László Bölöni

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από moican4 »

Σε λάθος τόπικ ρωτάς... :lol: :lol:

Πήγαινε στο ΑΡΔ - Σ.Κ και θα πάρεις απάντηση...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Argonaut4 έγραψε: Τωρα θα γυρίσει στο οικονομικό......στάνταρ πράγματα.
Δεν νομίζω,τα αποτελέσματα και η κακή διαχείριση των αγώνων θα τον απομακρύνουν από τον ΠΑΟΚ.
Η 5η θέση δύσκολα χωνεύεται :cry:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βαζουν εκτος το μπατζετ ΝΤΙΣΙ απο το προπονητικο τιμ μου φαινεται και το προπονητικο κεντρο.. :mrgreen:
παντως οταν ειναι να διωξουν κπν παντα φουσκωνουν τας απολαβες του...βλ βιτολο και αλλους..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη αυτοι δεν θα μας τρελανουν, ειναι τουλαχιστον αστειο να μιλαμε για αποχώρηση μπολονι λογω οικονομικων. και εξηγούμε, αυτη τη στιγμη ο μπολονι μας κοστιζει περιπου 900Κ 500Κ συμβολαιο + 400Κ εφορια, αν τον διωξουν θα παρει την αποζημιωση των 300Κ + 250Κ η εφορια. για να βγουμε κερδισμενοι οικονομικα απο την αποπομπη μπολονι θα πρεπει ο επομενος προπονητης να αμειβετε με λιγοτερο απο 200Κ, και ρωτω τι ειδους προπονητης αμειβετε με 200Κ. γι αυτο ας παρουν τα παραμυθακια τους και σε αλλη παραλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 22 Μάιος 2012, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μην κοβετε το κεφαλι σας και μαι ζωη ξεγλυστραν αυτες οι ομαδες.

ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΗ

.....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

lamosas έγραψε:Το πρόβλημα με τον Μπόλονι έγινε τελικά οικονομικό μετα την παταγώδη αποτυχία του δημοσιογραφικού :lol: :lol: :lol: κόσμου να περάσει την εικόνα του κακού προπονητη. Μάλιστα.
Ε, δεν τα κάνουν και μόνοι τους. Απλά έχουν πάρει την "ελευθέρας" να κράξουν. Εξ ου και τέτοια "σύμπτωση απόψεων"
lamosas έγραψε:Τουλάχιστον τωρα μάθαμε οτι όλο το τιμ κοστίζει 1.4 το χρόνο. Μάλιστα.
Αυτό ποιος το έχει πει ; πότε ; κάνε ένα κόπο αν θέλεις.

Για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας. Ο Μπόλονι ΔΕΝ έφερε προπονητικό τιμ μαζί του, παρά μόνο τον Πρέτο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

να πω κάτι κι'εγώ επι του θέματος; Λοιπόν..η ομάδα έκανε την χειρότερη πορεια μετά την πρώτη χρονιά της Σαρδέλας.Επίσης, έσπασε όλα τα ρεκόρ απώλειας βαθμών μέσα στην Τούμπα. Παιδαριώδεις συμπεριφορές όπως με τον Λεβαδειακό , μας στέρησαν βαθμούς για τα πλέυ οφ. Ο προπονητής μας αποβλήθηκε τρεις φορές απ'τον πάγκο. και μήν ακούω για στοχοποίηση γιατί στο παοκμάνια έπαιξε το βιντεάκι που έλεγε φακ οφ στον τέταρτο.Δεν άκουσα ποτέ μετά από παιχνίδι οτι έφταιξε αυτός σε κάτι. Συνεχώς έφταιγαν οι παίκτες, η διοίκηση , ο διαιτητής και ο αναδρομος Ερμής.Για το αποδυναμωμένο ρόστερ έχω να πω οτι δεν θυμάμαι ποτέ απ'το 1980 περίπου που παρακολουθώ την ομάδα, να έχουμε τέσσερεις στην εθνική . και δυο τρεις εν δυναμει διεθνείς.και στο κάτω κάτω , δε νομίζω ο Ατρόμητος και η αεκ να έχουν καλύτερο ρόστερ από μας!!!Επισης διέκρινα εμφανή αδυναμία καθοδήγησης της ομάδας όταν αυτή ήταν πισω στο σκορ. Είτε με ομαδάρες όπως η ουντινέζε , είτε με ομαδούλες όπως τα Γιάννενα.και τι διέκρινα εγώ δεν έχει καμία αξία φυσικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι αδιάψευστα.Για να μην πω οτι μας έκοβε την χαρά συνέχεια μετά από επιτυχίες με το φεύγω μένω.Τα ταλέντα που ανέδειξε ήταν ο Σταφυλίδης , που από πέρισυ θα έπαιζε αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό, και ...ποιός άλλος;Ο Κλαους έπαιζε από πέρυσι και ήταν στρατηγική επιλογή της διοίκησης να πάμε με αυτόν βασικό φορ απ'το καλοκαίρι. Ανεξήγητη συμπεριφορά απέναντι σε παίκτες όπως ο Γιάννου, ο Παπάζογλου, ο Γεωργιάδης, ο Αποστολόπουλος, ο Τσουκαλάς.τη μία βασικοί την άλλη εκτός αποστολής.Κατόρθωσε κανείς απ'τους τρεις τερματοφύλακές μας να μήν έχει ψυχολογία.Βεβαίως μιλάμε για άνθρωπο πανέξυπνο, με μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα, και υψηλή αντίληψη. Σίγουρα είναι καλός προπονητης, το φανερώνει η καριέρα του άλλωστε, αλλά έδειξε οτι δεν πήρε και πολύ στα σοβαρά τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα γενικότερα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Γενικα είμαι υπερ της παραμονής Μπολονι...αλλά διακρίνω τεκμηριωμένη τοποθέτηση ένος σκεπτόμενου ανθρώπου. Συμφωνώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 22 Μάιος 2012, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι παράθεση το αμέσως προηγούμενο ποστ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Το θέμα μου εμένα είναι όχι αν ο Μπολονι κέρδισε τους αρδ. Λίγο με νοιάζει. Είστε ευχαριστημένοι με την φετεινή χρόνια του Παοκ; εγώ δεν είμαι. Άκουσα όλη την συνέντευξη του και είδα μια προβολή Μπολονι. Το λέγε το έχει και μπράβο του. Την μόνη επιτυχία που είδα φέτος ήταν αυτή που μπήκαμε στα πλειοφ. Δυστυχώς για μένα αυτό γράφτηκε για την ιστορία της ομάδος μου. Δεν ρίχνω ευθύνες μόνο στον ίδιο, θα ήταν λάθος μου. Αλλα δεν είδα κι όλα να παίρνει και καμία ευθύνη. Όλοι φταίνε, αλλα όχι αυτός. Τον ευχαριστώ για την χαρά της Ευρώπης.
Συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ειλικρινά, μετά από μία κουραστική ημέρα δεν έχω καμία διάθεση να συγκρουστω και να αντιπαρατεθώ με κανέναν συνοπαδό μου για το αν αξίζει ή όχι ο Μπόλονι (και αυτό δεν το λέω συγκεκριμενα για καποιον, γενικα μιλάω).

Αν τελικά διώξουν αυτόν τον μεγάλο προπονητή, θα συμφωνήσω με όλα τα αδέλφια που γράφουν στο φόρουμ, ότι η ομάδα, η διοικηση κλπ θα αποκτήσει ακόμα έναν ξενερωμένο, μιζερο-αφραγκο και μιρλο-τρολλ οπαδό...!

Θα ξαναζησω ημέρες Σαντος. :D
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:
lamosas έγραψε:Τουλάχιστον τωρα μάθαμε οτι όλο το τιμ κοστίζει 1.4 το χρόνο. Μάλιστα.
Αυτό ποιος το έχει πει ; πότε ; κάνε ένα κόπο αν θέλεις.

Για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας. Ο Μπόλονι ΔΕΝ έφερε προπονητικό τιμ μαζί του, παρά μόνο τον Πρέτο.
Αυτό είναι μια @ρχιδιά που έγραψε στο σάιτ του ο μέγας ΠΑΟΚάρχης-προπονητής-παράγοντας-ξερωταπάνταόλα κόλκας. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το παραθέσω.
Ας μην του δώσουμε περισσότερη σημασία από αυτή που αξίζει. :D
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

moican4 έγραψε:

ΥΓ. Μάρκο, 900 όχι με τίποτα δεν θα έδινα..
Θα έδινα όμως 600-700...!!!
τώρα για το "αντιποδόσφαιρο" τι να σου πω..
όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το ποδόσφαιρο..
αυτο λεω και εγω οτι εννιακοσια για τον βρυζα ειναι πολλα,ισως ετσι να το σκεφτεται
και δεν νομιζω ο μπολονι να εχει διαθεση να ριξει το συμβολαιο του απο την στιγμη που εχει προτασεις απο αλλου...

στα περισσοτερα εκτος εδρας παιχνιδια αντιποδοσφαιρο παιζαμε,για να μην πω τιποτα χειροτερο...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αλανια το ειχε πει ο μπολονι...

ΜΕ το υπαρχον ροστερ παιζουμε ΟΧΙ οπως θελουμε ΑΛΛΑ οπως μπορουμε.

Απλα ειναι τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το οτι εκει που χες 400 000 στον παγκο και εξεδρα βλ σαβινι και τωρα την σταφιλιδαρ πιανεται ή οχι στο μισθο του για να ξερω?..ή τον ανι σναου αποστολο?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

markos4 έγραψε:
αυτο λεω και εγω οτι εννιακοσια για τον βρυζα ειναι πολλα,ισως ετσι να το σκεφτεται
και δεν νομιζω ο μπολονι να εχει διαθεση να ριξει το συμβολαιο του απο την στιγμη που εχει προτασεις απο αλλου...
Μην ξεχνάμε όμως και την αποζημίωση που θα πρέπει να δώσει, αν τον διώξει. Μαζί με το συμβολαιο για τον νέο προπονητη, στα ιδια θα ερθει πανω κατω.

Για μένα όλα παίζουν ακόμα...

Το πιο πιθανό είναι, να τον πιέσουν να τους χαρίσει αυτα τα λεφτά και να χωρίσουν με ...συναινετικό διαζύγιο! Πουστικη τακτική δηλαδή, εφόσον 99% ο Λαζλο ψηνεται αγρια να μείνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”