mpafos4 έγραψε:O Ζησης..............αυτος αποφασισε να φυγει πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της ομαδας-την τελευταια τριετια!Και υπαρχουν,ακομα,ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τον υποστηριζουν.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ...........εχω χορτασει απο τετοιους.....δεν θελω αλλους........Αλλα ξεχασα......εγω ειμαι "προβατο".....δεν πρεπει να μιλαω.......
mpafos4 έγραψε:Απο την ωρα που διαλεξε για να φυγει...Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι δεν προσεφερε!
Συγγνώμη ρε φίλε Μπάφο και χωρίς, ειλικρινέστατα, καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή επιθετικότητας, το αρχικό σου ποστάρισμά και ο τρόπος με τον οποίο το στηρίζεις παρακάτω με το δεύτερο ποστάρισμα, πυρολοβολούν εξ επαφής και δολοφονούν την έννοια του λογικού συλλογισμού και της εξαγωγής συμπερασμάτων.
α)καταρχάς μπλέκεις 2 διαφορετικά πράγματα. Μετατρέπεις την αποχώρηση του Βρύζα σε απόδειξη μίας εσωτερικής φόλα αντιπαοκτσήδικης επιθυμίας που εικάζεις εσύ παντελώς αυθαίρετα πως είχε ο Ζήσης. Δηλαδή το ότι έφυγε συνεπάγεται ότι ήθελε να αποκλειστούμε? Από πού και ως πού? Ας αφήσουμε ότι μπορεί να έφυγε γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι στις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη, ας αφήσουμε ότι πιθανώς να μην ξεπέρασε ποτέ ότι ένιωσε μ@λ@κ@ς με τον τρόπο που γύρισε ο Ζαγόρ, με την τότε υποβάθμισή του, σε συνδυασμό πάντα με την αποχώρηση που είχε προηγηθεί ελέω εκείνου του πυκνού μαύρου σύννεφου που είχε ανταριάσει όλο το Νομό Θεσσαλονίκης εκείνη την περίοδο ως γνωστόν... Ας υποθέσουμε ότι έφυγε από φθόνο, από συμφεροντολογία και ψυχρή λογική, ένα σενάριο, που μη όντας εύπιστος, δεν το αποκλείω εκ προοιμίου. Ξάφνου μετατράπηκε σε τόσο μεγάλο εχθρό του ΠΑΟΚ και εξύφανε ένα τόσο βρωμερό σχέδιο?
β)πάμε όμως και στο σχέδιο που υπονοείς. Λες "
ήθελε να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ". Από τη φούρια σου να στηρίξεις το σενάριο σου, νομίζω τα μπέρδεψες λιγάκι. Να αποκλειστέι από που? Προφανώς μιλάς για το CL, γιατί πριν τον Άγιαξ έφυγε ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε ο Ζαγόρ έμεινε προφανώς. Αν μιλάς για τη Φενέρ, πέραν του χρονικού παράγοντα που δεν διευκρινίζεις καθόλου, αν υποθέσουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα έφευγε ο Ζαγόρ, πώς θα ερχόταν ο Ζήσης αφού είχε ήδη κλείσει στην Εθνική? Αν πιστεύεις πως κάτι τετοιο είναι εφικτό μπορεί να γίνει και τώρα, δηλαδή δεν σχετίζεται με κανέναν αποκλεισμό. Χώρια τη μεταφυσική σου βεβαιότητα πως σε περίπτωση αποχώρησης Ζαγοράκη δεν θα κινηθούν άλλου είδους διαδικασίες.
γ)είναι προκλητικά αντιφατική η στάση σου. Την αποχώρηση του Ζήση, η οποία ήταν πολύ λιγότερο σημαντική και ενδέχεται κιόλας να εξωθήθηκε από τον ίδιο τον Ζαγόρ, την τοποθετείς στην κορυφή της ΠΑΟΚτσήδικης προδοσίας, αγνοώντας επιδεικτικά μία πολύ πιο σημαντική και τότε επικίνδυνη αποχώρηση, αυτή του Ζαγόρ, η οποία παραμένει νεφελώδης και ανεξήγητη μέχρι και σήμερα, δίχως να σε απασχολεί και ιδιαίτερα.
Φιλικά και χωρίς την παραμικρή διάθεση παρεξήγησης.
Απλώς κατέθεσα τις (κάθετες) διαφωνίες μου.