράξουμε αυτούς που κάνουν και θεωρητικά ξέρουν την δουλειά τους αφου δουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ σαγαπω ΠΑΟΚ είσαι ο ένας για ίδιο παίκτη 2 φορές αεροδρόμιο δε πήγε άλλος κανέναςWestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:54Ρε φερε το ζαφειρη απο τωρα να γινει χαμος στο κεντρο.nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:53 Εγω που δεν θελω να πετυχει ο μπαμπας Ζαφειρης γιατι θελω να παρουμε και αλλο χαφ;;

- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστω για αυτόν που ήταν προχθές Μικράς Ασίας και δε λύσαμε ποτέ τον γρίφο
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
10αρακι δεν ειναι αυτος? Κόβει κι ολας? Αντε πασακα μου με το καλο ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ η Σλαβια
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρίτη 2/9 01:00
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν παρεις 1 Καγιέν με leasing πηγαίνει πιο αργά και τραβάει περισσότερο στις στροφές ή καίει παραπάνω βενζίνη? Όχι.. αντίθετως βλέπεις αν το γουστάρεις και σου ταιριάζει και το κρατάς ή το αλλάζεις... επίσης είναι ασφαλισμένο.. αλλα ΌΧΙ εμείς θέλουμε ΚΑΙ Καγιέν (και σαν όνομα δλδ όχι πχ Vitara/CRV ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που δεν τον ξέρω από τα στατιστικά δεν μπορώ να πω ότι πεθαίνω κιόλας, και δεν καταλαβαίνω και πως/αν θεωρείται υπερβαση.. αν όμως όπως λέτε πολλοί τον θέλει σαν τρελός ο Λουτσε μου φτάνει και μου περισσεύει προς το παρόν, και αν υπογράψει και φορέσει τον δικέφαλο στήριξη μέχρι τέλους!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
αλλες 9 ωρες για την λίστα σωστα?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
σωστα 2 σεπτεμβρίου 24:00 λεει , αρα σε εμας 02:00 το πρωι στις 3/9