SRV έγραψε:Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.
Έχω επίσης τη βεβαιότητα πως έχει βρει τον διάδοχο του , κάποιον ξένο τεχνοκράτη με κανα μύριο μισθό, ο οποίος θα πάρει χρήμα, χρόνο και εμπιστοσύνη και θα μας φέρει τις επιτυχίες (τίτλους + ch l) που μας λείπουν. Τα λεφτά αυτά που δεν του περισσεύουν, έχει εννοείται αποφασίσει να τα εξοικονομήσει από 3-4 ακριβές ρεζέρβες που είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και θα τις αποδεσμεύσει το Δεκέμβρη.
Η σκέψη μου με οδηγεί μονόδρομα σε αυτά τα συμπεράσματα διοτι
1. Η συνέντευξη ανακοινώθηκε πριν τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, άρα και δεν έχει κάποιο χαρακτήρα απάντησης
2. Αφού η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές, δεν έχει κάτι να μας πει ο προπονητής μας
3. Δεν γίνεται σοβαρός άνθρωπος να βγει και να πει κάτι του στυλ: " Θα πάρω σιγά-σιγά τον αερα των παικτών μου, θα αποκτήσω εμπειρίες, στηρίξτε με για 2-3 χρόνια επειδή είμαι Παοκτσής κλπ κλπ". Και αυτά είναι τα μόνα που έχει να πει
4. Άρα το μόνο που απομένει είναι να παραιτηθεί
Εκτός κα ιαν κάνω κάποιο λογικό λάθος στις υποθέσεις μου...
Η δεύτερη παρουσίαση του Δερμιτζάκη
05 Οκτ 2010 23:29, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Η ανακοίνωση για την πραγματοποίηση έκτακτης συνέντευξης Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη έβαλε όλο τον κόσμο σε πολλές σκέψεις. Τι τελικά θα πει ο προπονητής του ΠΑΟΚ;
Η απόφαση που ελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας είναι να γίνει μία δεύτερη παρουσίαση του Δερμιτζάκη στον κόσμο της ομάδας. Όλα όσα εκείνος ανέφερε για το πλάνο που έχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, του ζητήθηκε να τα δημοσιοποιήσει, έτσι ώστε να ξέρει και ο κόσμος που πατάει και που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και τι πρέπει να περιμένει στο μέλλον.
Αλήθεια είναι ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μία περίοδο (τέλη Ιουλίου) όπου δεν υπήρχε τίποτα άλλα μπροστά και δεν μετρούσε τίποτα άλλο, εκτός από τους αγώνες με τον Άγιαξ. Λίγο μετά το μόνο θέμα ήταν η… Φενέρμπαχτσε. Όλα αυτά δεν τον άφησαν να αναφερθεί στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και στο πλάνο που έχει για τον ΠΑΟΚ.
Αυτό αναμένεται να το κάνει σήμερα. Μέσα σε μία πολύ μεγάλη περίοδο κρίσης, θα προσπαθήσει να απαντήσει στο ερώτημα του κάθε φιλάθλου για το τι φταίει και ταυτόχρονα να αναφερθεί στο μέλλον.
Η συνέντευξη Τύπου θα είναι σίγουρα πολύ σημαντική για τον ίδιο, αλλά και για τον κόσμο που θα μάθει καλύτερα τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Φυσικά οι πράξεις και τα αποτελέσματα μετρούν πολύ περισσότερα από τα λόγια, τώρα όμως που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγώνες, διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να δώσουν εξηγήσεις και να κάνουν κατά κάποιο τρόπο προγραμματικές δηλώσεις.
Όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει τον Παύλο Δερμιτζάκη, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλάνο του και φυσικά να δουλέψει για να το εφαρμόσει. Αυτή είναι η αρχική απόφαση…