László Bölöni

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρεπορτάζ:

''Μείνε στον ΠΑΟΚ με μειώσεις'''

από κάτω

''Ανοίγει ο δρόμος για την επένδυση''

:lol: :lol: :lol:

Έλα ρε ΠΑΟΚάρα στείλε μας στο τρελάδικο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 23 Μάιος 2012, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τη περασμένη φορά , η διοίκηση που μεταξύ άλλων γνωρίζει από ποδόσφαιρο , δεν είχε πει ότι δε τίθται θέμα προπονητή καθώς έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο? Θυμάμαι λάθος?

τεοντ1980 , φίλε η επένδυση ξεκινάει με την αποζημείωση του Μπόλονι!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

giapas έγραψε: ...
Η πρόταση για μείωση στο προπονητή , έγινε στο πλαίσιο γενικών μειώσεων στο τμήμα? Αν ναι, γιατί ξεκινάς από το προπονητή? Εκτός και αν έχει γίνει μπαράζ συναντήσεων με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Δλδ πρώτα από το Μπόλονι πας να κόψεις?
Από τις δικές σας αμοιβές έκοψες?

Είμαι πολύ εκνευρισμένος, όχι γιατί φαίνεται ότι δε γουστάρουν το Μπολονο αλλά γιατί δεν έχουν τα αβγά να βγούνε και να το πούνε στα ίσα. Μειώσεις και παπαριές - και ο Κοντρέρας για μια "μείωση" έφυγε.

Τουλάχιστον έχουμε διοίκηση που ξέρει από μπάλα
Δεν είναι το θέμα ότι πάει πρώτα να κόψει απο τον προπονητή.
Το θέμα είναι ότι πάει πρώτα ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ απο αυτόν.

Αφού μαζί με το team του είναι σχεδόν το 20% του budget μας, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα του ζητηθεί μείωση και ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έγινε πρώτα πρώτα η κουβέντα με αυτόν, για να ξέρουμε αν θα ψάξουμε προπονητή ή όχι.

Προσωπικά εγώ σαν coach δεν τον έχω σε μεγάλη υπόλυψη, οπότε αν τη δεχτεί καλώς και ας διαψευστώ, αν δε τη δεχτεί πάλι καλώς, υπάρχουν και άλλοι..

Κατ' εμέ δηλαδή καλά έκανε ο Ζήσης και τη ζήτησε και το ότι τη ζήτησε τώρα.
(γιατί έτσι κι αλλιώς να τον διώξουμε δε μας παίρνει οικονομικά...)
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

joshua έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω την δεδομενη χρονικη στιγμη ποια ειναι η σχεση του επενδυτικου ενδιαφεροντος Σαββιδη με τον σχεδιασμο της ομαδας.Αν η διαπραγματευση εχει προχωρησει σε μεγαλο βαθμο, κατι που θεωρητικα φανερωνεται και με την τοποθετηση προσωπου στην διοικηση ,δεν θα επρεπε να εχει αποψη και ο ενδιαφερομενος; Η πολιτικη περετερω μειωσης του προυπολογισμου ειναι συμφωνη με τις προθεσεις της πλευρας Σαββιδη; Αν ναι δεν θα επρεπε με καποιο τροπο να γινει γνωστο αυτο και στον κοσμο;Σιγουρα δεν περιμενει κανεις με βαση και τα οποια λιγα μπορει να καταλαβει κανεις για την επιχειρηματικη λογικη Σαββιδη να αρχισει να βρεχει ρουβλια και δεν νομιζω οτι προσδοκα και κανεις κατι τετοιο, αλλα σιγουρα δεν περιμενουμε και μια λογικη περεταιρω συρικνωσης του αγωνιστικου τμηματος, η οποια μαλιστα να ξεκιναει απο το προπονητικο τιμ.Πολλα τα ερωτηματα και εγω τουλαχιστον θα περιμενα απαντησεις απο την διοικηση.
Είναι κάτι σαν τον περσινό προγραμματισμό. Προγραμματίζω χωρις Φλωρίδη και περιμένω, μετά από κανα μηνα τον κατεβάζω στα αποδυτήρια σαν τον νεο προεδρό και κάνω τελευταία στιγμή μεταγραφές, και τελικά το χειμώνα ξεπουλώ άρον άρον για να μη ξεφτιλιστώ στην UEFA.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Τετ 23 Μάιος 2012, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

giapas έγραψε: τεοντ1980 , φίλε η επένδυση ξεκινάει με την αποζημείωση του Μπόλονι!!!!!!
Κι εμένα η επένδυση θα πάει στο διαδίκτυο και στις τηλεοράσεις.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τέτοιες κινήσεις δεν υπάρχει.
Αρκετά κατάπια κι εγώ και άλλοι 4 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν περσι εκτεθηκαν μια φορα με την ελλειψη προγραμματισμου και την περιφορα Φλωριδη,φετος αν παλυ στραβωσει το επενδυτικο, η τοποθετηση εκπροσωπου στο ΔΣ της ΠΑΕ θα εχει ξεπερασει καθε οριο γφαφικοτητας.Ο προγραμματισμος της ομαδας χωρις να υπολογιζουν τον Σαββιδη θα ηταν θεμιτος αν δεν ειχε τοποθετηθει ο εκπροσωπος.Εγω προσωπηκα πιστευω οτι η απομακρυνση Μπολονι ειναι καθαρα θεμα επιλογης και το οικονομικο χρησιμοποιειται ως προφαση για να γλητωσουμε την αποζημιωση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εκτός της αποζημίωσης το πόσα θα χάσουμε απο διαρκείας το σκεφτήκανε?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Εγω προσωπηκα πιστευω οτι η απομακρυνση Μπολονι ειναι καθαρα θεμα επιλογης και το οικονομικο χρησιμοποιειται ως προφαση για να γλητωσουμε την αποζημιωση.
Δεν είσαι ο μόνος που κάνεις τέτοιες σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το κόστος συμβολαίου του Λάζλο θα ισοφαριστεί και θα ξεπεραστεί από τις υπεραξίες των παικτών που ήδη έχει αρχίσει να βγάζει, σε συνεργασία με τις ακαδημίες (να σας θυμίσω τις τελευταίες δηλώσεις Κολομπούρδα). Είμαι κι εγώ από αυτούς που θεωρούν κοντόφθαλμη την πρόσληψη νέου προπονητή.
Αλλά ....
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις και τις τοποθετήσεις ΠΑΕ και προπονητή στην περίπτωση απομάκρυνσής του.
Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί. 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Όλες οι ομάδες ξεκινούν από τον προπονητή.

Εμείς ξεκινάμε από τον προπονητή....τη μείωση!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

το εγραψα εχθες το λεω και σημερα...

εγω δεν ειμαι υπερ της φυγης του μπολονι,αλλα αν ισχυουν τα δημοσιευματα
ο Ζησης μπορει να σκεφτεται: να δινω περιπου 1 εκατ.€ για εναν προπονητη που εκανε μια νικη παραπανω
απο τον αστερα τριπολης και τρεις παραπανω απο τον λεβαδειακο που ξεκινησε το πρωταθλημα χωρις παιχτες?

τελος παντων... μακαρι ο Βρυζας να παρει τις σωστες αποφασεις,για το καλο της ομαδας...
γιατι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα την επομενη ποδοσφαιρικη χρονια...
Πρεπει να δοθει κινητρο στον (ξενερωμενο) κοσμο για τα διαρκειας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

kataramenos5 έγραψε:Εκτός της αποζημίωσης το πόσα θα χάσουμε απο διαρκείας το σκεφτήκανε?
Αν φύγει ο Λάζλος;;; 0 τόσα θα χάσουμε.

Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που θα σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο επειδή έφυγε ένας προπονητής που είναι στην ομάδα 10 μήνες και μας έβγαλε τελευταίους στα πλέι οφ.. Αρνητικό IQ δε πάει..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ε τότε να μη δίνουμε πουθενα λεφτά γιατί μόνο με τις φανέλες βγαίνουμε ουέφα...ούτε καν παίκτες...

Εγώ έχω αρνητικό ΙQ....
Αυτοί τόσες μαλακίες συσσωρευμένες σε 4-5 χρόνια πως γίνεται να τις κάνουν ξανά και ξανά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 23 Μάιος 2012, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eleos έγραψε:
giapas έγραψε: ...
Η πρόταση για μείωση στο προπονητή , έγινε στο πλαίσιο γενικών μειώσεων στο τμήμα? Αν ναι, γιατί ξεκινάς από το προπονητή? Εκτός και αν έχει γίνει μπαράζ συναντήσεων με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Δλδ πρώτα από το Μπόλονι πας να κόψεις?
Από τις δικές σας αμοιβές έκοψες?

Είμαι πολύ εκνευρισμένος, όχι γιατί φαίνεται ότι δε γουστάρουν το Μπολονο αλλά γιατί δεν έχουν τα αβγά να βγούνε και να το πούνε στα ίσα. Μειώσεις και παπαριές - και ο Κοντρέρας για μια "μείωση" έφυγε.

Τουλάχιστον έχουμε διοίκηση που ξέρει από μπάλα
Δεν είναι το θέμα ότι πάει πρώτα να κόψει απο τον προπονητή.
Το θέμα είναι ότι πάει πρώτα ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ απο αυτόν.

Αφού μαζί με το team του είναι σχεδόν το 20% του budget μας, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα του ζητηθεί μείωση και ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έγινε πρώτα πρώτα η κουβέντα με αυτόν, για να ξέρουμε αν θα ψάξουμε προπονητή ή όχι.

Προσωπικά εγώ σαν coach δεν τον έχω σε μεγάλη υπόλυψη, οπότε αν τη δεχτεί καλώς και ας διαψευστώ, αν δε τη δεχτεί πάλι καλώς, υπάρχουν και άλλοι..

Κατ' εμέ δηλαδή καλά έκανε ο Ζήσης και τη ζήτησε και το ότι τη ζήτησε τώρα.
(γιατί έτσι κι αλλιώς να τον διώξουμε δε μας παίρνει οικονομικά...)
εισαι παραπληροφορημένος ο μπολονι δεν εχει τιμ απλα εναν συνεργατη τον πρετο. η δουλεια των τσατσων της διοικησης δειχνει οτι πιανει τοπο, αξιο το μεροκαματο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

markos4 έγραψε:το εγραψα εχθες το λεω και σημερα...

εγω δεν ειμαι υπερ της φυγης του μπολονι,αλλα αν ισχυουν τα δημοσιευματα
ο Ζησης μπορει να σκεφτεται: να δινω περιπου 1 εκατ.€ για εναν προπονητη που εκανε μια νικη παραπανω
απο τον αστερα τριπολης και τρεις παραπανω απο τον λεβαδειακο που ξεκινησε το πρωταθλημα χωρις παιχτες?

τελος παντων... μακαρι ο Βρυζας να παρει τις σωστες αποφασεις,για το καλο της ομαδας...
γιατι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα την επομενη ποδοσφαιρικη χρονια...
Πρεπει να δοθει κινητρο στον (ξενερωμενο) κοσμο για τα διαρκειας...
το ειπα και χθες, ο ΠΑΟΚ για να απαλαχχθει απο το συμβολαιο του μπολονι πρεπει να πληρωσει 300Κ αποζημιωση, για να βγει κερδησμενος πρεπει ο επομενος προπονητης να εχει συμβολαιο κατω απο 200Κ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”