Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από johnnie78 »

Για τον Τσιρίλο συμφωνω 10000 φορες τον μπουλο και ακομα παραπερα, αμα θελει να κανει τον τσολια ας παει στο συνταγμα, για τον κοουτς διαφωνω, πιστευω οτι θελει το χρονο του ασχετα απο τα οφθαλμοφανεστατα λαθη που εχει κανει εως τωρα.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Federacion έγραψε:φέρε σοβαρό προπονητη, βάλε πλάνο σοβαρο
Αυτο ακριβως,αν ομως φερει παλι κανα τυχαιο(βλ μπερετα-παρασχος) ασε να μεινουμε με τον Παυλο...
Επιτελους σοβαρο προπονητη και ας χαλασουμε λιγα χρηματα παραπανω!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το όμομα Ζήσης μάλλον έχει αφήσει αποτυπώματα!!
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.

Έχω επίσης τη βεβαιότητα πως έχει βρει τον διάδοχο του , κάποιον ξένο τεχνοκράτη με κανα μύριο μισθό, ο οποίος θα πάρει χρήμα, χρόνο και εμπιστοσύνη και θα μας φέρει τις επιτυχίες (τίτλους + ch l) που μας λείπουν. Τα λεφτά αυτά που δεν του περισσεύουν, έχει εννοείται αποφασίσει να τα εξοικονομήσει από 3-4 ακριβές ρεζέρβες που είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και θα τις αποδεσμεύσει το Δεκέμβρη.

Η σκέψη μου με οδηγεί μονόδρομα σε αυτά τα συμπεράσματα διοτι

1. Η συνέντευξη ανακοινώθηκε πριν τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, άρα και δεν έχει κάποιο χαρακτήρα απάντησης
2. Αφού η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές, δεν έχει κάτι να μας πει ο προπονητής μας
3. Δεν γίνεται σοβαρός άνθρωπος να βγει και να πει κάτι του στυλ: " Θα πάρω σιγά-σιγά τον αερα των παικτών μου, θα αποκτήσω εμπειρίες, στηρίξτε με για 2-3 χρόνια επειδή είμαι Παοκτσής κλπ κλπ". Και αυτά είναι τα μόνα που έχει να πει
4. Άρα το μόνο που απομένει είναι να παραιτηθεί

Εκτός κα ιαν κάνω κάποιο λογικό λάθος στις υποθέσεις μου... :pano:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

cylon έγραψε:για μενα,αυτο που θα πρεπει να σκεφτουμε ολοι και ιδιαιτερα αυτοι που επιθυμουν την φυγη ζαγορακη,ειναι το ποιοι θα αναλαβουν τα ηνια της ομαδας την επομενη μερα...ακολουθει το απολυτο χαος δυστυχως

Για αυτό πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί ένα σώμα (από τους μετόχους λογικά) που να ΕΚΛΕΓΕΙ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Να έχει αυτός ΔΥΝΑΜΗ να διοικήσει και εάν δεν πάει καλά να έχει ο κόσμος τη ΔΥΝΑΜΗ να τον διώξει. Εν προκειμένω το σώμα αυτό θα ισχυροποιούσε αφάνταστα τον Θοδωρή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

περσυ τετοια εποχη με αποκλεισμο απο τις καρδουλες ουστ ρε σαντος
φετος με την προκριση με φενερ ουστ δερμιτζακη......
δυστυχως ο ζαγορ ειναι μονος και δεχετε επιθεσεις απο παντου .....
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ .....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ
ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ......ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ
ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.....
και φυγε γρηγορα ζαγορ τωρα σε χρεωσανε τα χημικα των ματ οικονομικα σκανδαλα κακες διατησιες και τοσα
αλλα ....αλλα οσο μενεις θα λενε και χειροτερα ......καποτε οταν πηγε να ξεκινησει ο ζαγορακης αθηναιοι δημοσιογραφοι λεγανε "θοδωρη που πας να μπλεξεις κυνηγημενος θα φυγεις " ποσο μα ποσο δικαιο ειχανε
αυτοι οι λαμογιοδημοσιογραφοι εξ αθηνων ?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ηρεμησε και κανε αυτο που πιστευεις στην τελικη..ΑΛΛΑ ανακοινωσε το ξεκαθαρα για να το παρουμε ολοι την αποφαση και να σε στηριξουμε με την καρδια μας..οχι με φημολογιες και με λαικισμους...

Καλο κουραγιο Τεο..Ηξερες οτι καποιοι θα προσπαθησουν να σου κανουν κακο.Λιγοι ειναι...Μη μασας.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι μόλις βάλει σε τάξη τα χρέη και ίσως σε έναν καλό δρόμο το θέμα του γηπέδου, θα την κάνει όχι με ελαφριά αλλά με βαριά βηματάκια. Ως τότε έχουμε δρόμο φυσικά. Προς το παρόν η εμπιστοσύνη των συνδέσμων προς το Ζαγοράκη χάθηκε κι επίσημα μετά από παιχνίδι με τον Άρη και όχι πχ μετά από παιχνίδι με τον ΟΒ ή την Ξάνθη. Αυτό θα το σχολιάσω αλλού...

Δεν παύω να περιμένω πράγματα από αυτή την ομάδα και από τον πρόεδρό της.
zoi4

Δημοσίευση από zoi4 »

θελω να να μην φυγει ο ζαγορακης αλλα ακομα και να φυγει δεν ηρθε το τελος του κοσμου,ΠΑΟΚ εισαι.
ισως να ειναι και καλυτερα απο την στιγμη που δεν βλεπω να τον στελεχωνουν αξιοι ανθρωποι. :?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

SRV έγραψε:Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.

Έχω επίσης τη βεβαιότητα πως έχει βρει τον διάδοχο του , κάποιον ξένο τεχνοκράτη με κανα μύριο μισθό, ο οποίος θα πάρει χρήμα, χρόνο και εμπιστοσύνη και θα μας φέρει τις επιτυχίες (τίτλους + ch l) που μας λείπουν. Τα λεφτά αυτά που δεν του περισσεύουν, έχει εννοείται αποφασίσει να τα εξοικονομήσει από 3-4 ακριβές ρεζέρβες που είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και θα τις αποδεσμεύσει το Δεκέμβρη.

1. Η συνέντευξη ανακοινώθηκε πριν τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, άρα και δεν έχει κάποιο χαρακτήρα απάντησης
2. Αφού η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές, δεν έχει κάτι να μας πει ο προπονητής μας
3. Δεν γίνεται σοβαρός άνθρωπος να βγει και να πει κάτι του στυλ: " Θα πάρω σιγά-σιγά τον αερα των παικτών μου, θα αποκτήσω εμπειρίες, στηρίξτε με για 2-3 χρόνια επειδή είμαι Παοκτσής κλπ κλπ". Και αυτά είναι τα μόνα που έχει να πει

Μακάρι αδερφέ μου, αλλά κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο ο Δέρμι. Δυστυχώς. :(
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

zoi4 έγραψε:θελω να να μην φυγει ο ζαγορακης αλλα ακομα και να φυγει δεν ηρθε το τελος του κοσμου,ΠΑΟΚ εισαι.
ισως να ειναι και καλυτερα απο την στιγμη που δεν βλεπω να τον στελεχωνουν αξιοι ανθρωποι. :?
ο ερασιτεχνης θα βαλει αξιους αν φυγει ο ζαγορ ως προς αυτο κοιμαμε ησυχος...... :(
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

SRV έγραψε:Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.

Αυτό λέει και η δική μου λογική τουλαχιστον.
Άμα ο Δερμιτζάκης βγει πάλι και πει άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Ή βγαίνει και δηλώνει παραίτηση ή είναι ο μάγος της επικοινωνίας και μας τουμπάρει όλους. Επειδή το τελευταίο το κόβω λίγο χλωμό η μόνη λύση για να σώσει το τσουλούφι του είναι να δηλώσει το ένδοξο τέλος του από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

eorptol έγραψε:
zoi4 έγραψε:θελω να να μην φυγει ο ζαγορακης αλλα ακομα και να φυγει δεν ηρθε το τελος του κοσμου,ΠΑΟΚ εισαι.
ο ερασιτεχνης θα βαλει αξιους αν φυγει ο ζαγορ ως προς αυτο κοιμαμε ησυχος...... :(

δηλαδη ο ζαγορακης θα δενει την υπαρξη του ή οχι στον ΠΑΟΚ απο τις επιλογες συνεργατων του;ή μαζι ή κανεις;δεν το καταλαβαινω.αν γυρισει ο κοσμος αναποδα και στις 8 επομενες αγωνιστικες παρουμε άλλους 5 βαθμους κι ειμαστε στη ζωνη του υποβιβασμου αδερφε,ο ζαγορακης για να σωσει το τομαρι του θα στηριζει ακομα ΑΠΟΛΥΤΑ την επιλογη του;ΑΝ ΝΑΙ,τοτε ας παει στην ευχη του Θεου μαζι της!δεν γινεται να συνεχισουμε με "εκβιασμους".οχι στα καλά να γινομαστε πρωτοι μαγκες (με τη συνεισφορα αυτων,που με περισση "ΑΝΕΣΗ" ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ το βραδυ της κυριακης ως τους αποκλειστικα υπαιτιους της κατρακυλας της ομαδας) και στις αναποδες να το ριχνουμε στα ψευδοδιλημματα τυπου "με θετε ή ού";επειδη βλεπω να χρησιμοποιειται το συγκεκριμενο επιχειρημα περι ανυπαρκτης διαδοχης καταστασης σε περιπτωση φυγης του τα γραφω αυτα.υπαρχουν και ατομα,που εκφραζουν αντιρρησεις διχως σωνει και καλα να θελουν να φυγει ο ζαγορακης για να επωφεληθουν ωσαν λυκοι της αναμπουμπουλας,που θα δημιουργηθει!και στο φιναλε-φιναλε,αν θεωρει ο ζαγορακης ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ να σηκωθει να φυγει,επειδη μεριδα του κοσμου ανησυχει για το δερμιτζακη,το χαβο και τον παντελο,ο ιδιος θα εκτεθει στα ματια του κοσμου.σιγουρα θα δεχτει και βρωμικο πολεμο απο μερικους με προθεσεις ... αδιευκρινιστες,το κατανοω κι εκει ειμαι μαζι του (περι συνδεσμων εχω εκφρασει αρκετες φορες ενστασεις).εχει ωστοσο ακομα την εμπρακτη στηριξη σχεδον ολων,που τον στηριξαν τα προηγουμενα χρονια,της ανοργανωτης πλεμπας.ας κοιταξει να την εκμεταλλευτει επωφελως για την ομαδα και να αφησει τους "θολους" υπαινιγμους περι παραμονης του ή μη!οχι παλι!αυτη τη φορα η ιστορια θα γραψει ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οσο ακουει ανοησιες του τυπου "ο ζαγορακης εβαλε τα ματ να ριξουν χημικα" δικαιολογω την αγανακτηση του
......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μιλαμε για υπαρκτα προβληματα της ομαδας και προβληματικους χειρισμους απο πλευρας του ζαγορ,ΟΧΙ για ΑΝΟΗΣΙΕΣ!το λαθος του ζαγορακη ηταν οτι επιλεξε να αναπτυξει περισοοτερη,απο οση δικαιολογει η θεση του ως ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΑΟΚ,"ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ" με τους συνδεσμους.εξ ου τωρα και οι χαρακτηρισμοι απο τα "φιλαρακια" και τα ευθεια "κατηγορω" ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”