Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
crabsody

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από crabsody »

SRV έγραψε:Παιδιά επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Τεό μπορεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει αποφάσεις ακόμα και στα δύσκολα, θεωρώ επίσης δεδομένο και το ότι η αυριανή συνένετευξη τύπου είναι προγραμματισμένη για να ανακοινώσει ο Δερμιτζάκης την παραίτησή του.

Έχω επίσης τη βεβαιότητα πως έχει βρει τον διάδοχο του , κάποιον ξένο τεχνοκράτη με κανα μύριο μισθό, ο οποίος θα πάρει χρήμα, χρόνο και εμπιστοσύνη και θα μας φέρει τις επιτυχίες (τίτλους + ch l) που μας λείπουν. Τα λεφτά αυτά που δεν του περισσεύουν, έχει εννοείται αποφασίσει να τα εξοικονομήσει από 3-4 ακριβές ρεζέρβες που είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και θα τις αποδεσμεύσει το Δεκέμβρη.

Η σκέψη μου με οδηγεί μονόδρομα σε αυτά τα συμπεράσματα διοτι

1. Η συνέντευξη ανακοινώθηκε πριν τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, άρα και δεν έχει κάποιο χαρακτήρα απάντησης
2. Αφού η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αγωνιστικές, δεν έχει κάτι να μας πει ο προπονητής μας
3. Δεν γίνεται σοβαρός άνθρωπος να βγει και να πει κάτι του στυλ: " Θα πάρω σιγά-σιγά τον αερα των παικτών μου, θα αποκτήσω εμπειρίες, στηρίξτε με για 2-3 χρόνια επειδή είμαι Παοκτσής κλπ κλπ". Και αυτά είναι τα μόνα που έχει να πει
4. Άρα το μόνο που απομένει είναι να παραιτηθεί

Εκτός κα ιαν κάνω κάποιο λογικό λάθος στις υποθέσεις μου... :pano:

Η δεύτερη παρουσίαση του Δερμιτζάκη

05 Οκτ 2010 23:29, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η ανακοίνωση για την πραγματοποίηση έκτακτης συνέντευξης Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη έβαλε όλο τον κόσμο σε πολλές σκέψεις. Τι τελικά θα πει ο προπονητής του ΠΑΟΚ;

Η απόφαση που ελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας είναι να γίνει μία δεύτερη παρουσίαση του Δερμιτζάκη στον κόσμο της ομάδας. Όλα όσα εκείνος ανέφερε για το πλάνο που έχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, του ζητήθηκε να τα δημοσιοποιήσει, έτσι ώστε να ξέρει και ο κόσμος που πατάει και που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και τι πρέπει να περιμένει στο μέλλον.

Αλήθεια είναι ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μία περίοδο (τέλη Ιουλίου) όπου δεν υπήρχε τίποτα άλλα μπροστά και δεν μετρούσε τίποτα άλλο, εκτός από τους αγώνες με τον Άγιαξ. Λίγο μετά το μόνο θέμα ήταν η… Φενέρμπαχτσε. Όλα αυτά δεν τον άφησαν να αναφερθεί στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και στο πλάνο που έχει για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό αναμένεται να το κάνει σήμερα. Μέσα σε μία πολύ μεγάλη περίοδο κρίσης, θα προσπαθήσει να απαντήσει στο ερώτημα του κάθε φιλάθλου για το τι φταίει και ταυτόχρονα να αναφερθεί στο μέλλον.

Η συνέντευξη Τύπου θα είναι σίγουρα πολύ σημαντική για τον ίδιο, αλλά και για τον κόσμο που θα μάθει καλύτερα τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Φυσικά οι πράξεις και τα αποτελέσματα μετρούν πολύ περισσότερα από τα λόγια, τώρα όμως που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγώνες, διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να δώσουν εξηγήσεις και να κάνουν κατά κάποιο τρόπο προγραμματικές δηλώσεις.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει τον Παύλο Δερμιτζάκη, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλάνο του και φυσικά να δουλέψει για να το εφαρμόσει. Αυτή είναι η αρχική απόφαση…
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Καληνύχτα μας. :?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο χαβος κι ο παντελος τωρα,που υπαρχει αγωνιστικη απραξια,πότε θα ξαναπαρουσιαστουν να εχουμε να ασχολουμαστε μεχρι τον επομενο αγωνα;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

zoi4 έγραψε:θελω να να μην φυγει ο ζαγορακης αλλα ακομα και να φυγει δεν ηρθε το τελος του κοσμου,ΠΑΟΚ εισαι.
ισως να ειναι και καλυτερα απο την στιγμη που δεν βλεπω να τον στελεχωνουν αξιοι ανθρωποι. :?
Φυσικά και δε θα είναι το τέλος του κόσμου!!
Είναι επιλογή του να φέρει άξιους συμπαραστάτες στην προσπάθεια του!
Αλλά ακόμη κι αν φύγει, να ξέρετε ότι πάντα ένας Βρύζας υπάρχει από πίσω!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν φτανεις στο σημειο να δωσεις συνεντευξη τυπου για να παρουσιασεις εναν προπονητη που προσελαβες πριν 2 μηνες για να πεισει !!!!!!!!!!!!!! τον κοσμο οτι αξιζει μια ευκαιρια το λιγοτερο που δειχνει ειναι οτι βρισκεσαι σε πραγματικη κατασταση τρικυμιας και δεν εχεις την παραμικρη ψυχραιμια για να σχεδιασεις τις επομενες κινησεις σου.Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας ανθρωπος με τοσο μεγαλη ποδοσφαιρικη εμπειρια κανει την μια πατατα μετα την αλλη.Αντε με το καλο να ακουσουμε το πλανο του,τις ιδεες του για την ομαδα τις αποψεις του για το ροστερ,ενα business plan παναγια μου ολες οι γραφικοτητες σε τουτη την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Το γ@μήσαμε και ψόφησε!
Κραυγές από παντού και
ο ΠΑΟΚ, κάτω απ'όλα.... στην τελική!
ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

navigator11 έγραψε:μιλαμε για υπαρκτα προβληματα της ομαδας και προβληματικους χειρισμους απο πλευρας του ζαγορ,ΟΧΙ για ΑΝΟΗΣΙΕΣ!το λαθος του ζαγορακη ηταν οτι επιλεξε να αναπτυξει περισοοτερη,απο οση δικαιολογει η θεση του ως ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΑΟΚ,"ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ" με τους συνδεσμους.εξ ου τωρα και οι χαρακτηρισμοι απο τα "φιλαρακια" και τα ευθεια "κατηγορω" ...
+ ...

Μας έκανε τα χατίρια, κατέβαινε τα σκαλιά δυο-δυο στην Κομοτηνή για να μαζέψει τα καλόπαιδα, και στην Κρήτη που μας αφήσαν απ'έξω, αντί να μας γράψει στ'αρχί^ια του καθόταν στις 2 το βράδυ και πλακωνώτανε με τους μπάτσους. Και να το ευχαριστώ τώρα.

Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν κράτησε τις αποστάσεις. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι απόμακρος, μετρημένος, λάκων, λίγα λόγια και σοφά, να έχει τα "τσιράκια" του που θα μεταφέρουν τις κουβέντες του, και όχι να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και να μιλάει με τον καθένα.

Κατεβαίνει ο Πατέρας ή ο Μαρινάκης να μιλήσει με τον κόσμο? Κατέβαινε ο Κόκκαλης? Κατέβαινε ο Βαρδινογιάννης?

Ο Ντέμης που κατέβηκε, τα έφαγε τα σκατά, κι ας είχε μεράκι, κι ας ήταν τρελαμένο αεκτσάκι. Δώσε θάρρος στον χωριάτη που λέμε...

Εκεί την πάτησε ο Θόδωρας. Βασίστηκε στα λόγια τα παχυά και τα μεγάλα, έγινε λαϊκός, πόνεσε μαζί με τον κόσμο, και τώρα τρώει ένα μεγαλοπρεπέστατο λαϊκό φάσκελο. Τώρα ο Ζαγοράκης καταλαβαίνει γιατί την κοπάνησε ο Santos όταν οι μετοχές του ήταν στo limit up, γιατί σκέφτηκε "καλύτερα να με σέβονται παρά να με λυπούνται", και έφυγε με το κεφάλι ψηλά, κι άφησε εμάς με το πουλί στο χέρι.

Μόνο που για τον Ζαγοράκη το παιχνίδι χάθηκε πλέον. Και πρωτάθλημα να πάρει, ο εγωισμός μερικών θα είναι πάντα μεγαλύτερος από τη χαρά. Θα πρέπει να είναι πολύ χοντρόπετσος για να συνεχίσει, και απ'ότι έχουμε δει ως τώρα, μάλλον δεν είναι...

Θα πρέπει να διαλέξει λοιπόν. Να γίνει Παντελάκης, ή να γίνει Βουλινός. Όπως και να'χει όμως, ούτε αυτός, ούτε ο ΠΑΟΚ θα έχει κέρδος.

Εμείς να'μαστε καλά, και οι σύνδεσμοι πάνω απ'όλα. Άλλωστε το ξέρουμε, το συνδεσμιακό κίνημα από ένστικτο έχει αποδειχθεί πάντοτε σοφό, έχει το αλλάθητο του Πάπα. Χαρά στα μούτρα του..

Φύγε Θοδωρή, φύγε όσο είναι νωρίς. Έτσι κι αλλιώς, είτε τώρα είτε μετά, οι κλασσικές ατάκες θα γραφτούν για την πάρτη σου: "Πήδηξε από το καράβι", "Ο καλός ο καπετάνιος", "Φυγόπονος, ευθυνόφοβος"...

Φύγε γιατί καλύτερα να σε σέβονται, παρά να σε λυπούνται!

Ξενέρωσα αη σιχτιρ βραδιάτικα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

+ άπειρο και στους δυο σας
navigator11, yiannisPAOKitalia

το ίδιο στριφογυρνάει στο μυαλό μου και δεν ησυχάζει 2 μέρες τώρα.

Οικειότητα και αποστάσεις! Αυτό είναι.
Παρατηρώ κάτι πρωτοκλασάτους συνδεσμίτες με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Είναι ότι χειρότερο.
Εχει δημιουργθεί μία ελιτίστικη κάστα υπερ-οπάδων ΠΑΟΚαρχών οι οποίοι θεωρούν ότι εκπροσωπούν (?) το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπορεί να άγεται και να φέρεται από τις ορέξεις τους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Zαγοράκης να κάνει αυτό που πιστεύει σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ΠΑΟΚ.

Νομίζει πρέπει να μείνει ο Δερμιτζάκης? Ας μείνει
Νομίζει πρέπει να αλλάξει η στάση προς κάποιους οπαδούς ? Ας αλλάξει.

Είναι εκεί για να αποφασίζει.

Αποψη έχω , αλλά δε θεωρώ ότι είναι υπέρτερη από τη γνώμη κ τη κρίση του προέδρου.

Λυπάμαι πολύ που διαβάζω στο φόρουμ γνώμες (από άτομα που γενικά εκτιμώ τη κρίση τους ) τόσο απόλυτες .
Μου φαίνονται πολύ ξένα όλα αυτά. Σαν να ζούμε ένα κακό όνειρο.
Νομίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει χάσει το δρόμο του. Περισσότερο κ από την ομάδα.

Ισως να μη λέει τίποτα αλλά εγώ σαν άτομο εκφράζω την 100% στήριξη κ εμπιστοσύνη σε ότι πράξει αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

φιλε συμφωνω..και εγω περιμενω μια ξεκαθαρη σταση..μετα διαφωνω ή οχι θα περιμενω..και φυσικα εαν ο προεδρος αποτυχει θα στηριξω ακομα παραπανω..αλλα την ωρα της αποφασης ο καθενας δικαιουτε και πρεπει να λεει τι πιστευει..ως εκει ομως
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

giapas έγραψε:Ισως να μη λέει τίποτα αλλά εγώ σαν άτομο εκφράζω την 100% στήριξη κ εμπιστοσύνη σε ότι πράξει αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.
Μαζί κι εγώ!

22 Σεπτεμβρίου 2009. Κάποιος, δεν ξέρω ποιος, έγραφε...

"Πραγματικά είναι στιγμές που ντρέπομαι γι αυτό που γίνεται στην ομάδα μας.

Οπαδοί που έχουν ανάγκη να κάνουν τους ειδήμονες, μέσα στην άγνοιά τους. Που βλέπουν την ομάδα σαν ένα χώρο προσωπικής εκτόνωσης. Να ξεσπάσουν και να ξεσκάσουν. Ένα χώρο μέσα στον οποίο μπορούν να νιώσουν και αυτοί για λίγο ότι είναι κάποιοι. Κάποιοι που έχουν άποψη. Να νιώσουν σημαντικοί. Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Οπαδοί που δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι άλλο το να έχεις άποψη και άλλο το να έχεις γνώση για ένα αντικείμενο. Δυστυχώς όμως αυτά που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε βασίζονται σε αυτά που γνωρίζουμε. Και ένας άσχετος μπορεί να έχει άποψη, το θέμα είναι κατά πόσο είναι έγκυρη. Και εγώ από πιτσιρικάς έχω πιάσει πολλές φορές το μυστρί για να κάνω κανα μερεμέτι και έχω δει πολλούς να το δουλεύουν επαγγελματικά αλλά μάστορας δεν είμαι. Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Οπαδοί που δένονται και θεοποιούν παίχτες και προπονητές. Αυτούς που πριν λίγο τους διώχνανε. Αυτούς που όταν βάλουν το γκολ τους λατρεύουν και όταν το χάσουν τους κρεμάνε. Οπαδοί που μέχρι και παρατσούκλι τους παραπέμπει σε παίχτη ή προηγούμενο προπονητή. Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Οπαδοί που νομίζουν ότι επειδή στηρίζουν την ομάδα, με όσα μέσα μπορεί ο καθένας (και μπράβο και μαγκιά μας γι αυτό) έχουν το δικαίωμα να δημιουργούν διχόνοια και λαϊκά δικαστήρια. Για να επιβάλουν σε όλους τους υπόλοιπους τη δική τους άποψη. Γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα. Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Οπαδοί που νομίζουν ότι η μεγάλες ομάδες γίνονται σε μια νύχτα. Που γι αυτούς η λέξη υπομονή έχει διάρκεια δυο, πέντε, δέκα, τριάντα μέρες και πρόσεχε, γιατί με το πρώτο λάθος θα στην ανάψω. Λες και αυτοί δεν έχουν κάνει ποτέ λάθη. Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Οπαδοί που νομίζουν ότι η ομάδα είναι μόνο η ιστορία του, η δυναμική του, ο λαός του. Μόνο που πλέον το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει από τα όρια του ερασιτεχνισμού. Είναι επιστήμη. Και η μαγκιά, η κερκίδα και η φανέλα δυστυχώς δεν αρκούν πλέον από μόνα τους για να πάρεις αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία αν έχεις πέσει χαμηλά τελευταία. Αν ο αντίπαλος έχει πέντε φορές το μπάτζετ σου. Παίζεις στον ΠΑΟΚ και πρέπει να πάρεις το παιχνίδι. Λες και είναι τυχαίο ότι οι παίχτες μας κοστίζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και των άλλων μερικά εκατομμύρια. Είσαι ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσεις και αν δεν πάρεις εσύ (έστω και από ατυχία) αυτό που δεν πήραν δώδεκα ή εικοσιτέσσερα χρόνια οι προηγούμενοί σου θα σε περιμένω απ έξω και θα σε ξεφτιλίσω. Έτσι κάνουν στην προσωπική τους ζωή με αυτούς που αγαπάνε? Μέχρι εκεί φτάνει η αγάπη μας για την ομάδα?

Βάζω πρώτα απ όλους τον εαυτό μου στους παραπάνω οπαδούς που περιγράφω, για να μην παρεξηγηθώ…
Και δεν δικαιολογώ κανένα. Παίχτες και προπονητής έπρεπε να είχαν προσπαθήσει περισσότερο. Η διοίκηση έπρεπε να είχε αποφύγει κάποια λάθη.

Απλά, πιτσιρικάς όταν έγινα ΠΑΟΚ, ο Παοκτσής δεν ήταν μια γκρινιάρα, στερημένη και κομπλεξική γκόμενα που την έχει στημένη σ αυτόν που υποτίθεται πως αγαπά.

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΗΤΕ, ΑΗΤΕ, ΔΙΚΕΦΑΛΕ.. Και ο δικέφαλος είναι όλοι μας. Οπαδοί, παίχτες, προπονητής, διοίκηση. Εμένα αυτό μου μάθανε πιτσιρικά.

Συγνώμη αν κούρασα".
Άβαταρ μέλους
navigator11

giapas έγραψε:O Zαγοράκης να κάνει αυτό που πιστεύει σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ΠΑΟΚ.

Νομίζει πρέπει να μείνει ο Δερμιτζάκης? Ας μείνει
Νομίζει πρέπει να αλλάξει η στάση προς κάποιους οπαδούς ? Ας αλλάξει.

Είναι εκεί για να αποφασίζει.

Αποψη έχω , αλλά δε θεωρώ ότι είναι υπέρτερη από τη γνώμη κ τη κρίση του προέδρου.

Λυπάμαι πολύ που διαβάζω στο φόρουμ γνώμες (από άτομα που γενικά εκτιμώ τη κρίση τους ) τόσο απόλυτες .
Μου φαίνονται πολύ ξένα όλα αυτά
. Σαν να ζούμε ένα κακό όνειρο.
Νομίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει χάσει το δρόμο του. Περισσότερο κ από την ομάδα.

Ισως να μη λέει τίποτα αλλά εγώ σαν άτομο εκφράζω την 100% στήριξη κ εμπιστοσύνη σε ότι πράξει αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.
το απολυτο αδερφε μου συγκεκριμενα ως προς το λαθος της μη διατηρησης αποστασης του προεδρου απο τους οργανωμενους,αφου πριν ο ιδιος εκανε και διαχωρισμο μεταξυ συνδεσμιτων και ... υπολοιπων οπαδων,σε τί εγκειται;ειναι ψεμματα οτι προτιμησε τα χρονια αυτα να διατηρει στενη επαφη μαζι τους απο "φοβο" μη τυχον στρεψουν πολυ νωριτερα σε σχεση με τωρα τα βελη εναντιον του,παρασερνοντας τη μαζα,κι ολους τους "ανοργανωτους" τους θεωρουσε "σιγουρακι";ποσες φορες δεν εφτασε σε σημειο σχεδον να απολογειται για αποφασεις του,τυπου σαλπιγγιδη;να παει να βρεθει μαζι τους με το βιολιδη κι ο τελευταιος να τρωει ... απαγορευτικο,επειδη κυκλοφορουσαν ποικιλα κουτσομπολια εις βαρος του;τους εδωσε ο ιδιος τα θαρρητα να τον απαξιωνουν τωρα και να του απευθυνονται σαν κολλαουζο τους!ας πραξει ο,τι τον φωτισει η αγια τριας.αλλά ευχομαι να αντιλαμβανεται,οταν λανθανει,και να διορθωνει καταστασεις προβληματικες.οχι λχ αντιδρωντας υπο καθεστως πανικου αρον-αρον να ζηταει,μετα την επιθεση εναντιον του απο συνδεσμιτες,3700 εισιτηρια απο το βαζελο για να εκτονωσει την "οργη" ορισμενων εις βαρος του ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Navi να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφερόμουν στο συγκριμένο ποστάρισμά σου.

Να σου πω την αλήθεια έχω χάσει τη μπάλα με το ποιος είπε τι και σε ποιά φάση.
Επιγραμματικά θεωρώ ότι

1) Κανείς πρόεδρος στο ΠΑΟΚ δε θα πετύχει αν έχει τους οργανωμένους απέναντί του. Θέλει μαεστρία ώστε να έχεις την υποστήριξή τους , χωρίς όμως να σε καβαλήσουν. Αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ.

2) Καλά έκανε κ ζήτησε εισ για τη λαγοφωλιά. Και εγώ που μένω στην Αθήνα θέλω να πάω ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ στο γήπεδο. Δε βλέπω καμία υποχώρησή του απέναντι στους συνδεσμίτες. Μια λογική κίνηση βλέπω τίποτα παραπανω.

Συγγνωμη αλλά δε μπορώ να το συνεχίσω.
Πραγματικά νιώθω εξουθενωμένος να συζητήσω οτιδήποτε συγκεκριμένο.

Το απόγευμα συζητάγαμε πχ με gash για καποια θέματα.
Μετα με moican
Mετά με Ναvi
Mετά με κάποιο άλλο παιδί.

Ολα τα παιδιά έχουν σωστά επιχειρήματα.
Σε πείθουν για μια πτυχή του προβλήματος.
Προσπαθείς να το αναλύσεις και πάλι σκουντουφλάς και πάλι από την αρχή.
Και γιατί το ένα και γιατί το ένα.

Αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα.

Διοικει ο Ζαγοράκης και τον στηρίζω μέχρι θανάτου όταν μυρίζομαι ότι πίσω από τη κριτική προς το πρόσωπό του κρύβονται ...άλλα κόλπα. Ειμαι ικανός να ικανός να πλακωθώ στις μπουνιές με οποιοδήποτε κάνει το όνειρο που έχω για τον ΠΑΟΚ να σβήσει. Ειναι 3 τα ξημερώματα , έχω να κοιμηθώ 2 μέρες κ κάθομαι κ γράφω ασυναρτησίες κ μ@λ@κίες.

Σαν απλός οπαδός του ΠΑΟΚ , σαν μια σταγόνα στον ωκεανό του ΠΑΟΚτσήδικου λαού...

ΣΤΗΡΙΖΩ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ .
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΠΟΙΟΝ Κ ΑΝ ΒΡΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΦΙΛΟ Η ΕΧΘΡΟ.
ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΦΑΝΑΤΙΚΑ.

Καλημέρα σας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

καλη ξεκουραση φιλε μου.

υγ "Διοικει ο Ζαγοράκης και τον στηρίζω μέχρι θανάτου όταν μυρίζομαι ότι πίσω από τη κριτική προς το πρόσωπό του κρύβονται ...άλλα κόλπα."

συμφωνω μεχρι θανατου με το συγκεκριμενο.

υγ1 η λογικη κινηση του ζαγορ για τα εισιτηρια στη λαγοφωλια γινεται πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια,σε μια φαση πολυ ζορικη για τον ιδιο κι αφου ειχε δεχθει αηθη επιθεση εναντιον του λιγες μολις ωρες πιο πριν!δεν εχω προθεση να γραψω σεναριο για διαφημιστικο του 11888,αλλά καποια πραγματα μου προξενουν μια καποιαν εντυπωση ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

πιστευω δοκιμη κανει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”